• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz ve desteğiniz için, bebek epeydir baş aşağı pozisyonda zaten, sadece arkasını dönmüş olabileceğini düşünüyorum. Siz gece msj yazarken eşimle uzanmış hareketleri kontrol ediyorduk. Hastaneye gitmedik, hareket ediyor, sadece belirgin bir azalma ve zorlanma var gibi. Bunun da arkasını dönmesinden kaynaklandığını düşünüyoruz ama emin olamayız tabi. Kordon dolandı belki.. Normalde dışa doğru ayaklarını görüyorduk ama dünden beri (şimdi hala) arkaya içe doğru darbe var ama sayısı az, 9.ay için oldukça zayıf, bir anda böyle olması da düşündürüyor beni, çok zor hissediyorum. Bugün de huzursuz olursam gidicez acile. Çok teşekkür ederim tekrar.

Canım bugün nasıl oğlunun hareketleri? Dediğin gibi sırtını dönmüş olabilir. Bende ayağı görsem diye bakıyorum bazen ama bizim oğlan ayaklarını saklıyor sanırım. :)

Anammm gercektenmi ayyy hadi hayirlisiyla gelsin bebek te nisan gelince bazen 2 3 gn suruyormus dogum

nasıl geldi cnm nişanın, belirgin kanlı mı yoksa leke gibi mi?

Hadi hayirlisiyla ve sağlikla gelsin oğlun
Bakalim hangi gün gelecek paşa

Daha gününe var canım. Niye şimdiden sancı için hap veriyorlar ki? En güzeli zamanını bekleyip kendiliğinden sancı olması değil mi?

Benim bebeğim hala yukarıda. Ama büyüdüğü için çok fazla baskı yapıyor. O yüzden wc sıklığım arttı.

Ayyy hadi bakalım. Gözün aydın şimdiden. Senin 2.bebek miydi? Nişanı tam olarak tarif eder misin?

Hayirlisiyla gelsin minik:anneadayı:

İnşallah sağlıkla kucağına almışsındır canım oğlunu.

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
Hastane ve doktorum evimden 1.5 saat uzaklıkta. Doktorumla telefonda görüştüm.
Bebeğin hareketlerini takip et. Suyun gelirse sancın sıklaşırsa bu gece gel dedi.
Yarın öğlen gel yatışını yapalım dedi.
Duş aldım bel ve kasık ağrılarım geçti. Şuanda bekliyorum..
Nişan konusunda da açık pembe bir kaç damla geldi önce. Sonra baya devam etti kanama şeklinde. Ama rengi kırmızı değil pembe..

Hoşbulduk canım. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza...

Hoşgeldin canım. Sağlıkla gelir inşallah bebeklerimiz. Bizden de Kasım ayında doğum yapanlar oldu. Bebekler ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar. Bakalım bizimkiler ne zaman gelecek. :KK33:

Back
X