benşmde çok ağrdı ama güzel bence ağrıması doğum kolay olacak gibi geliyor artık banadaBenim 30 dan sonra başladı suan hala var pubik ağrısı tam olarak hic geçmedi
Amin cumlemizi güldürsünAllah da seni güldürsün emi
Ya cuma gün bnm 100'e dayandı 2 sefer kaldı öyle, bildiğin takıldı kaldı, doktor eliyle dokunarak yumuşattı karnımı, derin nefes al dedi bana. Oluyo mu böyle hep dedi, evet dedim. 10 dakika daha bekleyelim bakalım dedi, diğerlerinde 50-60'lara çıktı en fazla. Düzensiz dedi, bişey olmaz ama olursa ara dedi yolladı. Bu sertleşmeler ne ifade ediyo, noluyo anlamadım ben. Şiddetini cihaz göstermese de anlıyoruz yani taş gibi oluyo karnım. Düzenli olup olmadığını da saat tutarak anlıyoruz ztn. ee?Neyse, ilk defa girdim nst'ye, hevesimi almış oldum.
İnsallah valla saklayacak değilim korkuyorumb
benşmde çok ağrdı ama güzel bence ağrıması doğum kolay olacak gibi geliyor artık banada
olmadı canım yaa ve niye ayıp olsun hayret bir olaysın ya istediğini sorCok afedersiniz bisey sormak istiyorum doğum yapanlara utanarak böyle vajinada bir zonklama hissi olmusmuydu sizde doguma yakin
Bisey olursa habersiz bırakma bizi Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.Hurmada yedim 3 gundur hic olmadığı kadar hareketliydim crs guzel haberler verir insallah drBelde yok benim sağ taraftan altan giriyo asagida batma var bide
Cts kızımın cikolatalarını almaya gittik bir yürüyüşüm var resmen kahpe bizanstaki nurseli idizin dogum yapmis hali gibi bacaklar ayrık ayrik penguen gibi artık kanala girmistir insallah zira kafası 2 hafta onde gidiyor
Senin nerde gelmisti cok konusmustuk bu mevzuyu nalburdan büyük musamba alicaktik yatak ıslańmasın diye
Evet aslında kimbilir bizim kizlarimizin zamanina kadar neler yaparlar
yok canım ya sonlara doğru benimde azalmıştı ondan oluyor bence sen tetikte ol nilay çantan falan hazırmı
Birakmam sende birakma yazalim buradanBisey olursa habersiz bırakma bizi Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.Hurmada yedim 3 gundur hic olmadığı kadar hareketliydim crs guzel haberler verir insallah dr
kaç cm cnm kafası? hem çevresini hem çapını söyler misin rica etsem, bnmkiyle karşılaştırcam. bekledikçe koca kafalı olcak diye ben de tırsıyorumCts kızımın cikolatalarını almaya gittik bir yürüyüşüm var resmen kahpe bizanstaki nurseli idizin dogum yapmis hali gibi bacaklar ayrık ayrik penguen gibi artık kanala girmistir insallah zira kafası 2 hafta onde gidiyor
Gir hevesini al bence, çok keyifliydi, eşim video çekti hatıra, grafik çıktısını da attık arşiveBen hiç girmedim yaw :) girmeden doğurcam anlaşılan
Valla açıkçası sayılar hakkında bilgim yoktu, at koşturur gibi ritmler birbirine karışarak yükselince ve ekran 100'de takılı kalınca en üst olduğunu tahmin ettik sadece. doğum sancısı da böyle sertleşme eşliğinde mi oluyo acabaAmin cumlemizi güldürsünoo ne diyorsun 100 mü artık normal aslında bu rakamlar bizim icin zurnanın zırt dedigi yerdeyiz
Bnm de öyle, gündüz o kadar değil ama akşamları adım atamıyorum yerimden kalkınca. Kocama mı nazlanıyorum acaba bilinçaltındanİlk başladığında benimde öyle oluyordu. Birde benim gündüz olmuyor hiç hep geceleri oluyor. Nedenini bir türlü anlayamadım.
İnşallah girmiştir canım.
Benim de tüm sancılar akşam oluyor sabah bi halt yok hiç doğacakmış hissi yokBnm de öyle, gündüz o kadar değil ama akşamları adım atamıyorum yerimden kalkınca. Kocama mı nazlanıyorum acaba bilinçaltından
ay nilaycım bence biranönce ütüle canım benim doğumdan önceki gece çantamı hazırladık ve biranda hazırladık sende hazırlıksız yakalanma canımHerşeyi yıkadım katladım. Bir tek ütüleyip çantaya yerleştirme kaldı canım. O da yarın inşallah. :)
kaç cm cnm kafası? hem çevresini hem çapını söyler misin rica etsem, bnmkiyle karşılaştırcam. bekledikçe koca kafalı olcak diye ben de tırsıyorum
Gir hevesini al bence, çok keyifliydi, eşim video çekti hatıra, grafik çıktısını da attık arşive
Valla açıkçası sayılar hakkında bilgim yoktu, at koşturur gibi ritmler birbirine karışarak yükselince ve ekran 100'de takılı kalınca en üst olduğunu tahmin ettik sadece. doğum sancısı da böyle sertleşme eşliğinde mi oluyo acaba
Bnm de öyle, gündüz o kadar değil ama akşamları adım atamıyorum yerimden kalkınca. Kocama mı nazlanıyorum acaba bilinçaltından
canım ya senin bebeğin sanırım biraz iri bir bebkti yanlış hatırlamıyprsam o yüzden zorlandın sanırım kolay değil yaa ama atlattık neyse kiEvet bende cok hevesliydim normal yapicam die herkesin dogumu guzrl gecmeyebiliyor meltemcim benimki zor gecti buyuzden pismanim normal yaptigima etkilemek icin yazmadim oyle kac aydir burda dertlesiyoruz dusundugumu paylastim
Canım olcum yaparken 32 den beri 2 hafta onde çıkıyor dr kafası yuvarlak dogurmana engel degil ama sivri dogabilir kafası yamuk diye telaslanma saatler icinde duzelicek dedi.Ama çapınin olcunusunu bilmiyorumkaç cm cnm kafası? hem çevresini hem çapını söyler misin rica etsem, bnmkiyle karşılaştırcam. bekledikçe koca kafalı olcak diye ben de tırsıyorum
Gir hevesini al bence, çok keyifliydi, eşim video çekti hatıra, grafik çıktısını da attık arşive
Valla açıkçası sayılar hakkında bilgim yoktu, at koşturur gibi ritmler birbirine karışarak yükselince ve ekran 100'de takılı kalınca en üst olduğunu tahmin ettik sadece. doğum sancısı da böyle sertleşme eşliğinde mi oluyo acaba
Kasılman var mı ne kadar suruyor diye soruyor doktorum hep demek o da belirti folikcim crs dananin kuyrugu kopacak cok heyecanlikaç cm cnm kafası? hem çevresini hem çapını söyler misin rica etsem, bnmkiyle karşılaştırcam. bekledikçe koca kafalı olcak diye ben de tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?