• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Anladım cnm ben de su içmek zorundayım ama lqvaboya gitmeye korktuğumdan bayağı az içiyorum.. Sarılık olma ihtimali var bebişin maalesef o yğzden süt gelene kadar mama vermek zorundayız:KK43:( çok zor çok
bizde sarılık olduk zeynepcim ama su içmen lazım su sütü artıtrır lavabo işi zor gerçekten umarım acıların hemen geçer

Benm doktorum da comelip kalkma hareketini önerdi ama nedense zeytınyaği ile masajı onermedi.
Evet vol yuruyup hareket etmek lazimmş
meltemcim squat hareketini bana da doğum yaptığım gün sürekli yaptırdılar açılmayı hızlandırıyormuş ve çatıyı rahatlatıyormuş gerçek yani sende yap rahat edersin kuzum belki ama önce kendi doktoruna sor tabi

Cnm bebek hemşireleri fln masaj yaptılar mı geliyo mu diye baktılar mı iyice?
İnş kısa zamanda gelir sütün zaten ilk başta süt gibi gelmiyo kolostrum geliyo çok daha farklı rengi yoğunluğu
Kontrol ettiler gelmiyor maalesef .. Bakalım ne olacak

Bizim de oyle, hasta yatagi disinda 1 koltuk war yatak olan. Biri uyusa digeri perisan olur sandalyede, ben de annem ya da eşim perişan oldu die iyice üzülürüm
Yok cnm eşlere bir şey olmaz merak etme :KK48:bnm eşim iki koltuğu birleştirdi gayet uyudu aralarda, ben git dediğim halde gitmedi iyi ki de gitmemiş bana çok güç verdi varlığı :oops:nolmuş en fazla 2 gün dayancakları bi durum.

Bol bol su iç cnm wc girmekten korkma girdikçe daha kolay olcak her şey.
Yasemin sütü insin diye ılık duşta masaj yapmış hep Yasmengo41 Yasmengo41 , inş gelir cnm sütün moralini bozma sakın
Senin kaçıncı gğnde geldi canım .. Sezeyan da 3 gün sonra dediler ama kişiye göre değişir sanırım

hedef 2016 hedef 2016 zeynepcim lactamil vardı sanırım süt arttırıcı bi de humana steel tea , ben humana almıştım adı değişmiş mamsel olmuş galiba bu çaylardan aldır bol su bol komposto. Ilık duşta masaj yap

hedef 2016 hedef 2016 zeynepçim göğsünü ılık suyla sabunlayarak masaj yapmayı dene ve emzirmeyi denemekten vazgeçme süt gelene kadar.insallah en kisa surede gelir sütün

benim içimde birikenleri yazsam varya kk olarak toplu dayak olayına gireriz ders vermek için inan en yakınım dediğin kişi yada kişilerden bu durumu hissedyor olmak daha da ağrı ama boşver bebek doğsun zaten yalnız kalmayacaksın oğlun var olacak yanında geisi boş ve anlamsız diyeceksin
Belki de bu yüzden bu hafta illallah geldi, artık doğurup kendi çekirdek ailemi mi kurmak istiyorum acaba.. Ondan bi doğurma hevesine kapıldım heralde. Dediğin gibi en yakını acıtıyor insanı. Anlam veremiyorum ailemin ilgisizliğine, kayıtsızlığına.. 2 haftadır aramayan annem dün aramış kontrol nasıl geçti diyor, kontrol bugün değil ki yarın dedim, perşembe demiştin diyor, hiç perşembe gitmedim ki anne hep cuma dedim, yarın çıkınca ara o zmn dedi. kafayı yicem.. herkese, her şeye böyle duyarsız olsa alınmıycam ama resmen zurnanın zırt deliğiyim şu an onlar için. neyse..
iyi ki varsın leyloş :KK15:
Tatlim ailenle böyle sorunlar oldugunu bilmiyordum üzüldüm :KK43:
Allahtan esin ve ailesi cok iyiler snrm, allah onlardan razi olsun.

Zaten o sperm rahmi doğuma hazırlıyormuş cnm, lazım olan o yanı.

