kan alıp ultrason da bakıyolar canımBU İKİLİ TESTİ NASIL YAPIYORLAR CNM NE ÇIKIYOR YADA ÇIKMASI GEREKİYOR
nun topiginde biri dedi ama o da his her halde yuzde 60 erkek dedi biri de o kadar. ben de kordon mu pipi mi bilemedim cikintiyiKiz diyen oldu mu bebege? Yani benim bu fotodan anladigim erkek ama tabi %100 degil :) ama bazen oyle oluyorki ben erkegim ben kizim diye bagiriyor :)) insallah 1 de kizin olur
Bende hataydaym. 30 tl özel doğum hastanesikizlar hatayda ozelde 20 tl gelin ben misafir ederim sizi:)
arkadaslar orda nasil bilmiyorum ama almanyada ben normalde 80 yada 85c cup kullaniyordum ama yani hamile sütyeni alinca da degismedi numaram gögüslerim cok büyüdü ama hamile sütyenlerinde hala 85c rahat oluyoreyvahlar olsun taşıyamıyorum ağır geliyor şimdidendesene üç ayda bir sütyen alacağız beden büyüyecek
Ben de emin olamadim :) sanki buyuk gibi cikintisi. Ama o cikinti nub ise kesin erkek csnim. Allah gonlune gore versin.. 1 kiz diliyorum sananun topiginde biri dedi ama o da his her halde yuzde 60 erkek dedi biri de o kadar. ben de kordon mu pipi mi bilemedim cikintiyi
ben akademide erdem beye gidiyorum senin dr kim?Bende hataydaym. 30 tl özel doğum hastanesi
amin saglikli olsun tabi. benim üç erkek dogumum var biri yasamadi. 4. belki kiz olur diye umitlendim ama bilemedim haftaya umarim saglikla duyariz.Ben de emin olamadim :) sanki buyuk gibi cikintisi. Ama o cikinti nub ise kesin erkek csnim. Allah gonlune gore versin.. 1 kiz diliyorum sana
Canim aclik tokluk farkediyor mu ikili testte kan alirkenkan alıp ultrason da bakıyolar canım
sand band psi band mi ben aldim psi ilac da iciyorum band da takiyorum bilemedim sen sirf bant mi kullandin ve ne marka tek bilegine mi taktinben hastanede yattım 4 gün,midem de dinlendi çok iyi geldi sadece serum verdiler.ve mide bulantısı bilekliği var mutlaka al,hayatımı kurtardı ben de zayıflamıstım
fark etmiyo diye hatırlıyorum canımCanim aclik tokluk farkediyor mu ikili testte kan alirken
Biliyorum onu çok övüyorlar. Ben mozaikte koray beye gidiyorum.ben akademide erdem beye gidiyorum senin dr kim?
Bende tahmin alayim :)) Devlet hastanesinde her cihazin kalitesi ayni olmuyor ya cinsiyeti ogrenmek icin ozele gidicem 14.hafta geldgnde inşallah :))Ben de emin olamadim :) sanki buyuk gibi cikintisi. Ama o cikinti nub ise kesin erkek csnim. Allah gonlune gore versin.. 1 kiz diliyorum sana
Farketmiyo canm ben biseyler atistirdim nolur nolmaz hastanede isimiz uzun surebilir diye.Canim aclik tokluk farkediyor mu ikili testte kan alirken
cikintisi yok bunda.. kiz gibi sanki ama usg fotosu cok kotuBende tahmin alayim :)) Devlet hastanesinde her cihazin kalitesi ayni olmuyor ya cinsiyeti ogrenmek icin ozele gidicem 14.hafta geldgnde inşallah :))
Bir kere yicem söz başka yokAslinda 1 kereden birsey olmaz. Salam sucuk bebekte zeka geriligi yapabilir diyorlar. Kola, mayonez vs vs vs hepsi giriyor buna. Ama asiri yersen zarar verebilir. 1 krreden birseycik olmaz. Ben de yedim :)
Hadi bakalim hayirlisi sagol canim biz de esimle erkek zannediyoruz bakalim ya nasip :)Erkege benzettim ben. Ama dedugib gibi genirali cok net cikmamis
Ama ben erkek diyorum :)
Evet canm sansima kötüydü bugunku cihazin kalitesi hayirlisi olsun insallah ilk bebisim hosgelir erkekte kizda olsa.Rabbim hayirlisini nasip etsin cümlemizecikintisi yok bunda.. kiz gibi sanki ama usg fotosu cok kotuyani tahminimde yanilabilirim.
Ben gecen hafta tostlarda kullandim mecburen canm ya sade yiyemedim arada fast foodda yiyorum yavas yavas azaltiriz anca bir anda kopamiyorum :)))Bir kere yicem söz başka yok:)
ben de 33,5 yaşındayım ve ilk bebeğim inşallahcanım ikili testte normal olan ense kalınlığı kaç ? benim de yaşım 36 çok tedirginim ilk çocuğum ..perşembe günü ikili test için gidecem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?