• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
duş aldım geçti yaa. ama yine arada geliyor ama düzensiz bu da bir şey ifade etmezmiş ..
bugün doktor normal doğumla ısrarlı isen bugünlerde ilişki olmalı ve ayak masajı yaptır dedi. parmaklar ve taban .. ilk defa duydum.. suni sancıdada 14 saate kadar yolu var dedi. aneem ben dayanamam yaw o kdar..

Burada bir arkadaşın doğum hikayesinde okumuştum canım. Nişanı geldikten sonra duş almış, sancıları geçmiş. Sonra suyu gelmiş, ondan sonra sancıları tekrar başlamış. Belli olmaz bakarsın değişir durumun.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Benimde gündüz birşeyim yok ama akşamları belli bir saatte lanet olasıca kemik ağrısı başlıyor. Bende yapmak istediklerimi eskisi gibi yapamıyorum. Az bir süremiz kaldı. Biraz daha sabredelim canım. İnşallah doğumdan sonra kısa sürede toparlayıp düzeni yakalarız tekrar. Aile de çok önemli tabi ki. Yeri gelince ben kendi aileme söyleyeceklerimi söylüyorum bazen. Eşimin ailesi ile ilgili de hiç düşünmüyorum artık.
Ya sabah uyandığımda sağ elimi açıp kapatmakta bile zorlanıyorum, parmaklarım sızlıyor, sonra yavaş yavaş rahatlıyor gün içinde.. bileğim ağrıyor. Doktor bugün doğumdan sonra 1-2 ay sürebileceğini veya belki de belli bir ölçüde kalıcı da olabileceğini söyledi. :KK43: Bişey tutup taşıyamıyorum, sağ elimi zorlayamıyorum hiç. Ve ailemin bundan haberi bile yok. Nasılsın, sıkıntın var mı, bişeye ihtiyacın var mı vs.. umrunda değil sanki kimsenin. Tek sorulan soru, o da haftada 1 görüşürsek, "bebek nasıl?" Eşimin ailesi çok ilgililer, Allah razı olsun onlardan, iki günde 1 mutlaka birileri arayıp soruyo sıkıntım, ihtiyacım var mı diye :110:Bu işte bi terslik var...
Benm doktorum en başindan beri korunmaniza gerek yok demişti
Korunmuyoruz da foş diye içeri gelmemeye özen gösteriyorduk. Kasmayalım biz de madem, zor oluyo ztn :KK53:
Ne sanci ne agri ne akıntı, hiçbişi yok :KK43:
Yarn kontrol var bakalim dr ne diyecek! İnş bu iş sezeryan ile bitmez, yine de hayırlısı ne diyeyim
Hiçbişey olmaması da ne ilginç ya, sancısız doğum mu yapacaksın sen acaba? Hayırlısı cnm, merak ediyorum ben de yarın beni de etiketle dünür. Bende çatı ağrısı, kasılma, akıntı, uyuşma her şey var ama bakalım Allah kime nasıl nasip edecek. o_O

Kizlar kontrole geldim saat 3cik yoğundu dr.hala burdayim nst bağlıyim şuan bi kac sanci cikti buda baglandim pazartesi gwlicek tekrar ebe bakcakmis cari muayenesi yapti normal doğum için uygunmus kemik yapim 1cm aciklik varmis pazts.bakacak su iyise normal doğumu beklicez hala düşme varsa sezeryan yapmak zorundayiz dedi
Hayirlisi olsun canim,ben cok memnun kaldim mine hanimdan ve hemsirelerden ebelerden cok yardimci oluyorlar ve annenin mahremiyetini koruyorlar

canım yaa gerçekten sıvı kakayı vakumluyor deme bende çok memnun kaldım yaa süpermiş şimdiye kadar sadece 2 defa bez kaydığı için kıyafetlere kaka bulaştı onun dışında her seferinde süper bence
Aynen cnm bir de bebeği rahatsız etmiyo hiç altı dolu bile olsa gerçekten çok iyiymiş. Bizim de 1 sefer sızdı babası bol bırakmış bezi
Ayy bi de bizim kız her altını açıyoruz çişini yapıyo erkek olsa yanmıştık :KK70:bazen tam temiz bezi koyunca yapıyo :rolleyes:baban sağolsun yap kızım diyorum:KK70:

