2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar ya kesenin sekline gore cinsiyet tahmini yapan kimdi ve nasldi o hatirliyormusunuz benim kese ayni fasulye tanesi gibi de merak ettim bu kuz mi demekti yoksa erkek mi:KK50::cool:
oyle seymı olur kız :D benımkıde yukarı bakan fasulyeye benzıyo :D

Kizlar bnde aranizdan ayriliyrm beegimin kalp atislari yok Dr ddüşük olacak dedi 7.haftada alttan ultrasonla görünmedi ilaclaimi biraktirdi simbi bos kesenin dusmeini bekleykmisim.aglamktan gözlerim harap oldu tüp bebekti zaten.Rabbimsizlerin evlatlarini bagislasn
çok üzüldüm, Allah acını hafifletecek, unutturacak bir mucize daha nasip eder inşallah kısa zamanda sana o_O amin...

Iyi akşamlar kızlar

Benimde adetim gecikince öncelikle evde idrar testi yaptım 3 gün arka arkaya hep pozitif çıktı.
Normalde 30-32 gün arasında hastalanırım gelmeyince 35.gün yani pazartesi günü kan testi yaptırdım ve beta hcg 14.5 çıktı. sonucu veren kişi pozitif dedi 3-4 haftalik hamilesiniz dedi ama değer sonucu bana çok düşük geldi.... sevinsem mi bilemedim....
Hafta sonu doktora gidecem o zaman gerçi belli olcak hayırlısı artik

Iyi akşamlar kızlar

Benimde adetim gecikince öncelikle evde idrar testi yaptım 3 gün arka arkaya hep pozitif çıktı.
Normalde 30-32 gün arasında hastalanırım gelmeyince 35.gün yani pazartesi günü kan testi yaptırdım ve beta hcg 14.5 çıktı. sonucu veren kişi pozitif dedi 3-4 haftalik hamilesiniz dedi ama değer sonucu bana çok düşük geldi.... sevinsem mi bilemedim....
Hafta sonu doktora gidecem o zaman gerçi belli olcak hayırlısı artik
hiç kafana takma bende adetim 2 gün geçtiğinde kanda baktırdım 13 çıktı. şimdi çok şükür herşey yolunda ksemi bile gördüm dün.. geç döllenme olmuştur sende de. inan hiç önemli değil sadece forumda herşey 5 hafta bitince kese görürken ben 6 danda sonra gördüm olay bu.. :D rabbim hayırlısını eylesin

Ben bu ay regl olmayı beklerken, normal günümden 10 gün önce karın ve kasık ağrılarım başladı. Geçmeyince dr.a gittim, idrar yolları enf. olduğunu sandım ama bebiş varmış meğer. Çok yeni idi kese yoktu, bikaçgün sonra kese de göründü. Ama hala ağrılarım var, kasıklarım sızlıyo bacaklarım çekiyor, gözüm kararıyo, nefesim daralıyo vs.. Tüm bunlar normal mi:(( atom karınca idim, yatan karınca oldum:((

Ayy kızlar çok duygusallaştım ben anlatamam size :110::KK46:
Miniklerimiz kız mı erkek mi acaba :) Alışveriş manyağı olarak kuduruyorum almamak için.
Yurt dışında gender testleri var :) Cinsiyetini hcg testi gibi öğrenebiliyoruz keşke tr de de olsa o_O

hiç kafana takma bende adetim 2 gün geçtiğinde kanda baktırdım 13 çıktı. şimdi çok şükür herşey yolunda ksemi bile gördüm dün.. geç döllenme olmuştur sende de. inan hiç önemli değil sadece forumda herşey 5 hafta bitince kese görürken ben 6 danda sonra gördüm olay bu.. :KK70: rabbim hayırlısını eylesin
bak buna çok sevindim inşallah benimde öyle olur ☺
ne güzel kesenide görmüşsün yakında bebişi ve kalp atışlarıda duyulur.

Düşük değeri olanlar kimyasal olabiliyormuş diye okudum bir yerlerde ümidim azda olsa kırıldı.
ama senin cevabını okuyunca içim ferahladı

Miniklerimiz kız mı erkek mi acaba :) Alışveriş manyağı olarak kuduruyorum almamak için.
Yurt dışında gender testleri var :) Cinsiyetini hcg testi gibi öğrenebiliyoruz keşke tr de de olsa o_O
turkıyede cok eskıden varmıs ama bazı dogu bolgelerınde cocuk kızsa aldırılıyo dıye yasaklanmıs aslında olsa super olurdu

cnm bn ordum o testleri ama cok erken daha onun icin bile hem yorumlarda da cok ii yazmamislar ben denememistim oglumda o yuzden

cnm demştim ya bnm de hiç belirtim yok diye. 15 gün önce kese görmesem hamile dielim derdim. umutsuzdm ama bgn güzel haberlerle geldim. minigim 7+1 miş. 10mm kalp atışı da varmış şükür :)
şükür darısı başıma ağlama krizi yaşıyorum nöbet şeklinde bi anda gelip gidiyo, kesesini bile görmedim dha ve hiçbir belirtim yok :KK42: inşallah oradadır meleğim, sağlıklı sıhhatli büyüyordur..

@sebnembrn Şebocum yaa :KK43:( kimse bana yazmıyor. pazar günü 18 olan kan testi bugün 58.9 olmuş sence normal mi :KK43: Allah korusun dış gebelik kimyasal gebelik gibi binbir türkü şey geliyor insanın aklına sevinemiyorum hamiş olduğuma daha.
artış normal görünüyor, inşallah bu şekilde devam eder.

Back
X