Sorma ne güldük akşam akşamÇok iyi denk gelmiş canım ya.
Hadi bakalim hangimiz doğuracakBenide heyecanlandirdingunlerimiz aynı seninle bide heyecandan senden önce doguruyormusum ne bomba olur
Sancını tarif eder misin benimde belimde var ağrı 2 gundur regl olacakmısım gibiArada sanci devam ediyor bide arada göğüs altima krap giriyo o kadar şuan durdu krap bakalim bekliyorum
Tabiki sen bence benim sancım hic o kadar yuksek çıkmadıHadi bakalim hangimiz doğuracak
hayy allahım yaa çılgın pınar akşaam akşam çok güldürdün beniEbe bana 1cm acilma var deyince ben asil kendime dedim yolun sonuna geldin,asagidan yukaridan yolun sonu gorunuyor
Elbwtte oyle cnm bmm de kendimi cok kotu hissettim aniden duyunca sok evresi bakalim yarin netlescek son durum ama elim ayagin titryor o ayri
Anne hisseder dediyse benm hala var demekki, ben hiç bişi hıssetmiyorum bebeğin gelişine dair :))
ayy kızlar sizin yazılarıo okudukça bana heyecan basıyor bence sizin doğum süreci başladıSancını tarif eder misin benimde belimde var ağrı 2 gundur regl olacakmısım gibi
Benide heyecanlandirdingunlerimiz aynı seninle bide heyecandan senden önce doguruyormusum ne bomba olur
emelen sendee rahat yapacaksın nilaycımo iğren. ağrının tadına o kadar baktıktan sonra rahat yaparsın bence de aynı ağrıyı bende çektimmHakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım. Benim doktor çatıma da bakmadı daha. :)
Öyle düşünüp üzme kendini tatlım. Sağlıklı bir kızın var maşallah.
Muhtemelen bende anlamayacağım leylacım.
Leylacım hemde nasıl heyecanlıyımayy kızlar sizin yazılarıo okudukça bana heyecan basıyor bence sizin doğum süreci başladı
Benim 30 dan sonra başladı suan hala var pubik ağrısı tam olarak hic geçmedim
emelen sendee rahat yapacaksın nilaycımo iğren. ağrının tadına o kadar baktıktan sonra rahat yaparsın bence de aynı ağrıyı bende çektimm
Tabiki sen bence benim sancım hic o kadar yuksek çıkmadı
Yok tatlım şaka niyetiyle yapmadım valla bir anda gelişti hersey ondan o kadar komik olduEşine suyum geldi deme ama canım bak sonra dalga geçiyorsun sanıp inanmaz falan. :)
Doğru diyorsun :) ben nst yi sadece kalp atışı ve sancıyı ölçen cihaz olarak biliyordum ayrıca bir ozelligide bebegin iyi hali hakkında bilgi veriyormus yani nst iyi diye eve gönderilen bebeklerde bisey olma riski 1000 de 1 misO belli olmaz canım ya sonuçta gün boyu nst de takılmıyoruz ki. Benim şu ana kadar nst de bir kere 25 lerde çıktı o anda da karnım sertleşmişti. Ben o günden sonra kaç kere daha yaşadım o karın sertleşmelerini. Ki nst deki o günden sonrakilere göre kısa sürmüştü.
Yok aynen devam. Ne agri ne sanci.. sanirim 41i bitirvez bizBen daha yeni mesajları okuyabiliyorum. Sabah yazmışsın. Doğum oldu mu canım? Sanırım olmuştur. Hergün zaten hamileler için dua ediyorum. Umarım kolay bir doğum olmuştur.
Canım bir değişiklik var mı?
Sorunun cevabını bilmiyorum canım.
Benim 1 hafta kadar hemen hergün adet sancısı gibi sancım oldu. Birkaç gündür hiçbir şeyim yok. Bekliyoruz bakalım.
Evet aralikli sanci oluyo 8 cm acilma oldukdan sonra araliksiz sanci cektim son 1 saat insallah kendi sancinla dogurursun canm4 cm açıklıkla 12sancı.. off ben ne halt yicem bilemiyorum 0açıklıkla kaç saat verirler acaba.. suni sancıda arada sancın diniyor muydu cnm sana dinlenme vakti oluyo mu
Yoktu cnm keske kendi sancim olsaydi. Herkesin dogumu guzel gecmeyebilir benim kotu gecti evet ama cok rahat dogum yapanlar var goruyoruz sonrasindada rahat ediyolar benim makatta yirtilma oldugu icin cok zorlaniyorum baska bi skinti yok cnmNiye öyle dedin canım? Senin hiç kendi sancın yok muydu? 12 saat hep suni sancı mı verdiler?
Biz de bir heves normal doğum bekliyoruz.
Amin saol cnm aynen darisu basiniza :)Ay cnm gozun aydin darisi bize cok seker bebegin masallah subhanallah Mevlam saglikla buyutmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?