- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Simdik 1 paket al bence ihtiyac olursa cogu yerde var zatenTeşekkürler. İnşallah canım.
Oooo hadi bakalım. Allah yardımcın olsun. Nişan tam olarak nasıldı? Tarif edebilir misin? Sana kolay bir doğum diliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.
1 paket mi aldın canım? Ben normal doğum bekliyorum. Normal doğumda daha çok kanama oluyormuş. 1 paket yeterli olur mu acaba?
Hayirlisi olsun meltemcim,aciklik varmi diye muayene etmiyor mu doktorunKızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
Bir pakette 10 adet mi var? Bir de sen normal doğum mu yapmıştın?bir paket can bebenin hasta bezini koydum ve tam yeterli geldi
Yani hiçbir belirti olmaması beni tedirgin ediyor sizleride takip ediyorum sürekli acaba bebeği doğan varmı benle günlerde olup, çok stresliyim açıkçası ya 40dolarda hala bişeyler olmassa diyeCoğumuz aynı durumdayiz canm, bekliyoruz
Benmde işte geçen pazartesiydi ama doktor hiç öyle açıklığın var kanala girmiş falan demedi sordum işte cuma gününe kadar gelmezse bebek nolucak bi 5gğn daha bekleriz sonra suni sancı veririz dedi. Bendede hiç bi belirti yok tedirginim açıkçası nolucakAramızda 1 gün var. Benim de perşembe doluyor. O gün doktorum kontrole tekrar çağırdı. O zamana kadar doğmamış olursa ne yapacağımızı konuşuruz dedi. Ben de ne sancı ne nişan ne su gelmesi ne açıklık var. Fakat dünkü kontrolümde bebeğimin kanala indiğini öğrendim. Senin kontrolün ne zamandı? Kanala inmiş mi bebeğin?
elifeva 43917009 .!.:selam kızlar cok sukur taburcu oldum sonunda kızımda bende cok ıyyız Allaha sukurler olssun butun geçmişi okuyamıyorum dua eden arkadaslarım arayıp soran herkeze cok tşk ederım ıyıkı varsınız
Gözün aydin tekrardan cok gecmis olsun canim cok sükür bu günleresaolasın canım profılıme koydum kızımın resmını cok sınırlıyız baksana
Hadi ya kanala inmemiş mi? Senin kızda ne inatçı çıktı.Kızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
Oooo hadi bakalım. Bir bebeğimiz daha oluyor. Sana kolay bir doğum diliyorum canım. Bizi haberdar et.Arkadaslar bugun dr kontrolum vardi 1cm aciklik ve rahim agzinda yumusama var dedi bu hafta icinde dogum olabilir dedi boyle olup ta acaba kac gunde dogum olur ki
Amin canm inş :)Bana boy söylemiyor hiç 3200 doğar demişti önceden 3400 dedi iki gün önce benimki tombik olacak galiba aynen sağlıklı olsunlar tüm testleri temiz çıksın inşaallah
Ah bi bilsem leylacim bgn bite tansiyonum dustu iyuce fenalastim aniden ter attim buz gibi tuhafti ya hani insan usuturde heryani tutmaz elini bile zor kaldirir oylehim kacgundur birde sirtim belim kopuyor agriyor dr normal di y or kadina ne desen normsl.zatentatlım senin neren ağrıyor böyler ya ben bile dayanamadım senin ağrına dr sordunmu bu ağrının bir ilacı yokmuymuş yaa
Hamile olmak ne zormus valla yaa tukendik bittik bi gelseler artikSorma cnm ya artk koltukta kestriyrdum kestiremiyrumda sag tarafma hic yatamiyrm kasklarma agri yapiyr yatagmdn bska yerde yatamiyrm egilip kalkamiyrm cok kotu sagdn sola donemiyrm Allahimm
Bilgi için teşekkürler canım. Panik yapacak birşey yok tabii. Artık bekliyoruz. Bence de hemen doktora gitme. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sancılarım iyice sıklaşınca gitmeyi planlıyorum. Fakat dün doktorum, doğumun belirtisi herhangi bir durum olursa hemen gel dedicanım önce sarı renk sümüksü bişey geldi, ondan 4 saat sonra falanda kahverengi bir leke geldi, cok tuhaftı, panik yapmamaya calıstım, sadece dogumun habercisi çünkü, şimdi de kasıklarda ağrı var, ama dayanılmayacak gibi değil, sıklaşmadan doktora gitmek istemiyorum, hastanede daha panik oluyo insan..
Canım sanalpazardan 2li olanlardan aldım. Meydan ürünü olarak satılıyor. 2 si 33 TL. Oyun arkadaşlıya gerek yok diye düşündüm.soothie emziği nereden aldın cnm? bi de uyku arkadaşlı mı aldın yoksa ikili pakette satılandan mı ?
Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Demek kızın sana doğum günü hediyesi olacak.kızlar yarın doğum günüm, galiba yarını bekliyor benim kızım, annesine en güzel hediye olacak
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.inan bende çok sevindim, artık zamanım baya daralmıştı, pazartesi suni sancı verecekti doktor, inşallah gerek kalmayacak kendiliğinden gelecek kızım.. Allah hepimize en doğal yolu nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah....
Ayy yazık :)) benm esimin kardeşi de aydında tıp okuyo, o da haber bekliyo gelmek için :))Ins cnm sizinkilere yamuk atick heralde gelick erkndn ins kardesimde bnden hbr bekliyr cocuk universitede uzakta ne zmn gelck diyr ona gore gelick rehin oldu orda bekliyr garibim
41 den sonra beklemezler artık cnmBenim de pazartesi 40 bitiyor doktor 41i beklicez dedi
cok tesekkur ederim canım guzel dileklerin için.. Amin...Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Demek kızın sana doğum günü hediyesi olacak.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
Anaaaaam tatli surata bak sen :))selam kızlar cok sukur taburcu oldum sonunda kızımda bende cok ıyyız Allaha sukurler olssun butun geçmişi okuyamıyorum dua eden arkadaslarım arayıp soran herkeze cok tşk ederım ıyıkı varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?