• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Normal doğuran kaç kişi var canım . Genel hep sezeryan .. Aralık annesi olarak doğuran az kişi olacak galiba meltemcivil meltemcivil

Elifcim direnme doktora tatlim, iki doğum yapmiş olabilirsin ama allah korusun bak bunda farki bi durum cıkabilr, riske atma kendini de bebegi de Hastaneye git
yok canım daha atmıyorum rıske yarında yatırım derse bu sefer kabul etcem zaten daha direncek halimde kalmadı kendı vucudum düşmeye başladı

benim yedigim aciyi meksikalilar bile yemiyor ama nafile yarin bana hap verecekler sancim gelsin diye insallah iyi gecer ilk kez yasiyacagimiz icin sadece merak ve korkuyla hastanede bekliyorum kizlar
Daha gününe var canım. Niye şimdiden sancı için hap veriyorlar ki? En güzeli zamanını bekleyip kendiliğinden sancı olması değil mi?

Ben de ayni kasiklarim filan agriyor tuvalete gidince rahatliyorum.
Bu bebekler iyice asagi indigi icin oluyor sanirim
Benim bebeğim hala yukarıda. Ama büyüdüğü için çok fazla baskı yapıyor. O yüzden wc sıklığım arttı.

Kızlar nişanım geldi..
Adet ağrısı şeklinde çok hafif ağrım var.
Oğlum geliyor galiba...
Ayyy hadi bakalım. Gözün aydın şimdiden. Senin 2.bebek miydi? Nişanı tam olarak tarif eder misin?

Kızlar merhaba. Beklenen doğum tarihim 30 kasımdı. Kasım annelerinden buraya transfer oldum. Hala beklemedeyiz. Herkes iyidir umarım :)
ay takvimin de bitmiş yazık yaa :KK48: biz de "aralık anneleri hep kasım annesi oldu, buralarda çok az kaldık..." derken bu iyi geldi :KK19: hoşgeldin cnm. bebeğin iyi durumda mı? sen neredesin? hangi şehir?

ay takvimin de bitmiş yazık yaa :KK48: biz de "aralık anneleri hep kasım annesi oldu, buralarda çok az kaldık..." derken bu iyi geldi :KK19: hoşgeldin cnm. bebeğin iyi durumda mı? sen neredesin? hangi şehir?
Ay sorma, bekle bekle aralığa tayin olduk. Bebeğim iyi çok şukur keyfi yerinde. Ankara'dayım ben. Bazen çok moral bozukluğu yaşıyorum. Bazen iyi oluyorum. Çok zormuş böyle beklemesi. Sen nerdesin? Kaç haftalık bebeğin?

Kızlar Selam :anneadayı:

Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 39+5 ile yola devam etmekteyim. Doktorum 41+0'a kadar bekleyeceğimizi söyledi normal doğum için. Haftaya perşembe son. Bana sunduğu açılman olmaz ise rahim ağzına ilaç yerleştirip 12 saat bekletip rahim ağzının açılmasını sağlarız ve suni sancı veririz. Ama gerek yok beklemeyelim dersen epidural sezeryana alalım.
İlacın etkisini göstermesi için 12 saat beklemek zorundayız. Oldu ki ben dayanamadım 6-7 saat sonra sezeryana da alırız dedi. Ailem hiç riske girme canını yakma direk sezeryan ol diyor. Eşim de normal doğumu başlatalım dayanamıyorum dersen alsınlar diyor. Benim fikrimi sorarsanız çok fikirsizim. :KK12:

Siz olsanız ne yapar ne düşünür nasıl hareket edersiniz ? :KK51:

Tatlim ben olsam normali denerdim gibi geliyo, normali istiyorsan bastan beri ağriyi zaten göZe almşsin demektir, ha sunı ha gercek ne fark eder

Ay sorma, bekle bekle aralığa tayin olduk. Bebeğim iyi çok şukur keyfi yerinde. Ankara'dayım ben. Bazen çok moral bozukluğu yaşıyorum. Bazen iyi oluyorum. Çok zormuş böyle beklemesi. Sen nerdesin? Kaç haftalık bebeğin?
Evet bize beklemek şimdiden zor olmaya başladı, yani artık her an hepimizde suyumuz mu gelecek, nişan mı gelecek, bebek gününü bekleyecek mi, gecikecek mi telaşları başladı. Bir de bu süreç senin gibi 40 sonrasına taşarsa vay halimize :KK53: Zordur elbet.. İstanbuldayım ben, 37+3 :KK39:

Back
X