2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kiz diyen oldu mu bebege? Yani benim bu fotodan anladigim erkek ama tabi %100 degil :) ama bazen oyle oluyorki ben erkegim ben kizim diye bagiriyor :)) insallah 1 de kizin olur
nun topiginde biri dedi ama o da his her halde yuzde 60 erkek dedi biri de o kadar. ben de kordon mu pipi mi bilemedim cikintiyi

eyvahlar olsun taşıyamıyorum ağır geliyor şimdiden desene üç ayda bir sütyen alacağız beden büyüyecek
arkadaslar orda nasil bilmiyorum ama almanyada ben normalde 80 yada 85c cup kullaniyordum ama yani hamile sütyeni alinca da degismedi numaram gögüslerim cok büyüdü ama hamile sütyenlerinde hala 85c rahat oluyor

nun topiginde biri dedi ama o da his her halde yuzde 60 erkek dedi biri de o kadar. ben de kordon mu pipi mi bilemedim cikintiyi
Ben de emin olamadim :) sanki buyuk gibi cikintisi. Ama o cikinti nub ise kesin erkek csnim. Allah gonlune gore versin.. 1 kiz diliyorum sana

Ben de emin olamadim :) sanki buyuk gibi cikintisi. Ama o cikinti nub ise kesin erkek csnim. Allah gonlune gore versin.. 1 kiz diliyorum sana
amin saglikli olsun tabi. benim üç erkek dogumum var biri yasamadi. 4. belki kiz olur diye umitlendim ama bilemedim haftaya umarim saglikla duyariz.

ben hastanede yattım 4 gün,midem de dinlendi çok iyi geldi sadece serum verdiler.ve mide bulantısı bilekliği var mutlaka al,hayatımı kurtardı ben de zayıflamıstım
sand band psi band mi ben aldim psi ilac da iciyorum band da takiyorum bilemedim sen sirf bant mi kullandin ve ne marka tek bilegine mi taktin

Bende tahmin alayim :)) Devlet hastanesinde her cihazin kalitesi ayni olmuyor ya cinsiyeti ogrenmek icin ozele gidicem 14.hafta geldgnde inşallah :))

Eklentiler

• 20150520_123148.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 128
Ben cinsiyeti ogrenmek istemiyorum.pazartesi gidince soyliycem doktora gorurseniz soylemeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…