• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Teşekkürler. İnşallah canım.

Oooo hadi bakalım. Allah yardımcın olsun. Nişan tam olarak nasıldı? Tarif edebilir misin? Sana kolay bir doğum diliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.

1 paket mi aldın canım? Ben normal doğum bekliyorum. Normal doğumda daha çok kanama oluyormuş. 1 paket yeterli olur mu acaba?
Simdik 1 paket al bence ihtiyac olursa cogu yerde var zaten

Kızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok :KK43:
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
Hayirlisi olsun meltemcim,aciklik varmi diye muayene etmiyor mu doktorun

Aramızda 1 gün var. Benim de perşembe doluyor. O gün doktorum kontrole tekrar çağırdı. O zamana kadar doğmamış olursa ne yapacağımızı konuşuruz dedi. Ben de ne sancı ne nişan ne su gelmesi ne açıklık var. Fakat dünkü kontrolümde bebeğimin kanala indiğini öğrendim. Senin kontrolün ne zamandı? Kanala inmiş mi bebeğin?
Benmde işte geçen pazartesiydi ama doktor hiç öyle açıklığın var kanala girmiş falan demedi sordum işte cuma gününe kadar gelmezse bebek nolucak bi 5gğn daha bekleriz sonra suni sancı veririz dedi. Bendede hiç bi belirti yok tedirginim açıkçası nolucak

elifeva 43917009 .!.:
selam kızlar cok sukur taburcu oldum sonunda kızımda bende cok ıyyız Allaha sukurler olssun butun geçmişi okuyamıyorum dua eden arkadaslarım arayıp soran herkeze cok tşk ederım ıyıkı varsınız

saolasın canım profılıme koydum kızımın resmını cok sınırlıyız baksana :KK70:
Gözün aydin tekrardan cok gecmis olsun canim cok sükür bu günlere
Ee sinirli olmasi normal değil mi canim anasinin eli odunlu kızınında maşalı olur:))
Gözleri renkli olacak gibi,cok net değil ama öyle görünüyor

Kızlar doktordan geldik, bebek kanala inmemiş, sancı da yok :KK43:
Doktor, 41 sonuna kadar bekleriz, daha beklemeyi tavsiye etmiyorum ama imza vererek bekleyebilirsin dedi. 41 sonuna kadar ins gelir, gelmezse ben de daha beklemeyi tercih etmem sezeryan olurum büyük ihtimal.
Hadi ya kanala inmemiş mi? Senin kızda ne inatçı çıktı. :KK70:
Hiç belli olmaz canım. Daha günün var. Kanala da iner. Canını sıkma. Inmezse de sorun değil. Hakkında hayırlısı olsun. İyi düşün iyi olsun. İlla normal doğum diye diretmenin bir anlamı yok tabi. Senin ve bebeğin için ne iyi ise o olsun canım.

Bende bebeğimin çıkısını izlemek isterdim doğrusu mükemmel bir anı sezeryan olacak büyük ihtimalle spinalin riskini göze alamıyorum neyse onlar sağlıklı olsunda biz ölene kadar kucağımızda etrafımızda olsunlar delikanlı olduğunu ilk askını göreyim of ya bu ara cok değişik duygularım bazen de acayip yalnız hissediyorum

meltemcivil meltemcivil eğer bebeğinin kanala inip inmediğini anlamak istiyorsan şunu dene

sırtını duvara dayayıp düz bir şekilde yere otur. sırtın duvarda dik olsun ve bacaklarını yere paralel uzat. bir ayağını diğer ayağının üzerine koymaya çalış. eğer koyabiliyorsan kanala inmemiş, vakti var. eğer bir ayağını diğerinin üzerine koyamıyorsan kanala inmiş ya da çok yakın demek oluyor

tatlım senin neren ağrıyor böyler ya ben bile dayanamadım senin ağrına dr sordunmu bu ağrının bir ilacı yokmuymuş yaa
Ah bi bilsem leylacim bgn bite tansiyonum dustu iyuce fenalastim aniden ter attim buz gibi tuhafti ya hani insan usuturde heryani tutmaz elini bile zor kaldirir oylehim kacgundur birde sirtim belim kopuyor agriyor dr normal di y or kadina ne desen normsl.zaten ;)) degisik rahat hatun

Sorma cnm ya artk koltukta kestriyrdum kestiremiyrumda sag tarafma hic yatamiyrm kasklarma agri yapiyr yatagmdn bska yerde yatamiyrm egilip kalkamiyrm cok kotu sagdn sola donemiyrm Allahimm
Hamile olmak ne zormus valla yaa tukendik bittik bi gelseler artik

canım önce sarı renk sümüksü bişey geldi, ondan 4 saat sonra falanda kahverengi bir leke geldi, cok tuhaftı, panik yapmamaya calıstım, sadece dogumun habercisi çünkü, şimdi de kasıklarda ağrı var, ama dayanılmayacak gibi değil, sıklaşmadan doktora gitmek istemiyorum, hastanede daha panik oluyo insan..
Bilgi için teşekkürler canım. Panik yapacak birşey yok tabii. Artık bekliyoruz. Bence de hemen doktora gitme. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sancılarım iyice sıklaşınca gitmeyi planlıyorum. Fakat dün doktorum, doğumun belirtisi herhangi bir durum olursa hemen gel dedi :( Ben de sancılar sıklaşınca geleyim dedim. O da "sen hemen gel, gerekirse tekrar eve göndeririz" dedi. Sanırım günüm dolmak üzere diye riske atmak istemiyor. ;)

soothie emziği nereden aldın cnm? bi de uyku arkadaşlı mı aldın yoksa ikili pakette satılandan mı ?
Canım sanalpazardan 2li olanlardan aldım. Meydan ürünü olarak satılıyor. 2 si 33 TL. Oyun arkadaşlıya gerek yok diye düşündüm.

kızlar yarın doğum günüm, galiba yarını bekliyor benim kızım, annesine en güzel hediye olacak :KK49::KK49:
Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Demek kızın sana doğum günü hediyesi olacak. ;)

inan bende çok sevindim, artık zamanım baya daralmıştı, pazartesi suni sancı verecekti doktor, inşallah gerek kalmayacak kendiliğinden gelecek kızım.. Allah hepimize en doğal yolu nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah....
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.

Ins cnm sizinkilere yamuk atick heralde gelick erkndn ins kardesimde bnden hbr bekliyr cocuk universitede uzakta ne zmn gelck diyr ona gore gelick rehin oldu orda bekliyr garibim
Ayy yazık :)) benm esimin kardeşi de aydında tıp okuyo, o da haber bekliyo gelmek için :))

Back
X