Benim de bebegim cok hareketli degildi. Ilk oglum cok hareketliydi. Cok sorun degil bence. Kese hakkinda hic bilgim yok. Ben de vajinal jel kullaniyorum. 12. Hafta sonuna dek kullanicam ama merak ediyorum kanama alanim bitmezse ne olacak diye..Bu arada crl ye göre iki gün daha önde çıktı bebeğim. Eli yanaginin yanında yatıyor ve bu iyi bir şey dedi. Ben hiç hareketlerini falan göremedim. Ne umutlarla gitmiştim oysa.
Nerden aldın canmben hastanede yattım 4 gün,midem de dinlendi çok iyi geldi sadece serum verdiler.ve mide bulantısı bilekliği var mutlaka al,hayatımı kurtardı ben de zayıflamıstım
kötü bişey olsaydı senin sormana bakmadan o söylerdi zaten canım yapman gereken bişey varsa falan söylerdi mutlaka birde 15 gün çok uzun bi süre daha erken çağırırdı seni o yüzden sıkma canını biliyosun stres hiç iyi bişey değil dr.unun verdiği ilaçları aksatma o bırak demeden bırakma allah yardımcın olsun işn sağlıklıca alırsın bebeğini kucağınaKan pihtilasmasi sorunum var iğne oluyorum. İğnenin dozunu arttırdı. Normalde 12. haftadan sonra arttırmayı düşünüyordu erkene aldı. Ben o kadar üzüldüm ki soracaklarımi bile soramadim. Progesteron vajinal jel i nedense 3 gundur kullanmayı bırakmıştım mutlaka devam etmelisin dedi. 15 gün sonra ikili test ve cinsiyet tahmini için çağırdı bu kadar. O kadar üzüldüm ki 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum.
BENİMKİNEDE BAKARMISINIZ LÜTFENNNoncelikle basiniz sagolsun.. umarim oglunuz size umut olur.
Hayir kadin dogum doktoru degilim. Ama nubtan anliyorum. Ve benim bu goruntuden anladigim erkek :) yanildigimi sanmiyorum
Sanirim.burda 12. Haftalik degil kucuk haftalarda cekilmis bu usg. Zaten nub gorunmuyor.. bir daha ki gidisinde kendinizde foto cekin ekrandan.. belki gorunur ve anlasilir olur. :)bebeğimm benimkinede baksan bir
KÜÇÜK CANIM 9+4 HAFTALIK ORTAKİ NEYSE ÖYLE YAPİM TEŞEKKÜR EDERİMSanirim.burda 12. Haftalik degil kucuk haftalarda cekilmis bu usg. Zaten nub gorunmuyor.. bir daha ki gidisinde kendinizde foto cekin ekrandan.. belki gorunur ve anlasilir olur. :)
Evet o zaman net belli olur :))Tşk ederim canim bu fotoda 10+4 bugün tam 11 olduk haziranın birinde gidicem o zaman net belli olur herhalde hakkımızda hayırlısı
ne kullanıyorsun cnmBEN İLAÇ ALMAMAKTA ÇOK DİRENDİM AMA ALIYORUM ARTIK DR KENDİNE EZİYET ETME DEDİ ÇOK KÖTÜYSEN AL SENDE
zofranne kullanıyorsun cnm
Evet o zaman net belli olur :))Tşk ederim canim bu fotoda 10+4 bugün tam 11 olduk haziranın birinde gidicem o zaman net belli olur herhalde hakkımızda hayırlısı
kızlar kuzenım bulantı için bileklik kullanmış % 100 geçirmiyo ama dayanabiliyorsun dedi bende alıcam bugün ilaç içmekten iyidir diye düşünüyorum PSIBANDS adızofran
ben hem ilaç içiyorum hem psi band kullaniyorumkızlar kuzenım bulantı için bileklik kullanmış % 100 geçirmiyo ama dayanabiliyorsun dedi bende alıcam bugün ilaç içmekten iyidir diye düşünüyorum PSIBANDS adı
http://www.freshecza.com/psibands-bulanti-onleyici-bileklik-yesil
rutinde bakilmiyordur benim dr perinatolog ayrintili bakiyorslm hanımlarr
13. haftada ayrıntılı bakılıyor mu cnm?
Bndede oluyordu canm ara ara hiçbirşey ağrı sizi hamile deilmisim gibi geliyordu sonra yine basliyo merak etme endişelenmeye grek yokMerhaba kizlar nasilsiniz
Benim belirtiler yine kayboldu hiçbirşey hissetmiyorum Dr randevusu da 12 haftada geçmez ki simdi günler
Benimkine yorum yapmadın zonox.Sanirim.burda 12. Haftalik degil kucuk haftalarda cekilmis bu usg. Zaten nub gorunmuyor.. bir daha ki gidisinde kendinizde foto cekin ekrandan.. belki gorunur ve anlasilir olur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?