bende aksıne cok sert bırıydım zırt pırt aglayınca komık oluyo kendıme guluyorum agladıktan sonraben 3 aydır öyleyim canım biri yan baksa ağlıyorum zaten sulu gözdüm şimdi hiç çekilmiyom
Ben bir haftadır kullanıyorum canım öyle ayakta duruyorum. Bana da kullan dedi bişey olmaz dedi.Merhaba arkadaslar,yoğun kusma ve mide bulantılarım sonucu doktor zofer 4mg verdi,hamilelikte sakıncalı yazıyor,ama doktorum çok iyi güvenilir bi doktor içtim ama kafam çok karışık..
Cumattesı günü ikili teste gidicez cinsiyeti de söylicem dedi ama,ikili test için o kadar stresliyim ki cinsiyet umrumda değil..
bende bugün ne yediysem cikardim cok kötüyüm psikolojim bozulduYa benim kusmak aliskanlikmi oldu nedir anlamadım bugün dr a gidip anlaticam Sabh kahvaltı hazırlarken yine kustum sonra kahvaltı yaptım ilaç iciom yine cikariyom bileklik ise yariyormu ki
slm çok bulantısı olup kusan arkadaşlar bir tavsiye yaşlı kadınlardan duymuştum.yemek yapılan nohutu 1gün ıslatıp 1 tane çiğnemeden yutuyormuşsun.daha önceki hamileliğimde çok kusuyordum işe yaramıştı. deneyin bence
Belirtiler kaybolmuyormuş sadece vücudumuz hamilelik hormonuna alıştığı için biz hissetmiyoruz bas donmesi tiksinme vs kaan kocatepenin videolarını izliyorum ordan öğrendimMerhaba canım belirtilerim benim de kayboldu sadece göğüs hassasiyetim var. Bide Karnım şiş o kadar. Bende merak ediyorumAllaha dua ediyorum bide inş bişeycik yoktur diye her zaman doktora gitmeye şansım da yok isyerim çok uzak cunki. Belki yakın olsa gidecem durmucam ama bekliyorum 12 gün var. Bende diğer arkadaşlar gibi Bebisimin hareketlerini izlemek istiyorum. Ins. Sende izlersin canım.gogus hassasiyeti falan da mı yok sende?
darısı başımıza bu güzel haberlerinsealmlar kızlar ..doktordan geldim şimdi bebişimin her şeyi normal çıktı çok şükür .ense kalınlığı 0.77mm sizin kaç çıkmıştı..doktor %80 normal dedi ama yine de ikili test için kan verdim bugün 10 gün sonra çıkacakmış ..5 gün önden gidiyor ultrasona göre bebişim normalde ben 11+5im ultrasona göre 12+4bebişim boyu da 59.59 doktor boyuna maşallah dedi gitmeden önce çikolata yemiştim elleri ayakları ne de güzel oynuyordu cinsiyeti henüz belli değil ama kızlar çok önemli bir meseleyi sormayı unutmuşum cinsel yasak vardı 3 aydır yine yasak mı ki haziran 18inde bir dahaki kontrol ..kan ,vitamin ,balık hapı verdi doktor bir de ..benden haberler bu kadar kızlar
evet canım ama şimdi yasak kalktı mı onu da bilemiyoruzdarısı başımıza bu güzel haberlerinsenin dr un mu yasakladı cinselliği? bize yasak değil dedi
benle sen ayniyiz. 4 gun onde benom de. 0.9 cokti. masallah bebisesealmlar kızlar ..doktordan geldim şimdi bebişimin her şeyi normal çıktı çok şükür .ense kalınlığı 0.77mm sizin kaç çıkmıştı..doktor %80 normal dedi ama yine de ikili test için kan verdim bugün 10 gün sonra çıkacakmış ..5 gün önden gidiyor ultrasona göre bebişim normalde ben 11+5im ultrasona göre 12+4bebişim boyu da 59.59 doktor boyuna maşallah dedi gitmeden önce çikolata yemiştim elleri ayakları ne de güzel oynuyordu cinsiyeti henüz belli değil ama kızlar çok önemli bir meseleyi sormayı unutmuşum cinsel yasak vardı 3 aydır yine yasak mı ki haziran 18inde bir dahaki kontrol ..kan ,vitamin ,balık hapı verdi doktor bir de ..benden haberler bu kadar kızlar
bie de takvimi oku hangi meme:))))evet canım ama şimdi yasak kalktı mı onu da bilemiyoruz
Arasan sorsanevet canım ama şimdi yasak kalktı mı onu da bilemiyoruz
valla canım ikisi de aynı ne olacak şimdibie de takvimi oku hangi meme:))))
utanırım soramam kiArasan sorsan
ikili test için kan verdin mi canım..bebişinin boyu kaçtıbenle sen ayniyiz. 4 gun onde benom de. 0.9 cokti. masallah bebise
verdim verdim crl 5.7cm diyor bu mu boy nerde yazarikili test için kan verdin mi canım..bebişinin boyu kaçtı
verdim verdim crl 5.7cm diyor bu mu boy nerde yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?