Amin canım inşallahMasallah canim 1 gunde ev bakip bulup karar vermek zor is,Allah icinize sindirsin ,gule gule oturun
Sağol canım inşallahHayırlı olsun, bebiş kendi kısmeti ile geldi desene :) yetişir elbet bir şekilde :)
Kac çıktı nst de sancın tatlimBende ole düşündüm ondan eve geldim.bekliyorum ama tık yok15 20 dk bir
Supermis ya koptumAyy kızlar azıcık gülün komik birşey anlatacağım19.00 da su siparişi vermiştim 5 dk önce geldi eşiminde kulağında kulaklık bişeyler izliyor duymadı zili ben azıcık hızlı adımlarla kapıya yönelirken noldu dedi dedim su geldi neeeeee suyun mu geldi dedi kapıyı açma işini ona bırakıp wc ye zor attim kendimi altıma kaçıracaktım ayy hala gülüyorum gözümden yaş geldi
50 60 70 90 kadar cikti ama arada küçükler de vardiKac çıktı nst de sancın tatlim
Bende prima premium 0 alddım çok küçük gibi bebişin kaç kiloydu ufak gelmez dimioyy maşallah size yaa ben 0 numara kullanıyorum o numara bezler 2-5 kg kadar kullanılıyor bence tamdır sizin bez değiştirme elinde kalır bende pirma Premium care alıyorum bu arada sütünü arttırmak için ne yapıyorsun yada b,r g
nde neler yemeye çalışıyorsun sanki benim sütüm azaldı gibi
Birde beni düşün zor yetistim wc yeSupermis ya koptum
Gerçekten güldürdün beni canım sıtkın moralim bozuktuAyy kızlar azıcık gülün komik birşey anlatacağım19.00 da su siparişi vermiştim 5 dk önce geldi eşiminde kulağında kulaklık bişeyler izliyor duymadı zili ben azıcık hızlı adımlarla kapıya yönelirken noldu dedi dedim su geldi neeeeee suyun mu geldi dedi kapıyı açma işini ona bırakıp wc ye zor attim kendimi altıma kaçıracaktım ayy hala gülüyorum gözümden yaş geldi
Benim simdiye kadar 25 in uzerine çıkmadı bakalim carsamba kac olucak dr ne karar vericek50 60 70 90 kadar cikti ama arada küçükler de vardi
Cok sevindimGerçekten güldürdün beni canım sıtkın moralim bozuktu
Masallah bebişine canim sanada gecmis olsun.Kizlar bi cok iyiyiz
Merak edenlere bebegin ismi ahmet yagiz olduu)))
İçini karartma canım bence başka bir sorun var çünkü topuk kanı alınınca çapaya yollanıyor diye biliyorum bişey varsa onlar arıyor başka birşeydir o içini karartma herşeyin hayırlısı dua et sütün azalır hiç birşey net olmadan üzme kendiniKızlar beni 2 saat önce falan sağlık ocağından aradılar bebeğin TSH ı riski dedi yarın gelin tekrar topuk kanı alacağız dedi ne bu TSH internetten baktım. Zeka geriliği diyor, gelişim bozukluğu diyor çok kötü oldum
Benimde arada bir en fazla 40 cikardi bugün maşallah tepeleri gördümBenim simdiye kadar 25 in uzerine çıkmadı bakalim carsamba kac olucak dr ne karar vericek
CAnimm yazamadım size tlf bozuldu 27 sinde dogdu kizim 11 günlük olduk bile guzel bi dogum gecirdim sonrasinda da cok agri çekmedim bebiste gayet iyi 3150 gr 49 cm dogdu hafif sarilik gecirdik simdi bisey yok gibi sütüm hemen geldi ama gece bizi cok zorladigi icin 1 kere mama veriyoruz özetle bizde haberler iyi. Kimler dogurdu acaba baska herkes iyi miii
Oy maşallah gözünüz aydın ve nekadar mutlu güzel gözüküyorsun hiç yeni doğum yapmış gibi şiş çirkin durmuyorsun maşallahKizlar bi cok iyiyiz
Merak edenlere bebegin ismi ahmet yagiz olduu)))
Gözünüz aydın bende son günler takip edemedim doğuranları merak ediyorumCAnimm yazamadım size tlf bozuldu 27 sinde dogdu kizim 11 günlük olduk bile guzel bi dogum gecirdim sonrasinda da cok agri çekmedim bebiste gayet iyi 3150 gr 49 cm dogdu hafif sarilik gecirdik simdi bisey yok gibi sütüm hemen geldi ama gece bizi cok zorladigi icin 1 kere mama veriyoruz özetle bizde haberler iyi. Kimler dogurdu acaba baska herkes iyi miii
mesela 90 a hemen çıkıp iniyo mu yoksa 90 da 1 dk falan kalıyor mu? sancı diyebilmek için ters v gibi çıkması lazımmış grafiğin ve eşit zaman aralıklarında50 60 70 90 kadar cikti ama arada küçükler de vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?