2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ozaman benmki büyük ihtimal nişandi, çünkü hiiiiiçççç akntm olmuyo benm, birden peçete dolu gelmesi pek hayır değil, bakalim bekliycez :)
Benim de hiç akıntım yok. Ama hamilelikte akıntı oluyormuş. Özellikle son zamanlarda. Birkaç hafta önce doktorum sormuştu hatta, akıntımın olup olmadığını.

Dün şeffaf yumurta akı kıvamında çok az akıntım oldu. Ama bilemiyorum. Başka birşey yok.

Emin olamadim ki nurcom, içinde kan falan yoktu, belki de basit bi akıntıydı dur kız daha kanala ınmemiş benmkı, doğmasına cok var :))
Hayırlısı olsun canım.

Hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah sağlıkla kendiliğinden gelir bebeğin.

İnşallah bize de seninki gibi doğumlar nasip olur canım. Valla önümde bu kadar çatı ağrısı çeken sen varken sancılarının da o kadar şiddetli hissedilmemesi ilginç geliyor. İnşallah benimde öyle olur.

Canım hayırlısı olsun. Sen ve efe sağlıklı olun da önemli olan o.

İnşallah canım. Şimdilik dayanıyorum kemik ağrısı ve tuvalet olayına. İnşallah daha da artmazlar. Sadece bazen sinirden bir bakmışım ağlıyorum.

İnş leyloşum ya . Gerçi bugun baya ciş sıklığı oldu, cati agrisi da yavas yavas basladi, inmiş olabilir badiş.

Çok iyi denk gelmiş canım ya.

Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Aaa cidden mi leylosum, bunu soylediğin iyi oldu walla, tetikte olayım ben.

Ben daha yeni mesajları okuyabiliyorum. Sabah yazmışsın. Doğum oldu mu canım? Sanırım olmuştur. Hergün zaten hamileler için dua ediyorum. Umarım kolay bir doğum olmuştur.

Gunaydin anneler ve mustakbel anneler .. benim takvim bitti ortada bisecikler yok.. bakalim nolacak
Canım bir değişiklik var mı?

Evet cnm hafiften benziyordu, sanrm yalancı Sancı. Acaba kaç gün sora normal Sancı gelir.
Sorunun cevabını bilmiyorum canım.
Benim 1 hafta kadar hemen hergün adet sancısı gibi sancım oldu. Birkaç gündür hiçbir şeyim yok. Bekliyoruz bakalım.

Kızlar lohusa lık nasıl gidiyor bu bugun hastahane ye yuruyerek gittik 10 dk falan annem kızıyo çabuk ayaklandı diye ama iyi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…