- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
canım rica ederim. inan pozitif düşünmek lazım. eğer sezeryanda olacaksak onuda pozitife çevirmek çok önemli. sezeryanda hayatın sonu değil. ilk bebeğim doğduğunda ağlamadı resmen uyuyor gibiydi ve çok sakindi. buna benim sakinliğim neden oldu eminim. kolik ağrıları, gece ağlamaları bilmem. ben inanıyorum ki sakin bir hamilelik sakin bir doğum çocukların psikolojileri üzerinde çok etkili. ben ıkınırken dahi bağırıp ağlamadım. nefesle çıkışını izledim. mükemmel bir duyguyduallah bir avazda kurtarsın normal doğum bekleyen tüm arkadaşlarımı..
canım pozitif olumlamayı kullanıyorum. bebeğim 32.haftadan beri kafa aşağı duruyor. ve ben pozitif olumlamamla kanala ineceğini hayal ediyorum. bir bakıma hypnobirthing uyguluyorum bedenime. ha inmez de sezeryan olursam onada razıyımbebeğin kanala inmesi için göbek dansı yapıyorum. oryantal yani. doktorum öneriyor.
benim doktorum hypnobirthingci olduğu için çok rahatız böyle şeylerde.. bu arada ilk bebeğimde dönmemişti, tam doğum esnasında döndü. bırak kanala girmeyi dönmemişti bile
![]()
Ayy mükemmelsin valla cok özeniyorum sana :)
Dur o göbek dansini da yapayım, onu da deneyeyim bakalim :)