2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ayy mükemmelsin valla cok özeniyorum sana :)
Dur o göbek dansini da yapayım, onu da deneyeyim bakalim :)

Evet kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum. Biz nasılsak bebeklerimiz de öyle olacak. Ben son zamanlarda inanılmaz mutlu, rahat, enerjik, pozitifim. Normalde de öyle biriyim ama bu hamilelik hormonlarından dolayı ilk zamanlarım çok kötüydü.
Bizimki süpriz bir bebek oldu. Hamileliğimi öğrendikten sonra ilk hafta çok güzeldi. Çok mutluydum.
Fakat 1 hafta sonra bulantı, kusma, halsizlik, iştahsızlık, şişlik, hazımsızlık, mide ekşimesi, sürekli hasta gibi hissetme durumları benim psikolojimi alt üst etti.

Çok fazla gel gitler yaşadım. Bebeğimi kabullenmekte zorlandım.
Bu durumun bebeğimi etkilemiş olması şimdi beni endişelendiriyor.

Umarım son zamanlardaki pozitifliğim bebeğimi de olumlu etkiler ve ilk 3 aylık dönemdeki olumsuzlukların etkisini siler.

saolasın canım profılıme koydum kızımın resmını cok sınırlıyız baksana
Maşallah bebeğine. Çok tatlı.

Canim bende almamistim gerekirse alayim diye simdi lazim oldu arkadasim verdi
sagolsun,bence sen simdiden arastir gerekirse ne alacagini bilirsin ilk gunler alismak zor oluyor emmeye ve emzirmeye.insallah ileri zamanlarda ihtiyac duymayiz
Bir arkadaşım gerek duyarsam elde sağılan pompalardan vereceğini söyledi. Ona güveniyorum.

Simdik 1 paket al bence ihtiyac olursa cogu yerde var zaten
1 paket aldım canım. Yeter mi diye merak ettim.

Tedirgin olma canım. Stres olumsuz etkiliyor herşeyi
Rahat olmak lazım. Herşey olacağına varıyor.

Dediğini denedim. Yapabildim. Ama dün doktorum kanala inmiş dedi. Anlamadım ben bu işi.

Medela elektrikli tekli var gayet begendim 1-2 kez kullandm şimdiye kdr ama çalışırken çok lazım olcak

Ay super bunlari duyunca yerimde duramiyorum bir an once pazartesi olsun allahin izniyle ya ))
Çok sevindimmm cnm Allahın izniyle ptesi güzel hbrlerini bekliyoruzz

Yok cnm ben değildim pınarın konuştuğu, ben nuk damaklı almıştım sootie alamadım snalpazara güvenemedim emzik vermedim daha hiç

Gözün aydın canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Canım daha 40. haftayı doldurmadın ki 41. haftayı doldurmana çok var. Badiş o vakitlere kalmadan gelir. Sen elinden geldiğince zonox gibi pozitif düşün. Bak onun ilk bebeği doğumda dönmüş bir de. Tabi ki en önemlisi ikinizin de sağlıklı olması.

folik
Canım nicki nick ile bu konuyu konuşanlardan biri bendim. O jokerden oioi aldı diye hatırlıyorum. Emziğinin avent olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
nicki nick canım doğru mu hatırlıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…