- 10 Nisan 2011
- 848
- 1.055
- 113
- 46
Dularımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz...Bize dua edin sezeryanın da ayrı bi stresi var canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dularımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz...Bize dua edin sezeryanın da ayrı bi stresi var canım
Emzirme yastığını hastaneye götürdün mü canım?Doğum sonrası iyi ki aldım dediklerim
Silikon göğüs ucu
Avent koruyucu kalkan
Depend hasta külodu
Emzirme yastığı
Kantoron yağı
Aaa ben ayak masajı her hafta yaptırıyorum, sıklaştırsam mı? Acaba :))))duş aldım geçti yaa. ama yine arada geliyor ama düzensiz bu da bir şey ifade etmezmiş ..
bugün doktor normal doğumla ısrarlı isen bugünlerde ilişki olmalı ve ayak masajı yaptır dedi. parmaklar ve taban .. ilk defa duydum.. suni sancıdada 14 saate kadar yolu var dedi. aneem ben dayanamam yaw o kdar..
Amin, Allah razı olsun, hepimiz kavuşuruz inşallah sağlıklaCanım Allah bir yerden almış bir yerden vermiş şükür hiç dert etme.. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..
süpersin babyDoğum sonrası iyi ki aldım dediklerim
Silikon göğüs ucu
Avent koruyucu kalkan
Depend hasta külodu
Emzirme yastığı
Kantoron yağı
Canım bebis emdikce rahim kendini toparliyormus. Ondan kasılmalar olabilirmis. Ben efe nin derdinden pek agrilarimi hissedemedim. Ama öyle olduğunu duymustum
Evet canım inş hersey yolunda giderKavuşuyosun bebegineee sağlıkla kolaylıkla doğsun inş güzel haberlerini bekliyoruz cnm![]()
Çok saol canımDularımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz...
Canim şuanda bende aynı durumdayım. Biri uyanık olsa o kadar olmayacak ama herkez uyurken ben nöbet tutuyorumkızlar selam.. ben salı günü 1 aralıkta Sezer yan ile doğum yaptım. . şükür bebek te bende iyiyiz dün evimize geldik. ya bende paranoyak mi var ne var kafayı yedim .. bebeği gece besigine bırakıp uyumak istemiyorum. . böyle nereye kadar bilmiyorum ama 4 gecedir hiç uyku yok bana.. annem var yanımda. . oda kızıyor bana böyle yapma diye.. çok korkuyorum bebek üzerine orttugumuz kundak veya şapkası ni yüzden çeker nefes alamaz diye bir sürü senaryo yazıyorum. . ama uzuntuden ağladım.. Bebeğimé hiç kiyamiyorum. . siz nasıl çözüm buldunuz???
İstanbul da hangi hastanelerde dogum yapiyorsunuz? Ya da yapan varsa hangi hastane ve memnun kaldiniz mi ekipten?
Gelsin ozaman napam yaniAyy nurcom, sen bu gidisle kendi ewini bitirp baska ewlere de temzliğe gidersin bebek doğsun die :))
Ay sorma cnm ya bide millet demezmi dogmadimi diye banada mesaj atiyor arkadaslarim daha dogmadimi diye akrabalarim bile ayni soruyu soruyor heee ben kwyfimden icerde tutuyorumEn azından yanlız değiliz ben herkese gününü daha geç söyledim ona rağmen arayan arayana.bugün kuaforum daha dogurmadin mi diyor dedim yok dogduda ben manyagim cikarmiyorum
Max sure demisyir senn gunun zaten 27 imis o yuzden yaniKiz doktor 29 araliga cikardi anlamadm 29 araligi beklicz dedi
Yok bacim yok seni durduk yere yerin dibine sokar hemcinslerin ,) o yuzde aldiris etmiyceksin sallaaâ diyeceksin milleti dusunerek is yapma banada gelen giden sut muhabbeti yapcak bende derim valla cok biliyonuz alin emzirin madem bakem nadil oluyormus sert mizacli ol hep esinde bisi derse lohusaliktan der gecersinSoleye gitmememin sebebi insanlardi zaten seni direk sezeryan yapar dedi bn istemediktn snra ne olabilirdi aha yine sezeryana kaldim insanlar anlatiyoduda.inanmiyodum agzi olan konusuyor simdi bu laf edenler evime geli bu cocuk ac emmiyormu sutun mu az laflarini edecekler biliyorum kadinin kadina yaptigini kimse kimseye yapmiyor yemin ederim sen yasamissin bana moral ver beni üzme dimi nerdeee)))
Ah bilsem bende okuyacagimdaBen trip yapmıyorum da kendi içime kapandım, ağlıyorum takıp bişeyleri dünden beriama bugün daha iyiyim.. Sezeryan diyen bi doktorum olsa yok demiycek kadar yıldım 2 gün içinde.
Gazan mübarek olsun cnm, ohh aramıza hoşgeldin.Kontrolüm iyi geçti cnm sağol, 3250 gram olmuş Tosun Paşa. Rahatı iyi, suyu iyi, beklemeye devam, pffs...
Galiba öyle olacak, geç değil de erken gelsin diye özel bi dua varsa söyleyin nolur
canımmmm bu ne güzel hikaye, maşallahdarısı bize olsun
saat gibi tıkır tıkır işlemiş süreç, ne mutlu size
yaa doğrasım geldi arkadaş
Amin cnm normal doğumu başlatabilecek ne varsa yapmak istiyorum artık yetti
Sorarsan beni de etiketle dünürüm ben unutuyorum her seferinde sormayı.
@Esmer54 Pzt-salı iki gün bebeğin hareketsizliğinden telaşa kapılmıştım ben burda, arkadaşlar bilir. Bugün ondan bahsedince doktora "Annenin hissiyatı da bizim için çok önemli, böyle bişey olursa bi daha ara ya da gel" dedi ve beni bugün nst'ye soktuyarım saat kadar kaldım sanıyorum, düzensiz kasılmalar çıktı, bir tanesi şiddetli ve uzun sürdü, en üst seviyede seyrediyordu, gelip eliyle yokladı karnımı, derin nefes alıp ver dedi bana, sonra yumuşadı karnım. 10 dakika daha bekletti cihazda, sonra yolladı eve. Düzensiz olduğu için önemsiz ve normal olduğunu söyledi.
KIZLAR bebek 3250 gram olmuş, hali vakti yerinde şükürler olsun.![]()
Rahim kasilma agrilarim oluyor arada,onun disinda iyiyim cok sukur,oglusumda iyi simdilik bide ben emzirmeyi becrrebilsem super olacak.goguslerim felaket sis.bugun makinayla sagmaya basladim,sut geliyor b8raz onuda kasiklar veriyorumSağol cnm :)sen nasilsin bebis nasil