• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok :KK43:
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
Öyle bi durumda ben de beklemem cnm, hatta ben 41. haftayı da bekleyecğimi sanmıyorum, direk kendi rızamla 40 sonunda sezeryan olabilirim gelmezse..

soothie emziği nereden aldın cnm? bi de uyku arkadaşlı mı aldın yoksa ikili pakette satılandan mı ?

Teşekkürler leyloş, sayenizde hafifledim biraz, daha iyi hissediyorum, söylediklerinde de çok haklısın .

Eşimin ailesi öyle cnm, Anadolu insanı, çıkar nedir bilmezler.. Sağol, her şey güzel olur inş.

:KK74:
sen kontrol nasıl geçti ondan haber ver, sana bakmaya girmiştim tam
cxanım ya sen üzülme ne olur herşey yoluna girer bu arada bende soothieemzik alacaktım ama doğumu bekledim dr tavsiyesi ne olur diye bana nuk damaklı önerdi sende önce dr sor istersen bende sotthileri çok beğendim ama dr nuk ver diyince tıkandım ve kızımda rada alıyor emziği

kızlar 40+2 deyim. dun gece nişanım geldi nıhayet... dun geceden beri hafif sağ kasığımda ağrılar basladı. sabah doktora gittim, 2 parmak açılmam varmış, sancılar dayanılmayacak şiddette olmadıgı ıcın ben evde cekmek ıstedım, sancılar sıklaşırsa veya suyun gelirse hemen gel dedi.. çok şukur kızım kendiliğinden gelecek insallah, yoksa pazartesi suni sancı vereceklerdi, benim gibi bekleyen tum arkadasların Allah yardımcısı olsun, Insallah tum bebişler sağlıklı bi şekilde gelir...
Ayy canm cok sewindim, kendimin nişani gelmiş gibi oldum walla :))
Darisi bzlere kısmet olsun inş :)

cxanım ya sen üzülme ne olur herşey yoluna girer bu arada bende soothieemzik alacaktım ama doğumu bekledim dr tavsiyesi ne olur diye bana nuk damaklı önerdi sende önce dr sor istersen bende sotthileri çok beğendim ama dr nuk ver diyince tıkandım ve kızımda rada alıyor emziği
öyle mi, nukun hangi modeli peki? ben emzik emmemişim bebekken, bana çekerse oğlan da emmez ama denemeden de bilemem ki dimi? mecbur, alıp deniycem birini...

bende bugun gittim, 2 parmak açılmam varmış, dun gecede nişan geldi,artık çok yakın, bakalım beklemedeyiz... sancıları takip ediyorum.. sizin nişan falan geldi mi??
bende bugun gittim, 2 parmak açılmam varmış, dun gecede nişan geldi,artık çok yakın, bakalım beklemedeyiz... sancıları takip ediyorum.. sizin nişan falan geldi mi??
Hyr gelmedi her lavaboya gittimgimde bir umut diyorum ama yok sadece sanci var arada okadar

Hyr gelmedi her lavaboya gittimgimde bir umut diyorum ama yok sadece sanci var arada okadar
ben dun baya bi yürüyüş yaptım, bide merdiven inip çıktım bol bol, akşamına geldi nişan, doktor da zaten bol bol hareket et demişti, biraz tetiklemek gerekiyor galiba... tabi kendini çok yormadan.. inşallah en kısa zamanda gelir canım...

Ayy canm cok sewindim, kendimin nişani gelmiş gibi oldum walla :))
Darisi bzlere kısmet olsun inş :)

inan bende çok sevindim, artık zamanım baya daralmıştı, pazartesi suni sancı verecekti doktor, inşallah gerek kalmayacak kendiliğinden gelecek kızım.. Allah hepimize en doğal yolu nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah....

Amaaan boşver canım. Hiç kimseye ve hiç birşeye kafaya taktığınıza değmez. :KK66:

Ben kendimi 10 aralığa hazırladım :KK70:
O yüzden hazır değilim. Zamanı dolsun, öyle doğsun bebeğim. :KK66:
Hatta birkaç gün geçebilir bile :KK66:
Bir de lohusalık sendromu beni endişelendiriyor. :KK53:

Sen de iyi ki varsın :KK66:
Evet zeytinyağı da çok öneriliyor. Dediğin gibi herkesin cilt tipi farklı olduğundan herkese farklı şeyler iyi geliyor. Deneyip göreceğiz.

İnşallah sancın falan olmaz da sancısız bir doğum yaşarsın. Tabii ki hepimiz de. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Bütün hamileler için kolay acısız doğum diliyorum.
:KK66:

Biz de bebeğin göbeği ya bir üniversitenin bahçesine gömülür, okusun diye. Ya da hastanenin bahçesine gömülür, doktor olsun diye.
:KK70:

Sezeryanda pek uygun değil diye duydum. Tabii sezeryan olanlar daha net cevap verirler.

Ooooo süper. İlahi @clarita
:KK70::KK70::KK70:
Amin ins cnm hsyirlisyla dogururuz norml olur ins

inan bende çok sevindim, artık zamanım baya daralmıştı, pazartesi suni sancı verecekti doktor, inşallah gerek kalmayacak kendiliğinden gelecek kızım.. Allah hepimize en doğal yolu nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah....
amin cnm, sen bi doğur da sağ salim, sonra sıra bizde inş..

Hayırlısı canım gelir o zamana kadar merak etme daha 2 hafta var en kötü ihtimal suyun gelir suni sanci yersin normal dogum için iyi duşün iyi olsun meltemcin
Evet zuhalcim herkes öyle diyo pozitif olmak lazimmiş, ben de oyle yapicam artık, iyi düsüncem iyi olacak inş

Evet zuhalcim herkes öyle diyo pozitif olmak lazimmiş, ben de oyle yapicam artık, iyi düsüncem iyi olacak inş
meltemim sen bilirsin, soothie emzik ile oioi uyku arkadaşı aynı emzik mi değil mi? oioi'de marka olarak lansinoh diyor ama :KK64:
bu arada kaç kilo olmuş prenses? her şey yolunda mı?

Meltemcim bebişin kilosu Nasıl inş gönlünce olsun Dün düşündüm de tek derdim saglıkla doğması işitme görme sarılık süt tüm düşündüklerim bunlar gerisi hayırlısı olsun
Kılo aynı canm 2950 gr, boyu 50 idi 51 cm olmus, dr 3200 gr falan doğar dedi, kilosu boyu iyi yanı,
Doğru soyluyosun canm, artık sağlkli olsun da napalım.

canim takma kafana hayırlısı olsun bekle bakalim oldu oldu olmadı mecbur sezeryan olacan ama yeterki ikinizde sağlikli olun önemli olan bu.
Allah gönlüne gore versin cnm üzme kendini
Eskisi kadar cok ğzülmüyorum artık gülo, 41 sonuna kadar bekliycem işte, olmadi sezeryan olacak napalım.

Back
X