• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hakkında hayırlısı olsun canım. Doğum olmazsa doktorun ne yapacak? Biraz daha bekleyecek mi? Benim de perşembe doluyor günüm.
Bi hafta bekleriz dedi doktor. Iki vunde bir kontrold gidicem. Bugun yine sanci filan cikmadi. Hayirlisi olsun hakkimizda. Normal isteyenler bekliyor :) bakalim sana surpriz yapacak mi bebis

Olmuyormus tek refekatci icin izin var :KK43: hayırlısıyla dogursaydık son haftalar zor geciyormus cidden:KK14:

Aynen canım ya şu son haftalar bir garipmiş gerçekten. Hamileliğin başından beri vaktinde gelsin diye dua eden ben saldım gitti valla artık ne zaman gelirse gelsin diyorum.

Kızlar selam Nasılsıniz maşallah doğuran dogurana :) kalan güzel hamislerimizi de Allah kurtarsin ben cimcimeyle uğraşıyorum yatağı dışında her yerde uyumaya bayılıyor bi de altını açtığım an boka buluyor beni :)

Sağol tatlım insallah. Aman sağlıklı olsunlar da canım. Ben boka bulanmaya razıyım. Şu son haftalar gerçekten bunalttı beni. Seni çok iyi anladım. Az önce aklımdan geçtin bu yüzden. :)

Beklenen doğum tarihin hangi gün?
Ben de suni sancı da sezeryan da istemiyorum. :KK43:
Bebeklerimiz inşallah kendiliğinden gelirler.

Senin cumartesi dolacak günün. Niye cuma suni sancı verecek? H
Doktorun hiç mi fazladan beklemeyecek?

Ben de :KK43:
Ama doktorum gerekli görürse suni sancı vereceğini söyledi :KK43:
Ayy cnm bnm bnde diyrdm herlde dogurdu gorunmuyrsn bayadr yada bn gormedm yazilarini oyy cumami son gun dogum cati muayeni oldnmu ? Bnde cuma sabh nst ye baglanicm nasipse cnm
zaten fazla bile beklemişim bu halimle öle dedi. hem su çok fazla hem şeker normalde alırdım ama sana güveniyorum evde düzenli takibini yaptığın için dedi. harbiden 2-3 saatte bi bebeği sallayıp dürtüp uyandırıoz :D bugünde nst de 5 dk da 1 düzenli sancı çıktı ama şiddeti 50-60 arası. 60 ı geçmeli imiş rahimde yumuşa açılma olması için.. olsun bu da bişeydir. en azından kendi sancım var.suni 4-8 saat arası uygulanacakmış. sancım olduğundan da fazla sarsmaz heralde. hayırlısı artık bu saatten sonra. heyecan tavan..

Kızlar selam Nasılsıniz maşallah doğuran dogurana :) kalan güzel hamislerimizi de Allah kurtarsin ben cimcimeyle uğraşıyorum yatağı dışında her yerde uyumaya bayılıyor bi de altını açtığım an boka buluyor beni :)
hehe bütün annelerin ortak sorunu altını açınca b... bulanmak ama ne rezil ediyor adamı birde nasıl ağlama krizine giriyorsa cadılar daha da panik edyorlar insanı yani en azından benim kızım öyle yapıyor

Ayy ben de yapiyorum ama su asagidaki dolgunluğu hissedemedim bi türlü :KK43:
benimki son hafta kanala inmişdi bende hissetmemiştim kanalda olduğunu bence herkesin yaşadığı sancı şiddeti ve doğumu farklı oluyor bende niye olmadı diye üzülme meltemcim o kadar yürüyüş yaptın elbette ki karşılığını alacaksın

benim nişanım sarı akıntı şeklinde geldi ben akıntı sanmıştım ama meğer nişanmış ve erken doğum yaptım maalesef bende kanlı olur diye düşünüyordum meltemcim sen hazırlıklı ol riske atma kendini meltemcivil meltemcivil

Kizlar bi cok iyiyiz

Merak edenlere bebegin ismi ahmet yagiz olduu :KK66:)))
maşallah cnm maşallah :nazar::nazar: gözünüz aydın!
Ben de :KK43:
Ama doktorum gerekli görürse suni sancı vereceğini söyledi :KK43:
Bnmki de gerekli görürsek dedi ama inşallah gerekli olmaz :110:sezeryana varım ama suni sancıya yokum, neden bilmiyorum. o_O
Keşke benim doktorum da 42 ye karar beklese...
ayy demesin, bebeler beklemesin-bekletmesinnn!:KK68:
ay deme öle aslında bende pek göze alamıyorum aslında.. ama mecbur
cnm leylam355 leylam355 gibi olacaksa ne âlâ, inşallah kolaylıkla alırsın kucağına, inşallah her şey kolaylıkla, güzelce, kısa zamanda hallolur:KK19:

maşallah cnm maşallah :nazar::nazar: gözünüz aydın!

Bnmki de gerekli görürsek dedi ama inşallah gerekli olmaz :110:sezeryana varım ama suni sancıya yokum, neden bilmiyorum. o_O

ayy demesin, bebeler beklemesin-bekletmesinnn!:KK68:

cnm leylam355 leylam355 gibi olacaksa ne âlâ, inşallah kolaylıkla alırsın kucağına, inşallah her şey kolaylıkla, güzelce, kısa zamanda hallolur:KK19:
umarım herkes benim gibi doğum hyapar gerçekten çok rahattı ama sunci sancı bence çok can yakan bir şey değil ya tetanız aşısı benim canımı daha çok yakmıştı aman rapor alıp evde yatmıştım ilk doz aşıyı vururlduğum zaman

efe keremin annesi efe keremin annesi Canım nasıl geçti muayene inmiş mi sipa kanala
Cok kotuyum cnm yaa inmemis ve artik inmezmis suyumuzda azalmis tahlil yaptirdik yarin kesinlesecek sezeryan olacagim ya carsamba ya persembe ama ben netlessin diye yarin 10 da baska bir dr ve hastaneye gidecegim eger oda sezeryan derse kendi dr umda sezeryana gircegim yok bekle dersede bekliycem bilmiyorum kafam allak bullak dr bebegi riske atmamiz lazim dedi bobrek sorunununda biran once cozulmesi lazim felan dedi yani korkuyorum panigim endiseliyim bilmyorum ne hissetmeliyim

Back
X