Tmm cnm pazartesi gitcemkötü koku enfeksiyon belirtisidir. bence dr ne belirt. enfeksiyon gebelikte iyi degil.
amin canım sımdılık bı sıkıntım yok benım ama yorgunluktan sanırım aşırı bulantım var uzandım dırekAyyy sorma bizimde dugunumuz vardi bugun sabrettim sabrettim sonunda dayanamadim baya baya oynadim simdi yusuf yusuf allah korusun bebislerimizi
Ben de bas ağrısından iki uç gun öldum valla migren de var.artı bi de bulantim da arttı çare yok parol bile icemedim ilk 12 hafta kullanmayın ilaç diyorlar.karanlıkta uyumaya çalış bol su iç bi de AC kalmamaya dikkat et cnmKizlar bas agriniz oluyor mu benim çok basim agriyo ya migtende var zaten neyapcam bilmiyorum bi tavsiyesi olan varsa yardim lutfennnnnn !!!!!
canim bende yazmistim bizim dogum tarihlerini görmedim galiba cok sacma cikti bende anlamadim bitürlü sende bakar misin bi. ben 92 liyim esim 89 lu@zonox erkek cikiyo canim sizinkii)
valla gusul abdestim yarim yamalak gargara yapa miyorum bulantidan.Malesef suya karşı bnde öyleyim dış fircalayinca mutlaka kusuyorum banyoda kusuyorum bugün alel acele dus aldım abdest bile zar zor ogure ogure çok zor birşey
Sagolsın daha çok dikkat et etcem cnmBen de bas ağrısından iki uç gun öldum valla migren de var.artı bi de bulantim da arttı çare yok parol bile icemedim ilk 12 hafta kullanmayın ilaç diyorlar.karanlıkta uyumaya çalış bol su iç bi de AC kalmamaya dikkat et cnm
evet cok güzel bende arada okuyorum dogum hikayeleri paylasan gazlı bebekler sürekli aglayan oyyyyyy :Sbenim kızım cok sıkıntısız bi bebekti inşallah buda oyle olurAy kızlar Mayıs annelerine baktım da ne güzel ya her gün biri doğuruyor bebişlerinle yeni doğan sarılığı olmuşlar kimi anneler ağlıyo kimi anneler tecrübeli . Herkes doğum anını anlatıyo falan . Bizde tez zamanda kavuşuruz bu heyecanlara inşallah sağlıkla
oh maşallah, önemli kısmı atlatmışsın cnm gözün aydınİkili testi ilk kısmı iyi geçti kızlar kan testinin sonucunu bekliyoruz artk umarım o da iyi gelir 4 gün önden gidiyor ama cinsiyeti bilmioz en sonunda meraktan çatlıcamm
ben de takip ediyorum onlarıAy kızlar Mayıs annelerine baktım da ne güzel ya her gün biri doğuruyor bebişlerinle yeni doğan sarılığı olmuşlar kimi anneler ağlıyo kimi anneler tecrübeli . Herkes doğum anını anlatıyo falan . Bizde tez zamanda kavuşuruz bu heyecanlara inşallah sağlıkla
bende 3 gun sonra dogum yapcaktım kaybetmeseydım mayıs annelerınde zamanla burdada olcak cok guzel arkadaşlıklar oluyoben de takip ediyorum onlarıbazen gülüyorum, bazen gözlerim doluyor hikayelerini okuyunca.. kayınvalide çekişmelerine çoook gülüyorum özellikle yok çocuk ağlıyor diye kucağımdan çekip aldı "sen bakamıyosun" dedi, yok giydirirken elimden alıp kendi giydirdi, yok aç bu çocuk sütün yetmiyo dedi biberon verdi, yok buz gibi elleriyle çocuğu kucakladı, yok çamaşır suyu kokan eliyle çocuğu sevdi neler neler Allah yardımcımız olsun..
Aynen benimde öyle canm ama allah görüyor yani elinden geleni yapıyorum diyorum artk Allah kabul etsin inşallahvalla gusul abdestim yarim yamalak gargara yapa miyorum bulantidan.
Ay kızlar Mayıs annelerine baktım da ne güzel ya her gün biri doğuruyor bebişlerinle yeni doğan sarılığı olmuşlar kimi anneler ağlıyo kimi anneler tecrübeli . Herkes doğum anını anlatıyo falan . Bizde tez zamanda kavuşuruz bu heyecanlara inşallah sağlıkla
gozun aydın canım benımde durmustu bı kacgundur bugun yenıden basladı ınsallah artmazda bıter bıan onceGunaydiiin iyi pazarlarr hepinizee kizlarr. Benim bulantilarim gun icinde azaldi sabahlari cikariyorum sadece yemek yemeye basladim cok sukurr.insallah bida olmazz.
6 ay kaldıAralığa daha çok var Gelir mi ki dersiniz
Ooo maşallah enerji rupert bende 85 ligin ilk bebek mi86lısın benm gibi... bu arada bildim ates grubu oldugunu... reelde hemen bilyrm grubumdakileri .. burda da bildim
En son senin yenilenmis canim kiz cikiyor:)canim bende yazmistim bizim dogum tarihlerini görmedim galiba cok sacma cikti bende anlamadim bitürlü sende bakar misin bi. ben 92 liyim esim 89 lu
6 ay kaldı3 ayı atlattıkya hayırlısıyla gerısı daha cabuk geccek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?