2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
slm çok bulantısı olup kusan arkadaşlar bir tavsiye yaşlı kadınlardan duymuştum.yemek yapılan nohutu 1gün ıslatıp 1 tane çiğnemeden yutuyormuşsun.daha önceki hamileliğimde çok kusuyordum işe yaramıştı. deneyin bence

Bebislerimi izledim çok güzeldi ikiside 11haftalikti dr kusabildigin kadar kus dedi hatta yiyince yarım saat durdu durmadı git kus rahatla dedi şaşırdım kaldım kilo verdim dedim 16ya kdr sıkıntı yok dedi psikomatik hale getirme kusman gayet doğal dedi 16da biticek dedi hiçbirşey vermedi

Ben bir haftadır kullanıyorum canım öyle ayakta duruyorum. Bana da kullan dedi bişey olmaz dedi.

Değişik mutlaka yarın denicem canım ınsallah ise yarar çok zor gecio benimde

Belirtiler kaybolmuyormuş sadece vücudumuz hamilelik hormonuna alıştığı için biz hissetmiyoruz bas donmesi tiksinme vs kaan kocatepenin videolarını izliyorum ordan öğrendim

sealmlar kızlar ..doktordan geldim şimdi bebişimin her şeyi normal çıktı çok şükür .ense kalınlığı 0.77mm sizin kaç çıkmıştı..doktor %80 normal dedi ama yine de ikili test için kan verdim bugün 10 gün sonra çıkacakmış ..5 gün önden gidiyor ultrasona göre bebişim normalde ben 11+5im ultrasona göre 12+4 bebişim boyu da 59.59 doktor boyuna maşallah dedi gitmeden önce çikolata yemiştim elleri ayakları ne de güzel oynuyordu cinsiyeti henüz belli değil ama kızlar çok önemli bir meseleyi sormayı unutmuşum cinsel yasak vardı 3 aydır yine yasak mı kihaziran 18inde bir dahaki kontrol ..kan ,vitamin ,balık hapı verdi doktor bir de ..benden haberler bu kadar kızlar

darısı başımıza bu güzel haberlerin senin dr un mu yasakladı cinselliği? bize yasak değil dedi

benle sen ayniyiz. 4 gun onde benom de. 0.9 cokti. masallah bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…