• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar selam.. ben salı günü 1 aralıkta Sezer yan ile doğum yaptım. . şükür bebek te bende iyiyiz dün evimize geldik. ya bende paranoyak mi var ne var kafayı yedim .. bebeği gece besigine bırakıp uyumak istemiyorum. . böyle nereye kadar bilmiyorum ama 4 gecedir hiç uyku yok bana.. annem var yanımda. . oda kızıyor bana böyle yapma diye.. çok korkuyorum bebek üzerine orttugumuz kundak veya şapkası ni yüzden çeker nefes alamaz diye bir sürü senaryo yazıyorum. . ama uzuntuden ağladım.. Bebeğimé hiç kiyamiyorum. . siz nasıl çözüm buldunuz???

duş aldım geçti yaa. ama yine arada geliyor ama düzensiz bu da bir şey ifade etmezmiş ..
bugün doktor normal doğumla ısrarlı isen bugünlerde ilişki olmalı ve ayak masajı yaptır dedi. parmaklar ve taban .. ilk defa duydum.. suni sancıdada 14 saate kadar yolu var dedi. aneem ben dayanamam yaw o kdar..
Aaa ben ayak masajı her hafta yaptırıyorum, sıklaştırsam mı? Acaba :))))

Canım Allah bir yerden almış bir yerden vermiş şükür hiç dert etme.. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..
Amin, Allah razı olsun, hepimiz kavuşuruz inşallah sağlıkla :KK16:
Doğum sonrası iyi ki aldım dediklerim
Silikon göğüs ucu
Avent koruyucu kalkan
Depend hasta külodu
Emzirme yastığı
Kantoron yağı
süpersin baby:KK60:

Kizlar sizde de bebek emdigi zaman rahminizde adet sancisi gibi sanci oluyor mu,cok fena belime ve kasiklarima vuruyor @Dekalpy @nilbebeginannesi @zendost remya remya @chnb ve aklima gelmeyen diger dogum yapan anneler
Canım bebis emdikce rahim kendini toparliyormus. Ondan kasılmalar olabilirmis. Ben efe nin derdinden pek agrilarimi hissedemedim. Ama öyle olduğunu duymustum

kızlar selam.. ben salı günü 1 aralıkta Sezer yan ile doğum yaptım. . şükür bebek te bende iyiyiz dün evimize geldik. ya bende paranoyak mi var ne var kafayı yedim .. bebeği gece besigine bırakıp uyumak istemiyorum. . böyle nereye kadar bilmiyorum ama 4 gecedir hiç uyku yok bana.. annem var yanımda. . oda kızıyor bana böyle yapma diye.. çok korkuyorum bebek üzerine orttugumuz kundak veya şapkası ni yüzden çeker nefes alamaz diye bir sürü senaryo yazıyorum. . ama uzuntuden ağladım.. Bebeğimé hiç kiyamiyorum. . siz nasıl çözüm buldunuz???
Canim şuanda bende aynı durumdayım. Biri uyanık olsa o kadar olmayacak ama herkez uyurken ben nöbet tutuyorum

Ayy nurcom, sen bu gidisle kendi ewini bitirp baska ewlere de temzliğe gidersin bebek doğsun die :))
Gelsin ozaman napam yani ;) gelmiyor sipa rajat diyecegim daracik yer nerde rahat ediyor anlamadim ben isyan cikarcam bebekte tik yok ;) bende verdim kendimi temizlige keke borege

En azından yanlız değiliz ben herkese gününü daha geç söyledim ona rağmen arayan arayana.bugün kuaforum daha dogurmadin mi diyor dedim yok dogduda ben manyagim cikarmiyorum
Ay sorma cnm ya bide millet demezmi dogmadimi diye banada mesaj atiyor arkadaslarim daha dogmadimi diye akrabalarim bile ayni soruyu soruyor heee ben kwyfimden icerde tutuyorum ;)

