• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar Dr.geldim yatirmak istedi beni bugün takip için nst biraz sanci cikti kontrol için yatirmak istedi bende dayanilmicak kadar agri hissetmiyordum o kadar dedim imza attim ciktim ebe muayane etti biraz kanama oldu çok az kaldi kanama bisi olursa Dr.aricam iyi mi yaptim kotu mu biledim kizlar

İyi yapmışsın. Hastahane çok yorucu ve stresli oluyo. Muayeneden sonra çok az kanama normal. Doktor bana bi kaç saat içinde bir ped değiştirecek kadar kanaman olursa acile gel demişti. Sancı devam ediyor mu

Canm, bende hiç aknti yoktu biliyosun, cmt aksami bi pecete dolusu sarıya cok yakın renkte akşnti geldi, ben de içinde kan yok die sallamadm ama suul arkadas kan olmasi gerekmiyomus dedi, walla bende ne agri var ne sanci, dolayısıyla nişan falan olduğunu sanmam
Canim nisan pembeye yakin oluyor ya da kahve, cok az kirmizi. :) zaten olsa anlarsin muhakkak. Sari olmuyor ya da yesil.gibi

Kızlar bana da doktorum 15.12.2015 tarihine gün verdi ayyy ne heyecanlı geliyor bebeğim çoğunuz doğurdu mu çok bakamadım bu arada ben yine de işe geliyorum yatrım gün kimse yapamıyor çünkü

Ayrıca bebişim geçen cumar 2600 olması gerekirken 3600 olmuş biz 5 kg doğarız gibi

İyi yapmışsın. Hastahane çok yorucu ve stresli oluyo. Muayeneden sonra çok az kanama normal. Doktor bana bi kaç saat içinde bir ped değiştirecek kadar kanaman olursa acile gel demişti. Sancı devam ediyor mu
Hissediyorum ama canim çok yanmiyo 15dk 10dk 20dk bir geliyor fazla uzun surmuyo neyapmaliyim

Benmki de nişan değil bence. Pek sallamadim ztn :)
Topladi canm, 2980 gr, artık kılodan yana içim rahat :)
Sevindim cnm iyi massallah ya normalden farkli bisey dustu bi anda pit diye fkt ne bilim sanci suda olmaynca insn o nisan diyemiyr bklm ne zmn gelckler senin az kalms gelsn artk bade hanim

kizlar birazcik squat hareketi yaptim ic camasirim islandi zorlanmadan altima mi kacirdim bilmiyorum :oops: ama galiba bebek kanala inmis cunku hareketlerden sonra bacak arasinda bi dolgunluk hissettim hadi dogsunlar artik yaaaa :KK49:
Ayy ben de yapiyorum ama su asagidaki dolgunluğu hissedemedim bi türlü :(

Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ne nişan ne başka bişey yok Bebek yerinde Mutlu bi yığın çatlak ve koca göbekle yoruldum ben saglıkla gelsinler inşaallah herşeyi unutalım
Gülcüm bi bakmişssin dogum baslamıs, dr seni direk doğumhaneye almiş :)

Dogum yapmayan kac Aralik annemiz kaldi? Yavas yavas azaliyoruz ama yine de takvimi bitip dogum yapamamayanlari gorunce gozum korkmuyor degil.
Ben varım doğum yapmayan. Son 3 günüm. Sanki günümü geçirecekmişim geliyor. Bir tane kasım annesi de dün doğurdu. Bizim grupta yazdı. 10 gün gecikmeli doğum yaptı. Belki sen de ocak annesi olursun. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Doktordan çıktım :) Doktor gelenin nişan olduğunu düşünmüyor, renkli mi diye sordu çok ciddiye almadı sonra meltemcivil meltemcivil
Bebeğin rahatı yerinde hala kanala girmemiş ama 40 haftayı geçmez dedi ilk defa. Bu hafta gelir en geç haftaya dedi :KK73::KK73: Oğlum tombik olacak gibi bana kilo söylemiyor ama 4300'ü bulabilir diye ağzından kaçırdı :cool: Yürü ve seviş dedi :) haftaya randevudan önce görüşürüz büyük olasılıkla, bakalım, kısmet. Sağlıkla gelsin de :nazar:

Ayyy döndü mü senn bebiş :) cok sewindim hadi hayrlisi canm.
Yalnz donmesi yetmiyo tabii, kanala girmesi ve doğumu baslatmasi da lazım :KK43:
Kanala girmemesi çok büyük sıkıntı değilmiş Meltem, benim doktor girse rahat ederdik ama Sancı başlayınca Sancı ile de girebilir, çok sık Karşılaşılan bir durum dedi.

Back
X