• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende ayırmayı düşünmüyordum ama canı nereyi isterse orada uyutuyor kendini yanımdaki beşiği sevmedi uyutuyorum beşiğe koyduğum an uyanıyor. Odasında deliksiz 3 saat geceleri 4 saat uyuyor odası benimkiyle dip dibe zaten birde odasında yerden ısıtma var sıcacık oluyor . Bizim odanın petegini yakınca biz kan ter içinde kalıyoruz. :KK48: üstünü açması sorun değil ben zaten ince bi örtü örtüyorum içerisi 27 dereceye ayarliyoruz kusmasi içinde illaki gazını çıkarıyorum ve emdikten sonra 20 dakka yatirmiyorum :-)
Bana özel hastanede eğitimde, bebeğiniz uyuyor olsa bile 2 saatte uyandırın ve emzirin dediler.

Takvimimde kalktı ben hala doguramadimmmmm kizlarr :KK43: :KK43:
Ne zamandı doğum tarihin? Hayırlısı olsun canım.

Cok kotuyum cnm yaa inmemis ve artik inmezmis suyumuzda azalmis tahlil yaptirdik yarin kesinlesecek sezeryan olacagim ya carsamba ya persembe ama ben netlessin diye yarin 10 da baska bir dr ve hastaneye gidecegim eger oda sezeryan derse kendi dr umda sezeryana gircegim yok bekle dersede bekliycem bilmiyorum kafam allak bullak dr bebegi riske atmamiz lazim dedi bobrek sorunununda biran once cozulmesi lazim felan dedi yani korkuyorum panigim endiseliyim bilmyorum ne hissetmeliyim

Canm nurcom sakın sıkma canını, bırak normal doğumu falan da sakın düşünme onemli olan senn minik efene sağlıkla kavusman.
Burda bikaç kişinin daha suyu azaldı ve hemen sezeryana alınarak bebeklerine saglıkla kavuştular. Sakın moralını bozma, efeyi kucagına aldığın ilk anı düşün tatlm.

Kizlar Dr.geldim yatirmak istedi beni bugün takip için nst biraz sanci cikti kontrol için yatirmak istedi bende dayanilmicak kadar agri hissetmiyordum o kadar dedim imza attim ciktim ebe muayane etti biraz kanama oldu çok az kaldi kanama bisi olursa Dr.aricam iyi mi yaptim kotu mu biledim kizlar
Bence iyi yapmışsın. Peki bir gelişme var mı? Ben daha yeni okudum. Mesajı yazalı olmuş.

Canm nurcom sakın sıkma canını, bırak normal doğumu falan da sakın düşünme onemli olan senn minik efene sağlıkla kavusman.
Burda bikaç kişinin daha suyu azaldı ve hemen sezeryana alınarak bebeklerine saglıkla kavuştular. Sakın moralını bozma, efeyi kucagına aldığın ilk anı düşün tatlm.
Hocanin birden oyle demesi beynimden sular doktu panik oldum cok tuhafti ya bebegin kanalda olup olmadigi illa alttan muayenemi olmali ultrasyonla anlasiliyormu ya ona gore yarin baska dr a gidecegim bi akil verin

Kızlar hepinize teşekkür ederim doğum yapan arkadaşlarımın gozu aydın olsun sağlıklı buyutsunler doğum yapacak olan arkadaşlarıma da hayırlı kolay doğumlar dilerim.benim ağrılarım çok kızlarım gribyatıyor oğlum benim ağrım çok olduğu içinoda dızdız annem gelemedi doğumda yanıma yalnızım şu zaman çabuk geçsin artık toparlanmak istiyorum
Sermincim allah kolaylık versin cnm, görümcen eltin falan yok mu yanına gelebilecek?

Ay ben ayri yatirsam odamdan kv odasinda yatar 2 dk rahat birakmaz oglumu,boyle olunca istedigi gibi davranamiyor.oglumu yatak odamdan çikarmiyorum,bende surekli odamda takiliyorum,oglumla ilgileniyorum

Canım senin durumun farklı. Sen aynen öyle devam et. Senin yerinde ben olsam bende aynısını yapardım.

Benim kv hal hatır sormadığı için torununu görmeye ne zaman gelir bilemiyorum. Gelse de değişen birşey yok çünkü oğlumun odasında yatacak yer yok. :KK70:

Ben oğlumu koynuma alıp yatmazken oğlumu koynuna alıp yatmaya çalışacak kişinin de alnını karışlarım. :KK67:

Inş Meltemcim, ben en başından beri diyorum Bade Kız normal gelecek diye :)) Son ana kadar bilemeyeceğiz bakalım inşallah sağlıkla gelsinler de.
Dr 'im diyor ki anne hisseder, sen ne zaman doğuracağını bilirsin, ne hissediyorsun :) "ay dedim bana sorsan yarın ama bu his mi heves mi belli değil :)) "
Anne hisseder dediyse benm hala var demekki, ben hiç bişi hıssetmiyorum bebeğin gelişine dair :))

umarım canım ya umarım çokk rahat yaparsın benim çatım çok müsaitmiş normal doğuma ama bebeğin minik olmasıda avntajdı tabi ama bence sende rahat doğuracaksın nilay
sancıları nasıl anlamadım nasıl hissedemedim hala daha içim yanıyor nasıl anlaşılmadı diye hem de hiç bir şeyden anlamadım yaa erken doğmazdı yavrum en azından biraz daha kalırdı anne karnında

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım. Benim doktor çatıma da bakmadı daha. :)

Öyle düşünüp üzme kendini tatlım. Sağlıklı bir kızın var maşallah. :nazar:

Muhtemelen bende anlamayacağım leylacım.

Back
X