Soleye gitmememin sebebi insanlardi zaten seni direk sezeryan yapar dedi bn istemediktn snra ne olabilirdi aha yine sezeryana kaldim insanlar anlatiyoduda.inanmiyodum agzi olan konusuyor simdi bu laf edenler evime geli bu cocuk ac emmiyormu sutun mu az laflarini edecekler biliyorum kadinin kadina yaptigini kimse kimseye yapmiyor yemin ederim sen yasamissin bana moral ver beni üzme dimi nerdeee :KK66:)))
Yok bacim yok seni durduk yere yerin dibine sokar hemcinslerin ,) o yuzde aldiris etmiyceksin sallaaâ diyeceksin milleti dusunerek is yapma banada gelen giden sut muhabbeti yapcak bende derim valla cok biliyonuz alin emzirin madem bakem nadil oluyormus sert mizacli ol hep esinde bisi derse lohusaliktan der gecersin ;))) ben oyle yapicam

Ben trip yapmıyorum da kendi içime kapandım, ağlıyorum takıp bişeyleri dünden beri :KK42:ama bugün daha iyiyim.. Sezeryan diyen bi doktorum olsa yok demiycek kadar yıldım 2 gün içinde.

Gazan mübarek olsun cnm, ohh aramıza hoşgeldin. :KK5: Kontrolüm iyi geçti cnm sağol, 3250 gram olmuş Tosun Paşa. Rahatı iyi, suyu iyi, beklemeye devam, pffs... :KK51:

Galiba öyle olacak, geç değil de erken gelsin diye özel bi dua varsa söyleyin nolur :confused:

canımmmm bu ne güzel hikaye, maşallah :nazar::nazar: darısı bize olsun :KK68:saat gibi tıkır tıkır işlemiş süreç, ne mutlu size
yaa doğrasım geldi arkadaş:KK14:

Amin cnm normal doğumu başlatabilecek ne varsa yapmak istiyorum artık yetti :KK47:

Sorarsan beni de etiketle dünürüm ben unutuyorum her seferinde sormayı.
@Esmer54 Pzt-salı iki gün bebeğin hareketsizliğinden telaşa kapılmıştım ben burda, arkadaşlar bilir. Bugün ondan bahsedince doktora "Annenin hissiyatı da bizim için çok önemli, böyle bişey olursa bi daha ara ya da gel" dedi ve beni bugün nst'ye soktu :KK53: yarım saat kadar kaldım sanıyorum, düzensiz kasılmalar çıktı, bir tanesi şiddetli ve uzun sürdü, en üst seviyede seyrediyordu, gelip eliyle yokladı karnımı, derin nefes alıp ver dedi bana, sonra yumuşadı karnım. 10 dakika daha bekletti cihazda, sonra yolladı eve. Düzensiz olduğu için önemsiz ve normal olduğunu söyledi.
KIZLAR bebek 3250 gram olmuş, hali vakti yerinde şükürler olsun. :KK68:
Ah bilsem bende okuyacagimda ;))) herkes vaktini bekliyor sanirim ;) ufakliklar anca analarini bezdirsin dogmadan stresleri basladi bide dogsalar biz ne hallere girecegiz acepki ;) neyse artik napalim bekliycez ya banada geliyor arada bi haller gecen oturdum durdukyere agliyorum gel gelll diye diye ;) esimde garibim noldu diyor hem korkuyorum hem gelsin artik cok yoruldum diyorum yapma boyle ben hep yanimdayim diye bana teselli veriyor ama olmuyor durduramiykrum kendimi arada geliyor sonra duzeliyorum ;) simdi iyiyim saldim nezaman gelirsen gel diyorum ,)

sezeryan olan arkadaslar ne zaman kalktiniz agriniz ne zaman gecti. simdi hastanedeyim neler yasadigimi yazacagim sonra cok kötüyüm ama kimildayamiyorum .bebegim Allah a sükür cok iyi. int cekmiyo resim koyamadim olursa aticam hemen

Back
X