• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar 40+2 deyim. dun gece nişanım geldi nıhayet... dun geceden beri hafif sağ kasığımda ağrılar basladı. sabah doktora gittim, 2 parmak açılmam varmış, sancılar dayanılmayacak şiddette olmadıgı ıcın ben evde cekmek ıstedım, sancılar sıklaşırsa veya suyun gelirse hemen gel dedi.. çok şukur kızım kendiliğinden gelecek insallah, yoksa pazartesi suni sancı vereceklerdi, benim gibi bekleyen tum arkadasların Allah yardımcısı olsun, Insallah tum bebişler sağlıklı bi şekilde gelir...
Ayh adına çok sevindim darısı başıma inş canım ya nolur bana da dua et benim ki kendi gelsin :(

Yani hiçbir belirti olmaması beni tedirgin ediyor sizleride takip ediyorum sürekli acaba bebeği doğan varmı benle günlerde olup, çok stresliyim açıkçası ya 40dolarda hala bişeyler olmassa diye:KK57:

Muhtemelen öyle olacak :) 40 dolacak ama bişi olmayacak :)
Bekleyip göreceğiz cnm, elimizden bişi gelmez.

Hadi ya kanala inmemiş mi? Senin kızda ne inatçı çıktı. :KK70:
Hiç belli olmaz canım. Daha günün var. Kanala da iner. Canını sıkma. Inmezse de sorun değil. Hakkında hayırlısı olsun. İyi düşün iyi olsun. İlla normal doğum diye diretmenin bir anlamı yok tabi. Senin ve bebeğin için ne iyi ise o olsun canım.

Amin canm evet, inatçı badiş sağlıklı olsun da her yolu kabul edeceğiz artık :)

Tedirgin olma canım. Stres olumsuz etkiliyor herşeyi :KK43:
Rahat olmak lazım. Herşey olacağına varıyor. :KK66:

Dediğini denedim. Yapabildim. Ama dün doktorum kanala inmiş dedi. Anlamadım ben bu işi. :KK43:

canım şöyle anlatayım: Bebeğin çıkışa ne kadar yakın olduğuna göre “-3, -2, -1, 0, +1, +2, +3″ şeklinde tabir edilir doğum kanalı mesafesi.. bu numaralar baş seviyesinin yakınlığını işaret eder ve senin bebeğinin kafasının kaç sayı içeride olduğuda önemli. mesela +2 doğum kanalında derse 1 2 güne doğum gerçekleşebilir. benim şuan kanalda değil -3 bile değil :KK70: ama eminim 1 2 güne girer kanala:oops:

bu arada ben ayağımı diğer ayağımın üzerine atamıyorum. pelvik kemikler izin vermiyor muhtemelen. ama kesinlikle kilodan değil. leblebi yutmuş solucan gibiyim çünkü :D

meltemcivil meltemcivil eğer bebeğinin kanala inip inmediğini anlamak istiyorsan şunu dene

sırtını duvara dayayıp düz bir şekilde yere otur. sırtın duvarda dik olsun ve bacaklarını yere paralel uzat. bir ayağını diğer ayağının üzerine koymaya çalış. eğer koyabiliyorsan kanala inmemiş, vakti var. eğer bir ayağını diğerinin üzerine koyamıyorsan kanala inmiş ya da çok yakın demek oluyor
Walla cok rahat yapiyorum Üstüne bi de amuda bile kalkabilirim :))

Sezaryan olan arkadaslar sutum gelmiyor. Gogsumun ucu cok cikmiyorda tutamiyor cocuk. Sutunuzu neyle arttirdiniz napmaliyim

3. gün inmişti benim petibör ve mamsel still tea ile yazmıştım buraya birde galactago diye bir bitkisel damla var kullanan herkees memnun onu deneyeceğim bende süt akışını hızlandırıyormuş. ben pompa ile sağdım sürekli. pompayı dene benim ucum vardı ama ucu olmayanın bile ucunu çıkartır

Bende bebeğimin çıkısını izlemek isterdim doğrusu mükemmel bir anı sezeryan olacak büyük ihtimalle spinalin riskini göze alamıyorum neyse onlar sağlıklı olsunda biz ölene kadar kucağımızda etrafımızda olsunlar delikanlı olduğunu ilk askını göreyim of ya bu ara cok değişik duygularım bazen de acayip yalnız hissediyorum

Spinal riski derken? ben oldum çooooook rahattı bebeğimi ilk ben gördüm dokundum ve hiç bi şikayetim olmadı baş ağrısı bel ağrısı vs vs 2. günde taburcu oldum 3. gün otobüsle bebeğimi görmeye gittim 12 gün boyuncada hergün gittim geldim. genel anestezi olsa daha toparlamazdım. birde bebek genel anestezide ilaçdan baya etkileniyor

3. gün inmişti benim petibör ve mamsel still tea ile yazmıştım buraya birde galactago diye bir bitkisel damla var kullanan herkees memnun onu deneyeceğim bende süt akışını hızlandırıyormuş. ben pompa ile sağdım sürekli. pompayı dene benim ucum vardı ama ucu olmayanın bile ucunu çıkartır

Spinal riski derken? ben oldum çooooook rahattı bebeğimi ilk ben gördüm dokundum ve hiç bi şikayetim olmadı baş ağrısı bel ağrısı vs vs 2. günde taburcu oldum 3. gün otobüsle bebeğimi görmeye gittim 12 gün boyuncada hergün gittim geldim. genel anestezi olsa daha toparlamazdım. birde bebek genel anestezide ilaçdan baya etkileniyor
Canım spinal olup rahat olan çok kişi var ama minik ihtimal felç riski var omurilikten ötürü doktor basagrısı daha yaygın bi yan etki dedi ams kimse garanti veremez deyince tırstım ondan ailemde tırstı istemiyor ama bebeğini önce görmek harika bişeydir eminim

Medela elektrikli tekli var gayet begendim 1-2 kez kullandm şimdiye kdr ama çalışırken çok lazım olcak :KK51:

Çok sevindimmm cnm Allahın izniyle ptesi güzel hbrlerini bekliyoruzz:KK19:

Yok cnm ben değildim pınarın konuştuğu, ben nuk damaklı almıştım sootie alamadım snalpazara güvenemedimo_O emzik vermedim daha hiç

Bri pınarla bu konuyu baya detaylı konustu ama kimdi hatrlayamadim denizim :) sen değilmişsin demek ki.
Neyse minik kuzu napıyo, nasıl?

Canım daha 40. haftayı doldurmadın ki 41. haftayı doldurmana çok var. Badiş o vakitlere kalmadan gelir. Sen elinden geldiğince zonox zonox gibi pozitif düşün. Bak onun ilk bebeği doğumda dönmüş bir de. Tabi ki en önemlisi ikinizin de sağlıklı olması.

Evet niloş, olumlu düşüncem bugün itibariyle, badiş de beni üzmeyecek her zamanki gibi, kızıma güveniyorum ben :P

Back
X