• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok cnm eşlere bir şey olmaz merak etme :KK48:bnm eşim iki koltuğu birleştirdi gayet uyudu aralarda, ben git dediğim halde gitmedi iyi ki de gitmemiş bana çok güç verdi varlığı :oops:nolmuş en fazla 2 gün dayancakları bi durum.
İşte bzm odada hc koktuk yok tatlm, bi tane tekli var o yatak oluyo refakatciya, onun disinda bi de tek sandalye var :(

Yok bacim yok seni durduk yere yerin dibine sokar hemcinslerin ,) o yuzde aldiris etmiyceksin sallaaâ diyeceksin milleti dusunerek is yapma banada gelen giden sut muhabbeti yapcak bende derim valla cok biliyonuz alin emzirin madem bakem nadil oluyormus sert mizacli ol hep esinde bisi derse lohusaliktan der gecersin :KK66:)) ben oyle yapicam
Allah yardimcimiz olsun neyse ilk 3 gece hastanedeyim ya rahat gecer diye dusunuyorum benim korkum eve gelince ;)

D Dekalpy cnm.genel anestzi olmusun sanirim ne kdr süre sonra ayildin

Ay kizlar doktora sormayi unuttum bilen varsa soylesin genel anestezide ne kdr sonra ayiliyoruzz

Gunaydinnn guzel hatunlarimmmmm

Ya sabah uyandığımda sağ elimi açıp kapatmakta bile zorlanıyorum, parmaklarım sızlıyor, sonra yavaş yavaş rahatlıyor gün içinde.. bileğim ağrıyor. Doktor bugün doğumdan sonra 1-2 ay sürebileceğini veya belki de belli bir ölçüde kalıcı da olabileceğini söyledi. :KK43: Bişey tutup taşıyamıyorum, sağ elimi zorlayamıyorum hiç. Ve ailemin bundan haberi bile yok. Nasılsın, sıkıntın var mı, bişeye ihtiyacın var mı vs.. umrunda değil sanki kimsenin. Tek sorulan soru, o da haftada 1 görüşürsek, "bebek nasıl?" Eşimin ailesi çok ilgililer, Allah razı olsun onlardan, iki günde 1 mutlaka birileri arayıp soruyo sıkıntım, ihtiyacım var mı diye :110:Bu işte bi terslik var...

Doğumdan sonra bütün bedensel sıkıntılar son bulacak inşallah canım. :KK15:
Bebek öncesinde de mi böyleydi canım, yoksa bebekten sonra mı oldu bu durum? Belki onların da bir sıkıntısı vardır, sen hamilesin diye söylemek istemiyor da olabilirler. İnşallah en kısa zamanda değişir bu durum folikcim. Leyla'nın dediği gibi oğlun gelince hep yanında oğlun olacak artık. :KK37: Eşinin ailesinin düşünceli olması güzel bir durum ama tatlım. Bizde de o yok ne yazık ki. Doğacak bebek sanki yedi kat elin torunu. :KK67:

sezeryan olan arkadaslar ne zaman kalktiniz agriniz ne zaman gecti. simdi hastanedeyim neler yasadigimi yazacagim sonra cok kötüyüm ama kimildayamiyorum. bebegim Allah a sükür cok iyi. int cekmiyo resim koyamadim olursa aticam hemen

Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Kızçeler merhaba. Benim gece suyum geldi. 5ten beri hastanedeyiz. Bebeğim kendisi gelmeye karar verdi. Pazartesi suni sancı deneyecektik :) Dualarımızı bekliyoruz. Rabbim günü gelen tüm gebeleri kurtarsın bir an evvel sağlıkla :)

Gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Ayn
Olabilir cnm hayrlisiyla geleydide bizde rahatliyaydk kizimi cok ozluyrm cokda bunaldm artk
Valla bende ayni durumdayim cok skldim esime dyoum yeter gelsn artik cok skldm yoruldum heryerim agriyor diyor ben gece konustum onla bu hafta gelecek ;))) deli valla

Allah yardimcimiz olsun neyse ilk 3 gece hastanedeyim ya rahat gecer diye dusunuyorum benim korkum eve gelince :KK66:
Nedenmi evde nolcak bence ev daha rahat yaa edin bebegin sen ohh mis ben suan kimseyi yanimda istemiyorum ne yalan soyliyim kv gelecekti onu istemistim.onunda annesi geldi koydrn o yuzden gelmese daha iyi anneanne tuhaf biri cunki kaynanama rahat vermiyor bi turlu kadin benle ilgilenemez kiyamiyorum ona o yuzdrn tek kalayim dyorum kendi annem calisiyor gelemez esim ben sana yardim ederim dedi bakalim

D Dekalpy cnm.genel anestzi olmusun sanirim ne kdr süre sonra ayildin

Ay kizlar doktora sormayi unuttum bilen varsa soylesin genel anestezide ne kdr sonra ayiliyoruzz

Gunaydinnn guzel hatunlarimmmmm
Günaydın cnm 16.30 da girdim 16.48 de oğlumu almışlar 17.45 de uyandım ben

Nedenmi evde nolcak bence ev daha rahat yaa edin bebegin sen ohh mis ben suan kimseyi yanimda istemiyorum ne yalan soyliyim kv gelecekti onu istemistim.onunda annesi geldi koydrn o yuzden gelmese daha iyi anneanne tuhaf biri cunki kaynanama rahat vermiyor bi turlu kadin benle ilgilenemez kiyamiyorum ona o yuzdrn tek kalayim dyorum kendi annem calisiyor gelemez esim ben sana yardim ederim dedi bakalim
Bnm kayinvalidem geliyor yrn ama kendisi bana yardimci olur ondan sokayetim yok kaynimda bizimle kaldigi icin esimde idare edemeyecegi icin birinin olmasi lazim yanimda 10.15 gun kalip gitck snra annem gidip gelir ama basimda 2 tane erkek var yemek beklerler vs bn bakamam onlara ;)

Ya sabah uyandığımda sağ elimi açıp kapatmakta bile zorlanıyorum, parmaklarım sızlıyor, sonra yavaş yavaş rahatlıyor gün içinde.. bileğim ağrıyor. Doktor bugün doğumdan sonra 1-2 ay sürebileceğini veya belki de belli bir ölçüde kalıcı da olabileceğini söyledi. :KK43: Bişey tutup taşıyamıyorum, sağ elimi zorlayamıyorum hiç. Ve ailemin bundan haberi bile yok. Nasılsın, sıkıntın var mı, bişeye ihtiyacın var mı vs.. umrunda değil sanki kimsenin. Tek sorulan soru, o da haftada 1 görüşürsek, "bebek nasıl?" Eşimin ailesi çok ilgililer, Allah razı olsun onlardan, iki günde 1 mutlaka birileri arayıp soruyo sıkıntım, ihtiyacım var mı diye :110:Bu işte bi terslik var...

Korunmuyoruz da foş diye içeri gelmemeye özen gösteriyorduk. Kasmayalım biz de madem, zor oluyo ztn :KK53:

Hiçbişey olmaması da ne ilginç ya, sancısız doğum mu yapacaksın sen acaba? Hayırlısı cnm, merak ediyorum ben de yarın beni de etiketle dünür. Bende çatı ağrısı, kasılma, akıntı, uyuşma her şey var ama bakalım Allah kime nasıl nasip edecek. o_O
Canım uyuşma bende de var dr nöroloji ye git dedi gitmeyecektim baktım geçmiyor gittim ele takılan bi atel verdi biraz rahatlattı ama dr geçer dedi odemlerden oluyormuş

Back
X