Etiketlerm tabii :)
Öyle maalesef cnm.. Bnm ailemin 4. bebeği, eşimin ailesinin ise 8. Sence hangi taraf daha çok doymuştur toruna? Ama işte eşimin ailesi İNSAN. Başım kalabalık diyor annem, o insanların işi gücü yok mu sanki? Eltim, kayınvalidem gelmek için can atıyolar da sırayla gelirsek işe yararız, hep beraber oraya doluşmanın anlamı yok, annenden sonra gelelim biz diyolar. Gelip gelmeyeceğini bilmiyorum dedim. Olgun insan kayınvalidem, anladı bi sevimsizlik olduğunu da kurcalamadı. Hiçbişey düşünüp üzülme kızım sen dedi, su akar yolunu bulur dedi, sen gel demiyosun o da gelicem demiyo heralde dedi.. Mahcup oldum. Kendi anneme gitcek misin diye sormayı uygun bulmamış haklı olarak, konuyu açıp öğrenmeye çalışmış çaktırmadan, bugün haber verdi sağolsun, sen arayıp doğuma giriyorum dediğinde atlayıp gelecekmiş dedio_O Neyse ya diyecek çok şey var da...
O zmn bu gece sallayalım istanbulu dünür :KK48:

masallah bebişine
Sen zaten gecede uyanip süt içiyordun, daha karnindayken belliydi gececi olduğu oğlunun:)

Doğumun yakindir ozaman.Gerçi aralik bebişleri aceleci olduğu kadar inatçidirlarda cee yapip geri çekilebiliyorlar :KK48:
Doğum zamanın yakın canım benim bel adet ve bacak ağrım ayrıca bol miktarda sümüksü akıntım var bu akşam altıda sezeryan için yatacağım

Sancıların aralıkları düzenli değilse doğuma hazırlık sancılarıdır zaten az kalmış doğumuna Bikaç güne muhtemelen doğumun başlar hadi hayırlısı :) doğum sancısı da adet sancısı gibi başlıyor ama ne yaparsan yap geçmiyor ve gittikçe şiddeti artıyor.

Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler doktora gittim o da şeffaf akıntının nişan olduğunu bebeğin kanala girdiğini söylediler. Sevgili şermin sağlık selametle bebeğin gelmiştir umarım ben doğum için gelenler olduğundan yazamadım şu saate kadar

Belki de bu yüzden bu hafta illallah geldi, artık doğurup kendi çekirdek ailemi mi kurmak istiyorum acaba.. Ondan bi doğurma hevesine kapıldım heralde. Dediğin gibi en yakını acıtıyor insanı. Anlam veremiyorum ailemin ilgisizliğine, kayıtsızlığına.. 2 haftadır aramayan annem dün aramış kontrol nasıl geçti diyor, kontrol bugün değil ki yarın dedim, perşembe demiştin diyor, hiç perşembe gitmedim ki anne hep cuma dedim, yarın çıkınca ara o zmn dedi. kafayı yicem.. herkese, her şeye böyle duyarsız olsa alınmıycam ama resmen zurnanın zırt deliğiyim şu an onlar için. neyse..
iyi ki varsın leyloş :KK15:

Öyle maalesef cnm.. Bnm ailemin 4. bebeği, eşimin ailesinin ise 8. Sence hangi taraf daha çok doymuştur toruna? Ama işte eşimin ailesi İNSAN. Başım kalabalık diyor annem, o insanların işi gücü yok mu sanki? Eltim, kayınvalidem gelmek için can atıyolar da sırayla gelirsek işe yararız, hep beraber oraya doluşmanın anlamı yok, annenden sonra gelelim biz diyolar. Gelip gelmeyeceğini bilmiyorum dedim. Olgun insan kayınvalidem, anladı bi sevimsizlik olduğunu da kurcalamadı. Hiçbişey düşünüp üzülme kızım sen dedi, su akar yolunu bulur dedi, sen gel demiyosun o da gelicem demiyo heralde dedi.. Mahcup oldum. Kendi anneme gitcek misin diye sormayı uygun bulmamış haklı olarak, konuyu açıp öğrenmeye çalışmış çaktırmadan, bugün haber verdi sağolsun, sen arayıp doğuma giriyorum dediğinde atlayıp gelecekmiş dedio_O Neyse ya diyecek çok şey var da...
O zmn bu gece sallayalım istanbulu dünür :KK48:

Canım Allah bir yerden almış bir yerden vermiş şükür hiç dert etme.. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

Back
X