- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
Kızlar ayva bebeği de güzelleştiriyomş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ayva bebeği de güzelleştiriyomş![]()
bunu bılmıyodum ama hamılelıgınde ayva yenmiş ıkı arkadasım vardı kız kollarını bıle agdayla alıyodu :S sırtı kolları erkek gıbı sımsıyahtıOlur mu cnm hadis var :)
“Rivayet edilmiştir ki bir kavim/topluluk çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya IV/278).
acaba peynır yıyınce ne olur kızkesin ya kıvanç tatlıtuğum ya da beren saatim olacak bu durumdaaa
![]()
gunaydın hayırlı kandıller canımGünaydın kızlar, hayırlı kandiller herkese![]()
Ben de mevsimsel olduğunu düşünmüştüm, bende de var canım. Hamileliğin son ayı çok fena oluyor o tıkanıklılıkya kızlar her sabah burun genız tıkanıklıgıyla uyanıyorum sızdede varmı :s
cok kotu ya bazen bogularak uyanıyorum tıkanıp bıde astım hastasıyım korkuyorum bebege oksıjen yollaymıcam dıyeBen de mevsimsel olduğunu düşünmüştüm, bende de var canım. Hamileliğin son ayı çok fena oluyor o tıkanıklılık
yat dınlen kız hamılelıgının tadını cıkar ılk 3 ay ozelıkkle sakın agır ıs yapmaHayırlı kandiller kızlar bugün tatil is yerim ama ben gene boş durmuyorum temizliğe verdim kendimi sabah sabah ne olacak bu halim![]()
Astım varsa senin mevsinsel atakların olabilir canım. Druna söyledin mi bu durumu ? Belki rahatlatacak kullanabileceğin birşeyler verir.cok kotu ya bazen bogularak uyanıyorum tıkanıp bıde astım hastasıyım korkuyorum bebege oksıjen yollaymıcam dıye
yat dınlen kız hamılelıgının tadını cıkar ılk 3 ay ozelıkkle sakın agır ıs yapma
aslında alerjı ılacım felan var ama sımdı bebek oldugu ıcın kullanmam doktor kullan dese bıle ayrıca motorum var acıl bıseyde ventolın kullanıyorum ama dıger fısfıslarımı sormam gerek bu tıkanmayı onleyen bı fısfısım var onu daha soramadım bebegı sormaktan kendıme fırsatım kalmıyokıAstım varsa senin mevsinsel atakların olabilir canım. Druna söyledin mi bu durumu ? Belki rahatlatacak kullanabileceğin birşeyler verir.
kız dellenmeIcim hiç rahat etmiyor napayım canım :)) yaz temizliğine giriscektim bi hafta sonra falan ama yok ertelemem lazım cunki üç ay önemli dediğin gibi.
aynen canım hepımız bırbırımıze edelım bırbırını tanımayan ınsanların bırbırlerıne ettıklerı dualar daha cabuk kabul olurmusKızlar hamileliğinde ayva yiyenin bebişi gamzeli olur diye duymuştum :)
Bugün kandil rabbim tüm duaları kabul ediyormuş bugün, bol bol dua edelin bebişlerimiz için...
kız dellenmeben cok agır olan işleri esıme dıgerlerını ablama kakaladım
ben yatıyorum butun gun
![]()
duyarsın canım hayırlısıyla ben ıkı gun once ıkıncı kez duydum ama hergun olsa saatlerce dınlerımBende esime devredicem :)) kalp atışını duysam çarşamba günü gelse de gün sayıyorum![]()
Ne kadar güzel bişey Rabbim nasıl yaratıyor bi canın için de bi can.. bi mucizeduyarsın canım hayırlısıyla ben ıkı gun once ıkıncı kez duydum ama hergun olsa saatlerce dınlerımcok huzur verıcı bı ses bı bedende 2 kalp harıka