• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar beni 2 saat önce falan sağlık ocağından aradılar bebeğin TSH ı riski dedi yarın gelin tekrar topuk kanı alacağız dedi ne bu TSH internetten baktım. Zeka geriliği diyor, gelişim bozukluğu diyor çok kötü oldum
Canım dur hemen sıkma canını bende tiroid hastasıyım hamilelikte öyle bi risk var doğduktan sonra değil sakin ol kendini yıpratma boşa ben sürekli ilaç kullanıyorum o kadar başka bi sorun olmuyor

Kizlar esimizle birlikteligin dogumu hizlandirdigi soyleniyor. cok agrim var hic istemiyorum ama tecrube eden ve basarili olan var mi? varsa herseye ragmen denemek istiyorum.

Kanala girmemesi çok büyük sıkıntı değilmiş Meltem, benim doktor girse rahat ederdik ama Sancı başlayınca Sancı ile de girebilir, çok sık Karşılaşılan bir durum dedi.
Ay masallah ne güzel bi dr un varmiş senn insanı rahatlatıyor valla :)
İnş de un dediği gibi olur da giriverirler kanala da doğum başlar :)

hehe bütün annelerin ortak sorunu altını açınca b... bulanmak ama ne rezil ediyor adamı birde nasıl ağlama krizine giriyorsa cadılar daha da panik edyorlar insanı yani en azından benim kızım öyle yapıyor

Ayy evet benimki de altı değişirken apartmanı ayağa kaldırıyor benim de elim ayağım birbirine Dolaniyor o an canım bi de bişey sorucam ben prima premium 1 numarakullaniyorum bebek 3800 gr doğdu şu an 4400 ama sanki bez biraz büyük geliyor gerçi hiç sizdirmiyor ama anlamadım senin de öyle mi

Sağol tatlım insallah. Aman sağlıklı olsunlar da canım. Ben boka bulanmaya razıyım. Şu son haftalar gerçekten bunalttı beni. Seni çok iyi anladım. Az önce aklımdan geçtin bu yüzden. :)

Evet canım hamilelikte günler saatlergecmiyor sona doğru. nisanim gelince yasadigim sevinci anlatamam bebis dogunca da zamanin nasıl geçtiğini anlayamıyosun sabahın köründe uyanmama rağmen bakıyorum akşam olmuş bile Babamız gelince daha keyifli oluyor :) sende sağlıkla kavuş inşallah yavruna canım benim.

gebelik başında geç döllenme vardı onu hatırlattım. ama o zaman doktorum defne değildi. o da yarın bana ultrason kağıtlarını getir dedi. eğer 1,5 -2 hafta gerilik görürsem beklerim dedi. ama yoksa cuma yatış. çatı muayeneside yatmadı daha.
Hmmm anladm cnm hayirlisi ins hayirlisyls saglikla alirsn bebegni norml olur inss 550 tlye geliyrms gece

Kizlar esimizle birlikteligin dogumu hizlandirdigi soyleniyor. cok agrim var hic istemiyorum ama tecrube eden ve basarili olan var mi? varsa herseye ragmen denemek istiyorum.
Bugün doktorum önerdi. Spermin içinde bulunan bir madde Doğumu başlatıyormuş. Hatta bu rahim Ağzına fitil gibi birşey yerleştiriliyor ya açılma olaun diye onun içinde de o maddeden varmış. Eh bu durumda işe yaraması büyük Olasılık :)

Ay masallah ne güzel bi dr un varmiş senn insanı rahatlatıyor valla :)
İnş de un dediği gibi olur da giriverirler kanala da doğum başlar :)
Inş Meltemcim, ben en başından beri diyorum Bade Kız normal gelecek diye :)) Son ana kadar bilemeyeceğiz bakalım inşallah sağlıkla gelsinler de.
Dr 'im diyor ki anne hisseder, sen ne zaman doğuracağını bilirsin, ne hissediyorsun :) "ay dedim bana sorsan yarın ama bu his mi heves mi belli değil :)) "

Ayy evet benimki de altı değişirken apartmanı ayağa kaldırıyor benim de elim ayağım birbirine Dolaniyor o an canım bi de bişey sorucam ben prima premium 1 numarakullaniyorum bebek 3800 gr doğdu şu an 4400 ama sanki bez biraz büyük geliyor gerçi hiç sizdirmiyor ama anlamadım senin de öyle mi
oyy maşallah size yaa ben 0 numara kullanıyorum o numara bezler 2-5 kg kadar kullanılıyor bence tamdır sizin bez değiştirme elinde kalır bende pirma Premium care alıyorum bu arada sütünü arttırmak için ne yapıyorsun yada b,r g
nde neler yemeye çalışıyorsun sanki benim sütüm azaldı gibi

MAşallahh cnmm ssağlıkla gelsinn küçük prensin :nazar::KK200:

Oyy çokk güzelsinizzz maşallahh size :nazar::nazar::nazar:ismiyle yaşasın iyi olmanıza çok sevindim

Hahaha aşı muhabbeti süperdi :KK70::KK70:
denizcim ya bence de aklma gelince çok gülüyorum ve benim olduğum aşıların çoğu böyle oluyor azıcık bende de rezillik var tabi korkak bir anneyimm

Kızlar beni 2 saat önce falan sağlık ocağından aradılar bebeğin TSH ı riski dedi yarın gelin tekrar topuk kanı alacağız dedi ne bu TSH internetten baktım. Zeka geriliği diyor, gelişim bozukluğu diyor çok kötü oldum
yasemin sıkma canını belkiyanlış test yapılmıştır belkş değeri yanlış okudular o yüzden çağırııyor olabilirler sen tekrar ver bakalım bebeğin topuk kanını sonuç ne olacak bana da bilgi ber durumla ilgili

Hmmm anladm cnm hayirlisi ins hayirlisyls saglikla alirsn bebegni norml olur inss 550 tlye geliyrms gece
evet extra istiyomuş. ama gün içinde olursa defne olmazsa gece nöbneti olan başka bi dr var. ona denk geliyo cnm ondanda memnunuz. gerçi doğum olup bitince iş bitmiyor sonuçta ertesi gün falan da çok önemli. cumartesi çalışıyor mu defne onu bilmiyorum işte ?

Back
X