2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Beklenen doğum tarihin hangi gün?
Ben de suni sancı da sezeryan da istemiyorum.
Bebeklerimiz inşallah kendiliğinden gelirler.

bende varım doğuramayan.. sancım gelmezse cumaya suni ile olacak oda olmazsa düşünmek istemiyorum ama sezeryana dönecek olay..
Senin cumartesi dolacak günün. Niye cuma suni sancı verecek? H
Doktorun hiç mi fazladan beklemeyecek?

suni sancıyı ben göze alamıyorum şahsen, tebrik ederim seni
Ben de
Ama doktorum gerekli görürse suni sancı vereceğini söyledi

@meltemcivil yok bir defada olması şart değilmiş. Hatta bazen az az akıntı gibi oluyormus? Anlamıyormuşsun bile...
Hadi yaaa...
Anlaşılmıyormuymuş???
Dün çok az yumurta kıvamında şeffaf bir akıntım geldi. Ben onun bile nişan olma ihtimalini düşünmemiştim. Forumdan arkadaşlar söylediler.

:))) eşim de eve geldik' pijamasını giymeye giderken bugün de gelmeyecek heralde diye boynunu büktü, kıyamam :) senin kaç haftalık?
Benim eşim çok sabırsız biridir. Ama şimdiye kadar hiç birşey dememişti. Dün artık o da doğsun da sevelim diyor.

Kızlar uyku tutmuyor heyecandan doğuma gidicem saat 10 da..

Benimki de 9 da saat 2den beri ayaktayım, uyuyamıyorum
35ebrus35 ve L Lievre
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Kanala girmemesi çok büyük sıkıntı değilmiş Meltem, benim doktor girse rahat ederdik ama Sancı başlayınca Sancı ile de girebilir, çok sık Karşılaşılan bir durum dedi.
Ay bu habere çok sevindim bende kanala insin diye kaç saat yürüyüş yapıyorum ins dediğin gibi olur

Sezeryan olan anneler kanama ne kadar sürdü birde benim göbek kocaman duruyor sanki sizde durumlar ne korse falan giyiyor musunuz

Ne iğnesi bu canım. Hayır bana herhanbirşey yaptrmamı söylemedi.
Çocuğun ciğer gelişimi için dedi sezeryan olduğun için dedi ama çok şükür ki bebekte bende sağlıklıymışım önlem amaçlı dedi sdece sana demediyse bana niye diyor onu anlamadım sende bende aynı haftadayız bu çarşamba kontrolüm var sorucam bu arada cnm senin adın neydi?

Hissediyorum ama canim çok yanmiyo 15dk 10dk 20dk bir geliyor fazla uzun surmuyo neyapmaliyim

Malesef yapacak bi şey olmuyo doğum sancısına dönmesi için dua etmekten başka bişey gelmiyo elden. Ama sana tek tavsiyem erken gitme. Eğer bi problem yoksa evde rahaaaat rahat çek sancıni.

Belki benim 2. çocuk diye olabilir mi canım, başka ihtimal aklıma gelmiyor. Arzu canım, ya senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…