Benim de hiç akıntım yok. Ama hamilelikte akıntı oluyormuş. Özellikle son zamanlarda. Birkaç hafta önce doktorum sormuştu hatta, akıntımın olup olmadığını.Ozaman benmki büyük ihtimal nişandi, çünkü hiiiiiçççç akntm olmuyo benm, birden peçete dolu gelmesi pek hayır değil, bakalim bekliycez :)
Hayırlısı olsun canım.Emin olamadim ki nurcom, içinde kan falan yoktu, belki de basit bi akıntıydıdur kız daha kanala ınmemiş benmkı, doğmasına cok var :))
zaten fazla bile beklemişim bu halimle öle dedi. hem su çok fazla hem şeker normalde alırdım ama sana güveniyorum evde düzenli takibini yaptığın için dedi. harbiden 2-3 saatte bi bebeği sallayıp dürtüp uyandırıozbugünde nst de 5 dk da 1 düzenli sancı çıktı ama şiddeti 50-60 arası. 60 ı geçmeli imiş rahimde yumuşa açılma olması için.. olsun bu da bişeydir. en azından kendi sancım var. suni 4-8 saat arası uygulanacakmış. sancım olduğundan da fazla sarsmaz heralde. hayırlısı artık bu saatten sonra. heyecan tavan..
Hakkında hayırlısı olsun canım.Merhaba ben de Kasım annelerinden buraya transfer oldum 28 kasım beklenen doğum tarihiydi ama biz hala bekliyoruz dün nişanım geldi bakalım bugun Dr ne diyecek şaka gibi 9ay 19gündür hamileyim
benimki son hafta kanala inmişdi bende hissetmemiştim kanalda olduğunu bence herkesin yaşadığı sancı şiddeti ve doğumu farklı oluyor bende niye olmadı diye üzülme meltemcim o kadar yürüyüş yaptın elbette ki karşılığını alacaksın
Çok iyiymiş :)Birde beni düşün zor yetistim wc ye
Cok kotuyum cnm yaa inmemis ve artik inmezmis suyumuzda azalmis tahlil yaptirdik yarin kesinlesecek sezeryan olacagim ya carsamba ya persembe ama ben netlessin diye yarin 10 da baska bir dr ve hastaneye gidecegim eger oda sezeryan derse kendi dr umda sezeryana gircegim yok bekle dersede bekliycem bilmiyorum kafam allak bullak dr bebegi riske atmamiz lazim dedi bobrek sorunununda biran once cozulmesi lazim felan dedi yani korkuyorum panigim endiseliyim bilmyorum ne hissetmeliyim
Fazla durmuyor dusuyi yavaş yavasmesela 90 a hemen çıkıp iniyo mu yoksa 90 da 1 dk falan kalıyor mu? sancı diyebilmek için ters v gibi çıkması lazımmış grafiğin ve eşit zaman aralıklarında
Evet canım hamilelikte günler saatler gecmiyor sona doğru. nisanim gelince yasadigim sevinci anlatamam bebis dogunca da zamanin nasıl geçtiğini anlayamıyosun sabahın köründe uyanmama rağmen bakıyorum akşam olmuş bile Babamız gelince daha keyifli oluyor :) sende sağlıkla kavuş inşallah yavruna canım benim.
İnş leyloşum ya . Gerçi bugun baya ciş sıklığı oldu, cati agrisi da yavas yavas basladi, inmiş olabilir badiş.benimki son hafta kanala inmişdi bende hissetmemiştim kanalda olduğunu bence herkesin yaşadığı sancı şiddeti ve doğumu farklı oluyor bende niye olmadı diye üzülme meltemcim o kadar yürüyüş yaptın elbette ki karşılığını alacaksın
Ayy kızlar azıcık gülün komik birşey anlatacağım19.00 da su siparişi vermiştim 5 dk önce geldi eşiminde kulağında kulaklık bişeyler izliyor duymadı zili ben azıcık hızlı adımlarla kapıya yönelirken noldu dedi dedim su geldi neeeeee suyun mu geldi dedi kapıyı açma işini ona bırakıp wc ye zor attim kendimi altıma kaçıracaktım ayy hala gülüyorum gözümden yaş geldi
CAnimm yazamadım size tlf bozuldu 27 sinde dogdu kizim 11 günlük olduk bile guzel bi dogum gecirdim sonrasinda da cok agri çekmedim bebiste gayet iyi 3150 gr 49 cm dogdu hafif sarilik gecirdik simdi bisey yok gibi sütüm hemen geldi ama gece bizi cok zorladigi icin 1 kere mama veriyoruz özetle bizde haberler iyi. Kimler dogurdu acaba baska herkes iyi miii
Aaa cidden mi leylosum, bunu soylediğin iyi oldu walla, tetikte olayım ben.benim nişanım sarı akıntı şeklinde geldi ben akıntı sanmıştım ama meğer nişanmış ve erken doğum yaptım maalesef bende kanlı olur diye düşünüyordum meltemcim sen hazırlıklı ol riske atma kendinimeltemcivil
Ben daha yeni mesajları okuyabiliyorum. Sabah yazmışsın. Doğum oldu mu canım? Sanırım olmuştur. Hergün zaten hamileler için dua ediyorum. Umarım kolay bir doğum olmuştur.Hanımlar günaydin gecirdigimiz bu 9 ay 10 gun hatta bnm biraz fazla oldu birbirmize cok destek verdik ozellikle bana cok yardimci oldunuz dpguma gidiyorum insallah hepiniz icin dua edicem insallah sizde bana edin ayilirsam vakit bulunca haber veririm size
Canım bir değişiklik var mı?Gunaydin anneler ve mustakbel anneler .. benim takvim bitti ortada bisecikler yok.. bakalim nolacak
Sorunun cevabını bilmiyorum canım.Evet cnm hafiften benziyordu, sanrm yalancı Sancı. Acaba kaç gün sora normal Sancı gelir.
Eylem EzgiYaa kızlar Eylül isminin yanına bi isim söylemedinizzz(
İnş leyloşum ya. Gerçi bugun baya ciş sıklığı oldu, cati agrisi da yavas yavas basladi, inmiş olabilir badiş.
Eylül ırmakbana kimse cevap yazmıyo küstüm gidiyorum
Maşaallah:) çok benziyor sana :)Kizlar bi cok iyiyiz
Merak edenlere bebegin ismi ahmet yagiz olduu)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?