2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bana özel hastanede eğitimde, bebeğiniz uyuyor olsa bile 2 saatte uyandırın ve emzirin dediler.

Takvimimde kalktı ben hala doguramadimmmmm kizlarr
Ne zamandı doğum tarihin? Hayırlısı olsun canım.

Canm nurcom sakın sıkma canını, bırak normal doğumu falan da sakın düşünme onemli olan senn minik efene sağlıkla kavusman.
Burda bikaç kişinin daha suyu azaldı ve hemen sezeryana alınarak bebeklerine saglıkla kavuştular. Sakın moralını bozma, efeyi kucagına aldığın ilk anı düşün tatlm.

Bence iyi yapmışsın. Peki bir gelişme var mı? Ben daha yeni okudum. Mesajı yazalı olmuş.

Hocanin birden oyle demesi beynimden sular doktu panik oldum cok tuhafti ya bebegin kanalda olup olmadigi illa alttan muayenemi olmali ultrasyonla anlasiliyormu ya ona gore yarin baska dr a gidecegim bi akil verin

Sermincim allah kolaylık versin cnm, görümcen eltin falan yok mu yanına gelebilecek?

Ay ben ayri yatirsam odamdan kv odasinda yatar 2 dk rahat birakmaz oglumu,boyle olunca istedigi gibi davranamiyor.oglumu yatak odamdan çikarmiyorum,bende surekli odamda takiliyorum,oglumla ilgileniyorum

Canım senin durumun farklı. Sen aynen öyle devam et. Senin yerinde ben olsam bende aynısını yapardım.

Benim kv hal hatır sormadığı için torununu görmeye ne zaman gelir bilemiyorum. Gelse de değişen birşey yok çünkü oğlumun odasında yatacak yer yok.

Ben oğlumu koynuma alıp yatmazken oğlumu koynuna alıp yatmaya çalışacak kişinin de alnını karışlarım.

Anne hisseder dediyse benm hala var demekki, ben hiç bişi hıssetmiyorum bebeğin gelişine dair :))

Ebe bana 1cm acilma var deyince ben asil kendime dedim yolun sonuna geldin,asagidan yukaridan yolun sonu gorunuyor
Sen çok sabırlıydın ama tebrik ediyorum seni valla hic ay gelsin artık yok bugunde doguramadim tarzı bir mesajini okumadim

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım. Benim doktor çatıma da bakmadı daha. :)

Öyle düşünüp üzme kendini tatlım. Sağlıklı bir kızın var maşallah.

Muhtemelen bende anlamayacağım leylacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…