• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
günaydın annişler:nazar::anneadayı: inşallah bu hafta dr a gidecek herkes pıt pıtları duyar ben ayın 22 sinde gitcem geç döllenme olmuş benimkisi bu hafta sizin haberlerinize sevinirin inşallah haftaya da kendi bebişimin pıt pıtlarına sevinirim:KK46::KK60:

sende cm cinsinden yazmış bende mm biriminden yazıyo 7 mm benimki seninkini de mm e çevirirsek 7.2 mm yapar benimkiyle aynı gibi. benim sat 03 mart 1 hfta geç döllenme olmuş dedi dr 5+3 hesaplıyodum 4+3 e düştüm sana ne kadarlık dedi canım
tam 5 hafta dedi bana cnm gs de yazan rakamı varya hani bnmki de 0.72 yazio örn ona 30 ekle çıkan sonucu 7 ye bol o günkü haftanı ogrenirsin

tam 5 hafta dedi bana cnm gs de yazan rakamı varya hani bnmki de 0.72 yazio örn ona 30 ekle çıkan sonucu 7 ye bol o günkü haftanı ogrenirsin
e benim bu hesaba göre adet tariihimle uyumlu çıkıyor aslında ama dr daha küçük 1 hafta geç döllenme olmuş dedi biraha ki randevuyuda 22 sine verdi ama kesin kalp atışları duyulur diyemem duyamazsak panik yapmak yok fln dedi yani

Günaydın hanımlar,herkese sağlıklı ve neşeli haftalar diliyorum dr.a giden tüm annelere güzel haberler için dua ediyorum.:anneadayı::nazar::KK19:

e benim bu hesaba göre adet tariihimle uyumlu çıkıyor aslında ama dr daha küçük 1 hafta geç döllenme olmuş dedi biraha ki randevuyuda 22 sine verdi ama kesin kalp atışları duyulur diyemem duyamazsak panik yapmak yok fln dedi yani

Hayır cnm kesende küçük deilki senin normal bence bana da dediki ıkı hafta sonra kalp atışlarını dinliicez ama çok sevinme boş gebelikde olabilir dedi eğer bu rakamlara göre hesapladi usan doğru olan hafta oymus

Hayır cnm kesende küçük deilki senin normal bence bana da dediki ıkı hafta sonra kalp atışlarını dinliicez ama çok sevinme boş gebelikde olabilir dedi eğer bu rakamlara göre hesapladi usan doğru olan hafta oymus
ya sana niye öyle bişey söyleyip senin içine kurt düşürmüş ki bu dr ları anlamak gerçekten zor tmm sen hergün böyle şeyler görüyosun alışkınsında biz ilk defa hamile kalıyoruz heralde

ya sana niye öyle bişey söyleyip senin içine kurt düşürmüş ki bu dr ları anlamak gerçekten zor tmm sen hergün böyle şeyler görüyosun alışkınsında biz ilk defa hamile kalıyoruz heralde

Evet uzulucek die eşime soyleyemedim. Bu hafta farklı doktora gidicem işte bakalım hakkımizda hayirlisi

yarın kalp atısı ıcınde gıtcem canım 6+2 gunluk suan keseyıde varsa kalp atısınıda yarın ılk kez gorcem ıns gorurum dua edın ne olur cok korkuyorum
naptın canım havadisleri bekliyoruz bende carsamba gidicem inşş kalbimizi duymaya hayırlısı olsun hakkımızda

Back
X