Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklenen doğum tarihin hangi gün?Kızlar bu hafta doğurdum doğurdum,eğer doğuramazsam 41. Haftada suni sancıyla mı olur,yoksa sezeryan mı olur acaba,ben ikisindende korkuyorum üstüne üstlük,bide benim cadı kızım hala midemde zıplıyor ve kaburgalarıma giriyor![]()
Senin cumartesi dolacak günün. Niye cuma suni sancı verecek? Hbende varım doğuramayan.. sancım gelmezse cumaya suni ile olacak oda olmazsa düşünmek istemiyorum ama sezeryana dönecek olay..
Ben desuni sancıyı ben göze alamıyorum şahsen, tebrik ederim seni![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım. Doğum olmazsa doktorun ne yapacak? Biraz daha bekleyecek mi? Benim de perşembe doluyor günüm.Benim yarin bitiyor takvim.henuz hic birsey yok![]()
Keşke benim doktorum da 42 ye karar beklese...ay doktorlarımız aynı mı yoksabnmki de bana 42'ye kadar yolu var diyince gözüm karardı da belli etmedim
![]()
bu ne güzel fotoğraf 41 kere maşallahKizlar bi cok iyiyiz
Merak edenlere bebegin ismi ahmet yagiz olduu)))
Gözün aydınnnnnnKizlar heponize ayri ayri yazamiyorum bn ciktim iyiym bebegimde yanimda oda cok iyi 3.190 52 cm dogdu
3800 demisti kilosuna en son hepinizi opuyrn
MasaAllah Allah hayirli sağlıklı uzun ömür versinKizlar bi cok iyiyiz
Oyy maşallah ikinize de canımKizlar bi cok iyiyiz
Hadi yaaa...@meltemcivil yok bir defada olması şart değilmiş. Hatta bazen az az akıntı gibi oluyormus? Anlamıyormuşsun bile...
Benim eşim çok sabırsız biridir. Ama şimdiye kadar hiç birşey dememişti. Dün artık o da doğsun da sevelim diyor.:))) eşim de eve geldik' pijamasını giymeye giderken bugün de gelmeyecek heralde diye boynunu büktü, kıyamam :) senin kaç haftalık?
Kızlar uyku tutmuyor heyecandan doğuma gidicem saat 10 da..![]()
Benimki de 9 da saat 2den beri ayaktayım, uyuyamıyorum![]()
Ay bu habere çok sevindim bende kanala insin diye kaç saat yürüyüş yapıyorum ins dediğin gibi olurKanala girmemesi çok büyük sıkıntı değilmiş Meltem, benim doktor girse rahat ederdik ama Sancı başlayınca Sancı ile de girebilir, çok sık Karşılaşılan bir durum dedi.
Forumun yeni doğum koçu sen oldun canım yazdiklarin için saol özelikle normal doğum konusunda benim içime su serpiyor vallaBol bol yuru pekvis kemiklerin icin yere cömel 5 10 dk sabit kal. Ama sirtini muhakkak koltuga duvara yasla. En azindan pelvis acilir.kolay olur dogumun
Ay bu habere çok sevindim bende kanala insin diye kaç saat yürüyüş yapıyorum ins dediğin gibi olur
Bol bol yuru pekvis kemiklerin icin yere cömel 5 10 dk sabit kal. Ama sirtini muhakkak koltuga duvara yasla. En azindan pelvis acilir.kolay olur dogumun
Çocuğun ciğer gelişimi için dedi sezeryan olduğun için dedi ama çok şükür ki bebekte bende sağlıklıymışım önlem amaçlı dedi sdece sana demediyse bana niye diyor onu anlamadım sende bende aynı haftadayız bu çarşamba kontrolüm var sorucam bu arada cnm senin adın neydi?Ne iğnesi bu canım. Hayır bana herhanbirşey yaptrmamı söylemedi.
Hissediyorum ama canim çok yanmiyo 15dk 10dk 20dk bir geliyor fazla uzun surmuyo neyapmaliyim
Belki benim 2. çocuk diye olabilir mi canım, başka ihtimal aklıma gelmiyor. Arzu canım, ya senin ?Çocuğun ciğer gelişimi için dedi sezeryan olduğun için dedi ama çok şükür ki bebekte bende sağlıklıymışım önlem amaçlı dedi sdece sana demediyse bana niye diyor onu anlamadım sende bende aynı haftadayız bu çarşamba kontrolüm var sorucam bu arada cnm senin adın neydi?