• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar biz odaları ayırdık oğluşumla kendi odasında yatıyor :KK52: istesekte yanimizdaki beşikte uyumuyor kendi odasında huzurlu sanırım :KK14:
Ben yaza kadar ayırmayı düşünmüyorum :KK49: hem ele avuca gelmis olur hem üstünü mü açtı kustu mu derdi olmaz diye düşünüyorum şimdilik :KK16:

Kafası kanal hizasına gelmiş çok şükür cumaya kadar gelmezse yumuşama için ilaç ya da suni denicez olmazsa sezeryan canım çarşamba yine randevum var
Allah yardımcımız olsun habersiz bırakmayalım birbirimizi :KK19:

Ben yaza kadar ayırmayı düşünmüyorum :KK49: hem ele avuca gelmis olur hem üstünü mü açtı kustu mu derdi olmaz diye düşünüyorum şimdilik :KK16:

Bende ayırmayı düşünmüyordum ama canı nereyi isterse orada uyutuyor kendini yanımdaki beşiği sevmedi uyutuyorum beşiğe koyduğum an uyanıyor. Odasında deliksiz 3 saat geceleri 4 saat uyuyor odası benimkiyle dip dibe zaten birde odasında yerden ısıtma var sıcacık oluyor . Bizim odanın petegini yakınca biz kan ter içinde kalıyoruz. :KK48: üstünü açması sorun değil ben zaten ince bi örtü örtüyorum içerisi 27 dereceye ayarliyoruz kusmasi içinde illaki gazını çıkarıyorum ve emdikten sonra 20 dakka yatirmiyorum :-)

Bugün 40+3 oldum artık ben de çok zorlanıyorum canm muayeneden sonra yine sancım başladı ama kesilecek diye korkuyorum bekliyorum bu sefer gelse artk ya yoksa cuma ya da cumartesi ilaç denemesi suni filan yapılacak olmazsa sezeryan Sen tecrübelisin ne güzel ben ne olacağını da bilmiyorum anca sabırsızca bekliyorum
Allah gonlune gore versin. bende tecrubesiz sayilirim. cunku ilk ikisi sezeryan. bu sefer normal denemek istiyorum. hicbisey bilmiyorum normal dogumla ilgili.

Bende ayırmayı düşünmüyordum ama canı nereyi isterse orada uyutuyor kendini yanımdaki beşiği sevmedi uyutuyorum beşiğe koyduğum an uyanıyor. Odasında deliksiz 3 saat geceleri 4 saat uyuyor odası benimkiyle dip dibe zaten birde odasında yerden ısıtma var sıcacık oluyor . Bizim odanın petegini yakınca biz kan ter içinde kalıyoruz. :KK48: üstünü açması sorun değil ben zaten ince bi örtü örtüyorum içerisi 27 dereceye ayarliyoruz kusmasi içinde illaki gazını çıkarıyorum ve emdikten sonra 20 dakka yatirmiyorum :-)
Belli ki odasını çok sevmiş bıdık :KK39:

Nisanimi geldi mi meltemin
Canm, bende hiç aknti yoktu biliyosun, cmt aksami bi pecete dolusu sarıya cok yakın renkte akşnti geldi, ben de içinde kan yok die sallamadm ama suul arkadas kan olmasi gerekmiyomus dedi, walla bende ne agri var ne sanci, dolayısıyla nişan falan olduğunu sanmam

Hanımlar günaydin gecirdigimiz bu 9 ay 10 gun hatta bnm biraz fazla oldu birbirmize cok destek verdik ozellikle bana cok yardimci oldunuz dpguma gidiyorum insallah hepiniz icin dua edicem insallah sizde bana edin ayilirsam vakit bulunca haber veririm size
Güzel haberlerle dön tatlm :)

Cnm slm benim de benim testi geçen hafta döndü ama şimdi de kanala girmesi gerekiyormuş, onu bekliyoruz. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum Çarşamba kontrolüm var bakklm hayırlısıyla gelsin meleklerimiz.
Ayyy döndü mü senn bebiş :) cok sewindim hadi hayrlisi canm.
Yalnz donmesi yetmiyo tabii, kanala girmesi ve doğumu baslatmasi da lazım :(

Dünürüm, benm doğum tarihi 12 aralık ben bile 19a razı oldum, sen bence 12 araliği az ileri al :)
olma dünür, razı olma, baştan kabullenme yenilgiyi :KK48: sen 12'ye göre hazırla yine kendini:KK60: akıntı da başlamış bak :rolleyes:
Hanımlar günaydin gecirdigimiz bu 9 ay 10 gun hatta bnm biraz fazla oldu birbirmize cok destek verdik ozellikle bana cok yardimci oldunuz dpguma gidiyorum insallah hepiniz icin dua edicem insallah sizde bana edin ayilirsam vakit bulunca haber veririm size
canımm, hakkında hayırlısı olsun. İnşallah kolay geçer doğumun, sağlıkla kavuşup al gel kuzuyu inşallah :KK68:

Selam. Doğuran güzel anneler güle güle büyütün bebeklerinizi. Allah bağışlasın hepimize. Ben de son 2 hftadayım. Çamaşor yıkama işlerini bitiriyorum bugun. Hastaneme gidip anestezist ile görüşeceğim. Epşdural sezeryan mı genel anestezi mi o karar aşamasındayım. Her doğum kendine özel farklı, her anne ve her bebek gibi. Asla karşılaştırmamak lazım biliyorum ama burada okuduklarım da çok faydalı oluyor. Önceki tecrübemden söylüyorm; bebejler 1 aylık olunca bir disipline geçin kızlar, her memeyi 20 dakka emsin alın sonra. Yoksa emzik yapıyorlar memenizi, çok sıkıntı olabiliyor. Ben im oğlumun bütün gece mememde ıyuduğunu bilirim. Kafayı yiyodum. Herkese sevgiler. Meltem ve folik sizi özellikle heyecanla takp ediyorum

Ben de sana bakıyorum arada ama az giriyosun :)) daha sık gel.
Biz de heyecanla kendimizi bekliyoruz bu arada :))

Back
X