ay nilaycım bence bir an önce ütüle canım benim doğumdan önceki gece çantamı hazırladık ve bir anda hazırladık sende hazırlıksız yakalanma canım
Lady 23 komik ve güzel bir gebelik anisi olmuş canim
@efe keremin annesi Canim herseyin hayirlisi sıkma canını yeterki ikinizde saglikla kavuşun birbirinize gönül isterdiki normal olsun ama sezeryanda bir secenek ne güzel ya oda olmasaydinapardık
Benimde çarşamba sezeryan bebeğimi cok merak ediyorum
ayy canım ya dr bekleyin siz az kaldı bir hafta dah beklesin kerataBenim oğlan da onu bekliyor sanırım canım.
Ama pazartesiye kadar doktorum da yok.
Sabah ben sıkıldım artık diyince eşim de ben oğlanla konuştum senin hazırlanmanı bekliyormuş, sen hazırlanınca gelecekmiş diyordu.
beni iyice heyecan sardı kızlar yaaiyiydim sakindim ama bu hafta psikolojim değişti.sezeryan olcak benimkide 21 aralıkta.epidural değil de genel anestezi mi olsam diye bile düşünmeye başladım
Kizlar heponize ayri ayri yazamiyorum bn ciktim iyiym bebegimde yanimda oda cok iyi 3.190 52 cm dogdu
3800 demisti kilosuna en son hepinizi opuyrn
Ben çok sinirliyim ozellikle dogurdunmu diye arayanlar deli etti beniCanım bu aralar çoğumuzun psikolojisi sapıttı. Yalnız değilsin. İnşallah bugünleri de atlatacağız hayırlısı ile.
ayy canım ya dr bekleyin siz az kaldı bir hafta daha beklesin kerata
Calisiyr cnm oglene kadar kim gece doktoru ben hic denk gelmedim ben defneyi cagircm oyle olursa ins gece olmz ama olursada yapacak bisey yokevet extra istiyomuş. ama gün içinde olursa defne olmazsa gece nöbneti olan başka bi dr var. ona denk geliyo cnm ondanda memnunuz. gerçi doğum olup bitince iş bitmiyor sonuçta ertesi gün falan da çok önemli. cumartesi çalışıyor mu defne onu bilmiyorum işte ?
Simdi ayni duyguyu paylasmayi dusunuyordum..benimde cuma gunu spinal sezeryn olacak..ozellikle geceleri cok dusunur oldum ruyalarima giriyor her sey ters gidiyor ruyalarimdabeni iyice heyecan sardı kızlar yaaiyiydim sakindim ama bu hafta psikolojim değişti.sezeryan olcak benimkide 21 aralıkta.epidural değil de genel anestezi mi olsam diye bile düşünmeye başladım
Epidural ol bence bebeginin dogdugu anı kaçırma. Sezeryan da olsa normalde olsa sonucta daha once başımıza gelmeyen bir operasyon dogum korkmamiz normalbeni iyice heyecan sardı kızlar yaaiyiydim sakindim ama bu hafta psikolojim değişti.sezeryan olcak benimkide 21 aralıkta.epidural değil de genel anestezi mi olsam diye bile düşünmeye başladım
Hahahs cok komikmis ya hay AllahimAyy kızlar azıcık gülün komik birşey anlatacağım19.00 da su siparişi vermiştim 5 dk önce geldi eşiminde kulağında kulaklık bişeyler izliyor duymadı zili ben azıcık hızlı adımlarla kapıya yönelirken noldu dedi dedim su geldi neeeeee suyun mu geldi dedi kapıyı açma işini ona bırakıp wc ye zor attim kendimi altıma kaçıracaktım ayy hala gülüyorum gözümden yaş geldi
Şöyle düşün doktorun binlerce kadını dogurtmus simdiye kadar sen sadece birisin.Tecrubesine ve doktoruna guven dualarini oku hepimiz Allaha emanetiz evladina kavusup koklayacagin anı dusunSimdi ayni duyguyu paylasmayi dusunuyordum..benimde cuma gunu spinal sezeryn olacak..ozellikle geceleri cok dusunur oldum ruyalarima giriyor her sey ters gidiyor ruyalarimdacok panik bir yapim var agridan sizidan korkmuyorumda o an her sey ters giderde panik olrum diye korkuyorum..o an nasil dusunsemde kendimi motive edebilirim bilemiyorum of
Ben çok sinirliyim ozellikle dogurdunmu diye arayanlar deli etti benisakindim önce ne güzel
Sorma ya esime dedim dogum sancısı cekerken bana bu anı anlat tekrar nesem yerine gelir azcikHahahs cok komikmis ya hay Allahim7
Artik annem ve esim dışında açmıyorum zaten aldım dersimi ohh missEn iyisi sen telefonlara bakma canım. Ben o konuda rahatım. Arayan soran yok. :) Beni de bazen ağrılar bazen de istediğim gibi hareket edememek sinir ediyor.
Cnm bosyere uzme kendini bu saglik ocaklari birkezde duzgn yapsnlr islerini ya bnm hamileligimdedee tahlili yanlis yapmislrdi bebegim gelismiyrdu onlarn hesaba gore cok aglamstm yiprandim oyuzdn skmada canini tekrar yaptr bklm,ne cikckKızlar beni 2 saat önce falan sağlık ocağından aradılar bebeğin TSH ı riski dedi yarın gelin tekrar topuk kanı alacağız dedi ne bu TSH internetten baktım. Zeka geriliği diyor, gelişim bozukluğu diyor çok kötü oldum
Anomm hadi gozun aydin cnm bebisini saglikla buyutrsn ins cnm darisi bize insKızlar ben doğurdum :))
öyle tabi minnoşumun doğduğu anı görmeyi çok isterim ama bi yandan da bütün konuşmaları falan duycam,ameliyathane atmosferini yaşıycam falan,bunlar düşündürüyo beni.kurbanlık koyun gibi masaya yatıp beklemek,off bilmiyorum kızlar yaEpidural ol bence bebeginin dogdugu anı kaçırma. Sezeryan da olsa normalde olsa sonucta daha once başımıza gelmeyen bir operasyon dogum korkmamiz normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?