2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Amin cumlemizi güldürsün oo ne diyorsun 100 mü artık normal aslında bu rakamlar bizim icin zurnanın zırt dedigi yerdeyiz

Belde yok benim sağ taraftan altan giriyo asagida batma var bide
Bisey olursa habersiz bırakma bizi Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.Hurmada yedim 3 gundur hic olmadığı kadar hareketliydim crs guzel haberler verir insallah dr

İlk başladığında benimde öyle oluyordu. Birde benim gündüz olmuyor hiç hep geceleri oluyor. Nedenini bir türlü anlayamadım.

İnşallah girmiştir canım.

kaç cm cnm kafası? hem çevresini hem çapını söyler misin rica etsem, bnmkiyle karşılaştırcam. bekledikçe koca kafalı olcak diye ben de tırsıyorum
Ben hiç girmedim yaw :) girmeden doğurcam anlaşılan
Gir hevesini al bence, çok keyifliydi, eşim video çekti hatıra, grafik çıktısını da attık arşive
Amin cumlemizi güldürsün oo ne diyorsun 100 mü artık normal aslında bu rakamlar bizim icin zurnanın zırt dedigi yerdeyiz
Valla açıkçası sayılar hakkında bilgim yoktu, at koşturur gibi ritmler birbirine karışarak yükselince ve ekran 100'de takılı kalınca en üst olduğunu tahmin ettik sadece. doğum sancısı da böyle sertleşme eşliğinde mi oluyo acaba

İlk başladığında benimde öyle oluyordu. Birde benim gündüz olmuyor hiç hep geceleri oluyor. Nedenini bir türlü anlayamadım.

İnşallah girmiştir canım.
Bnm de öyle, gündüz o kadar değil ama akşamları adım atamıyorum yerimden kalkınca. Kocama mı nazlanıyorum acaba bilinçaltından

Herşeyi yıkadım katladım. Bir tek ütüleyip çantaya yerleştirme kaldı canım. O da yarın inşallah. :)
ay nilaycım bence biranönce ütüle canım benim doğumdan önceki gece çantamı hazırladık ve biranda hazırladık sende hazırlıksız yakalanma canım

Canım son haftalarda kilo alımları daha az oluyor bence. En son kontrolde doktorum da büyüdükleri için ölçümler doğru sonuç vermeyebilir demişti. Ben artık ölçümlere de pek güvenmiyorum.

Bugün doğum yapan bir arkadaş yazdı görmüşsündür belki canım oğlu 3200 gram doğmuş ama en son doktoru 3800 gram demiş.

Evet bende cok hevesliydim normal yapicam die herkesin dogumu guzrl gecmeyebiliyor meltemcim benimki zor gecti buyuzden pismanim normal yaptigima etkilemek icin yazmadim oyle kac aydir burda dertlesiyoruz dusundugumu paylastim
canım ya senin bebeğin sanırım biraz iri bir bebkti yanlış hatırlamıyprsam o yüzden zorlandın sanırım kolay değil yaa ama atlattık neyse ki

Lady 23 komik ve güzel bir gebelik anisi olmuş canim
efe keremin annesi Canim herseyin hayirlisi sıkma canını yeterki ikinizde saglikla kavuşun birbirinize gönül isterdiki normal olsun ama sezeryanda bir secenek ne güzel ya oda olmasaydi napardık

Benimde çarşamba sezeryan bebeğimi cok merak ediyorum

Canım olcum yaparken 32 den beri 2 hafta onde çıkıyor dr kafası yuvarlak dogurmana engel degil ama sivri dogabilir kafası yamuk diye telaslanma saatler icinde duzelicek dedi.Ama çapınin olcunusunu bilmiyorum

Kasılman var mı ne kadar suruyor diye soruyor doktorum hep demek o da belirti folikcim crs dananin kuyrugu kopacak cok heyecanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…