folik folik cnm bence hiçbir şey kalmayacak doğum olunca hiç moralini bozma, beni ziyarete gelen komşulardan biri anlattı snein durumun aynısı bacağında yaşıyomuş dr geçmeyebilir fln baya korkutmuşlar doğumdan hemen sonra geçmiş. Bnm de ne bulantım ne yanmam hiçbir şeyim kalmadı. Bebişler son ay bi şekilde şaka yapıyolar zorluyolar bizi annesi doğumdan sonra geçiyor :KK60::KK19:
Aile olayını da kendini üzmemeye çalış çok hassas dönemdeyiz malesef anlamayabiliyolar

folik folik cnm bence hiçbir şey kalmayacak doğum olunca hiç moralini bozma, beni ziyarete gelen komşulardan biri anlattı snein durumun aynısı bacağında yaşıyomuş dr geçmeyebilir fln baya korkutmuşlar doğumdan hemen sonra geçmiş. Bnm de ne bulantım ne yanmam hiçbir şeyim kalmadı. Bebişler son ay bi şekilde şaka yapıyolar zorluyolar bizi annesi doğumdan sonra geçiyor :KK60::KK19:
Aile olayını da kendini üzmemeye çalış çok hassas dönemdeyiz malesef anlamayabiliyolar
:KK200:

Aynen cnm bir de bebeği rahatsız etmiyo hiç altı dolu bile olsa gerçekten çok iyiymiş. Bizim de 1 sefer sızdı babası bol bırakmış bezi
Ayy bi de bizim kız her altını açıyoruz çişini yapıyo erkek olsa yanmıştık :KK70:bazen tam temiz bezi koyunca yapıyo :rolleyes:baban sağolsun yap kızım diyorum:KK70:
evet ya çiş her seferinde elime geliyor cadı yaa hele ki o temiz beze tekrar kirletme olayı komedi her seferinde oluyor bizim kızın temizlenmeyi bekliyor gibi sanki

Canım doktor göbeğine hiçbirşey sürme dedi ben vucudunu silip yağlıyorum göbeģini değil
canım ya bizim dr saf alkol verdi günde bir sefer pansuman yap dedi ve kurumadan asla kapatma demişti benim çevremde bebeği olan herkese de aynı yöntem, önerdiler alkol iyice kurutup düşürdü bence sen yine başka bir dr dor zuhalcim işini şansa bırakma

Ben kızımı dört günlükken başlamıştım yıkamaya haftasına göbeği düşmüştü 40 çıkana kadar hergün yıkadık sonra gün aşırı nette bir araştır istersen yıkanma olayını annem bizi hep yıkamış
Ah canım sorma ben de kızımı yıkamıştım ama şimdi annem yanımda ve söz falan dinlemiyor göbek düşmeden yıkanmaz hem doktorda tembihledi diyor tırnaklarımızi bile kesemedik 40 ımız çıkacakmış

canım ya bizim dr saf alkol verdi günde bir sefer pansuman yap dedi ve kurumadan asla kapatma demişti benim çevremde bebeği olan herkese de aynı yöntem, önerdiler alkol iyice kurutup düşürdü bence sen yine başka bir dr dor zuhalcim işini şansa bırakma
Göbek kurudu leylacım daha dün başka bir doktora gösterdik hatta gelirmi acaba diye çekti ama dibi kalmış birkaç günü daha var dedi olmazsa bende deneyim saf alkolü

kuzum ne oldu sana ben yeni gördüm inan doğumdan sonra herşey değişir sıkma canını folikcim gebeliğin son süreci çok ağır ve yorucu geçiyor gerçekten sen sabırlı ol bak her şey nasılda yoluna giriyor inan bu dönem de insan nelere katlanıyor ve nelerle doluyor içimiz aslında ama doğum yaptığında herşey değişecek inan

ha
Göbek kurudu leylacım daha dün başka bir doktora gösterdik hatta gelirmi acaba diye çekti ama dibi kalmış birkaç günü daha var dedi
ben göbek bağı düşmedi zannettim kuzum odibi varya benim kızınkş daha bu gün düştü yara kabuğu gibi şimdi topik göbiş, çıktı seninde düşer meraklanma

Back
X