2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sezeryan olan anneler kanama ne kadar sürdü birde benim göbek kocaman duruyor sanki sizde durumlar ne korse falan giyiyor musunuz
Benimde bugun geldi aklima korse takmak,insallah gec kalmamisizdir,bugun ilk defa aynada karnimi gordum hic bakmamistim dogumdan sonra cok fena olmus,sarkmis insallah toparlariz.bubarada 70ten 62ye dusmusum

o zaman deneyeyim ben. Alt kemigim o kadar cok agri yapiyor ki, korkuyorumda. simdiye kadar hep uzak kaldim. kucukte olsa madem bir ihtimal dayancz

Maşallah canım senin oğluna. İnşallah doğunca benim oğlan da seninkine çeker bu konuda. :)
Ay ben ayri yatirsam odamdan kv odasinda yatar 2 dk rahat birakmaz oglumu,boyle olunca istedigi gibi davranamiyor.oglumu yatak odamdan xikarmiyorum,brnde surekli odamda takiliyorum,oglumla olgileniyorum

umarım canım ya umarım çokk rahat yaparsın benim çatım çok müsaitmiş normal doğuma ama bebeğin minik olmasıda avntajdı tabi ama bence send erahat doğuracaksın nilay
sancıları nasıl anlamadım nasıl hissedemedim hala daha içim yanıyor nasıl anlaşılmadı diye hem de hiç bir şeyden anlamadım yaa erken doğmazdı yavrum en azından biraz daha kalırdı anne karnında

İnş leyloşum ya . Gerçi bugun baya ciş sıklığı oldu, cati agrisi da yavas yavas basladi, inmiş olabilir badiş.
işte anlamadığım şeylerden biride buydu bence kanlı olmasada dr danış ve bilgi ver meltem benim doktorum neden söylemedin demişti bana ama senin ki artık gelirsde zamanında gelmiş olacak en azından kuzum

Günaydın herkese.millet doğurdu ne güzel.ben ve dogurmayan tüm annelere Allah kolay doğum nasip etsin.bebek kanala inince kaç günde doğum oluyo acaba.bebegim tersti.gecen hafta döndü.şimdi normal olacak insallah.

Cnm slm benim de benim testi geçen hafta döndü ama şimdi de kanala girmesi gerekiyormuş, onu bekliyoruz. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum Çarşamba kontrolüm var bakklm hayırlısıyla gelsin meleklerimiz.
37 ve 38.haftamda ara ara regl sancılarım oldu. Yalancı doğum sancılarıydı sanırım. Sonra göbeğimin alt kısmında çok baskı hissettim. 39.haftamdaki kontrolde bebeğimin kanala indiğini öğrendim. Doktorum her an doğum olabilir dedi. Şimdi 39+5 im. 40.haftam dolduğu gün tekrar kontrole çağırdı. Doğum olmazsa konuşuruz dedi.

Yani kanala indikten sonra kesin su kadar gün sonra doğum olur diye birşey yok

Canım bilgi için çok teşekkürler.

Hiç mi kilo almıyor canım? Ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi derler. Ama madem böyle bir durum var, doktorun neyi uygun görürse öyle olsun. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Kızlar biz odaları ayırdık oğluşumla kendi odasında yatıyor istesekte yanimizdaki beşikte uyumuyor kendi odasında huzurlu sanırım
Hadi yaaa...
Bu kadar erken mi? Ben de 6 aylık olunca ayırırım diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…