2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu arada crl ye göre iki gün daha önde çıktı bebeğim. Eli yanaginin yanında yatıyor ve bu iyi bir şey dedi. Ben hiç hareketlerini falan göremedim. Ne umutlarla gitmiştim oysa.
Benim de bebegim cok hareketli degildi. Ilk oglum cok hareketliydi. Cok sorun degil bence. Kese hakkinda hic bilgim yok. Ben de vajinal jel kullaniyorum. 12. Hafta sonuna dek kullanicam ama merak ediyorum kanama alanim bitmezse ne olacak diye..

Sol anahtari, bebeginin nubu belli degil uzgunum 11++ larda daha net oluyor. Zaten 12.haftaya kadar tum bebek nublari hemen hemen ayni. 12.haftadan once tahmin yapan doktor kafa yapisi, gobek sekli ve kemikten anliyor.

kötü bişey olsaydı senin sormana bakmadan o söylerdi zaten canım yapman gereken bişey varsa falan söylerdi mutlaka birde 15 gün çok uzun bi süre daha erken çağırırdı seni o yüzden sıkma canını biliyosun stres hiç iyi bişey değil dr.unun verdiği ilaçları aksatma o bırak demeden bırakma allah yardımcın olsun işn sağlıklıca alırsın bebeğini kucağına

Tşk ederim canim bu fotoda 10+4 bugün tam 11 olduk haziranın birinde gidicem o zaman net belli olur herhalde hakkımızda hayırlısı

Sanirim.burda 12. Haftalik degil kucuk haftalarda cekilmis bu usg. Zaten nub gorunmuyor.. bir daha ki gidisinde kendinizde foto cekin ekrandan.. belki gorunur ve anlasilir olur. :)
KÜÇÜK CANIM 9+4 HAFTALIK ORTAKİ NEYSE ÖYLE YAPİM TEŞEKKÜR EDERİM

Merhaba kizlar nasilsiniz
Benim belirtiler yine kayboldu hiçbirşey hissetmiyorum Dr randevusu da 12 haftada geçmez ki simdi günler

Merhaba kizlar nasilsiniz
Benim belirtiler yine kayboldu hiçbirşey hissetmiyorum Dr randevusu da 12 haftada geçmez ki simdi günler
Bndede oluyordu canm ara ara hiçbirşey ağrı sizi hamile deilmisim gibi geliyordu sonra yine basliyo merak etme endişelenmeye grek yok

Sanirim.burda 12. Haftalik degil kucuk haftalarda cekilmis bu usg. Zaten nub gorunmuyor.. bir daha ki gidisinde kendinizde foto cekin ekrandan.. belki gorunur ve anlasilir olur. :)
Benimkine yorum yapmadın zonox.

Eklentiler

• image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…