2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ebe bana 1cm acilma var deyince ben asil kendime dedim yolun sonuna geldin,asagidan yukaridan yolun sonu gorunuyor
hayy allahım yaa çılgın pınar akşaam akşam çok güldürdün beni
lere yapıyorsun bebeğinle evde kv durumlar nasıl korkular gerçek çıktımı

m
emelen sendee rahat yapacaksın nilaycımo iğren. ağrının tadına o kadar baktıktan sonra rahat yaparsın bence de aynı ağrıyı bende çektimm

ayy kızlar sizin yazılarıo okudukça bana heyecan basıyor bence sizin doğum süreci başladı
Leylacım hemde nasıl heyecanlıyım ne zaman gelicek sancım, suyum nerde gelicek diye kalabalık bi yerde gelirse şaaar diye rezil olursam diye bir sürü kafamda deli sorular

Tabiki sen bence benim sancım hic o kadar yuksek çıkmadı

O belli olmaz canım ya sonuçta gün boyu nst de takılmıyoruz ki. Benim şu ana kadar nst de bir kere 25 lerde çıktı o anda da karnım sertleşmişti. Ben o günden sonra kaç kere daha yaşadım o karın sertleşmelerini. Ki nst deki o günden sonrakilere göre kısa sürmüştü.

Doğru diyorsun :) ben nst yi sadece kalp atışı ve sancıyı ölçen cihaz olarak biliyordum ayrıca bir ozelligide bebegin iyi hali hakkında bilgi veriyormus yani nst iyi diye eve gönderilen bebeklerde bisey olma riski 1000 de 1 mis

Yok aynen devam. Ne agri ne sanci.. sanirim 41i bitirvez biz

Cok afedersiniz bisey sormak istiyorum doğum yapanlara utanarak böyle vajinada bir zonklama hissi olmusmuydu sizde doguma yakin

4 cm açıklıkla 12sancı.. off ben ne halt yicem bilemiyorum 0açıklıkla kaç saat verirler acaba.. suni sancıda arada sancın diniyor muydu cnm sana dinlenme vakti oluyo mu
Evet aralikli sanci oluyo 8 cm acilma oldukdan sonra araliksiz sanci cektim son 1 saat insallah kendi sancinla dogurursun canm

Niye öyle dedin canım? Senin hiç kendi sancın yok muydu? 12 saat hep suni sancı mı verdiler?

Biz de bir heves normal doğum bekliyoruz.
Yoktu cnm keske kendi sancim olsaydi. Herkesin dogumu guzel gecmeyebilir benim kotu gecti evet ama cok rahat dogum yapanlar var goruyoruz sonrasindada rahat ediyolar benim makatta yirtilma oldugu icin cok zorlaniyorum baska bi skinti yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…