• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Belki benim 2. çocuk diye olabilir mi canım, başka ihtimal aklıma gelmiyor. Arzu canım, ya senin ?
Bilmiyorum cnm ama içeriğini araştırdım kortizon var içinde bu yüzden çok endişeliyim sekereteri esra ile görüşmüş eşim oda doktor bey uygun gördüyse falan demiş bakalım konuşucam çarşamba hiç içime sinmiyor o iğne şu anda bakalım hayırlısı. Benim adımda Banu cnm umarım görüşürüz sabah 6 da :)

Sezeryan olan anneler kanama ne kadar sürdü birde benim göbek kocaman duruyor sanki sizde durumlar ne korse falan giyiyor musunuz
Benim yoğun kanama 2 gün sürdü şimdi az az geliyor .. Göbeğim de eski haline döndü zaten hafif göbekliydim :)) korse takmıyorum doktor dikiş yerine tampon koydu ve tükbentle sar dedi..

Kızlar hepinize teşekkür ederim doğum yapan arkadaşlarımın gozu aydın olsun sağlıklı buyutsunler doğum yapacak olan arkadaşlarıma da hayırlı kolay doğumlar dilerim.benim ağrılarım çok kızlarım gribyatıyor oğlum benim ağrım çok olduğu içinoda dızdız annem gelemedi doğumda yanıma yalnızım şu zaman çabuk geçsin artık toparlanmak istiyorum

zaten fazla bile beklemişim bu halimle öle dedi. hem su çok fazla hem şeker normalde alırdım ama sana güveniyorum evde düzenli takibini yaptığın için dedi. harbiden 2-3 saatte bi bebeği sallayıp dürtüp uyandırıoz :KK70: bugünde nst de 5 dk da 1 düzenli sancı çıktı ama şiddeti 50-60 arası. 60 ı geçmeli imiş rahimde yumuşa açılma olması için.. olsun bu da bişeydir. en azından kendi sancım var.suni 4-8 saat arası uygulanacakmış. sancım olduğundan da fazla sarsmaz heralde. hayırlısı artık bu saatten sonra. heyecan tavan..
:KK70:cocugu durtup duruyonuz he bende bazen salliyrm sapiyrsn diye kiziy yapma kizimi rahat birak diyr:-) kiyamiyr babacigi kizina ee cuma alickmi nolck son durum ne cumami alick:KK71:

Kızlar beni 2 saat önce falan sağlık ocağından aradılar bebeğin TSH ı riski dedi yarın gelin tekrar topuk kanı alacağız dedi ne bu TSH internetten baktım. Zeka geriliği diyor, gelişim bozukluğu diyor çok kötü oldum

Ben de 49 dan yukarı çıkmadım. Şimdi 15 kilo aldım. 64 leri gördüm. Hiç umurumda değil ama.
:KK70:
Oyy oyyy artik bnmde degil bgn duyduklarimdan sonra ; (( sanirim sezeryan olacagim yarin baska bir dr daha gidip netlesyrdkten sonra belli olacak duruma gore carsamba yada persembe sezeryan

:KK70:cocugu durtup duruyonuz he bende bazen salliyrm sapiyrsn diye kiziy yapma kizimi rahat birak diyr:-) kiyamiyr babacigi kizina ee cuma alickmi nolck son durum ne cumami alick:KK71:
gebelik başında geç döllenme vardı onu hatırlattım. ama o zaman doktorum defne değildi. o da yarın bana ultrason kağıtlarını getir dedi. eğer 1,5 -2 hafta gerilik görürsem beklerim dedi. ama yoksa cuma yatış. çatı muayeneside yatmadı daha.

Kızlar süt durumu nasil sizin benimki memeyi alamıyo her zaman pompa ile 2 saat te bir sağıYorum ama yarım biberon zor normal mi
benım cok sukur ıyı canım sutum ama bıberon verdıkce sutun azalır pompa bebek emmesı etkısı yapmıyo zorlada olsa vermmeye calış gogsunu daha mıdesı kucuk yarım bıberon suan ona yeter

Doktordan çıktım :) Doktor gelenin nişan olduğunu düşünmüyor, renkli mi diye sordu çok ciddiye almadı sonra meltemcivil meltemcivil
Bebeğin rahatı yerinde hala kanala girmemiş ama 40 haftayı geçmez dedi ilk defa. Bu hafta gelir en geç haftaya dedi :KK73::KK73: Oğlum tombik olacak gibi bana kilo söylemiyor ama 4300'ü bulabilir diye ağzından kaçırdı :cool: Yürü ve seviş dedi :) haftaya randevudan önce görüşürüz büyük olasılıkla, bakalım, kısmet. Sağlıkla gelsin de :nazar:
MAşallahh cnmm ssağlıkla gelsinn küçük prensin :nazar::KK200:

Kizlar bi cok iyiyiz

Merak edenlere bebegin ismi ahmet yagiz olduu :KK66:)))
Oyy çokk güzelsinizzz maşallahh size :nazar::nazar::nazar:ismiyle yaşasın iyi olmanıza çok sevindim

umarım herkes benim gibi doğum hyapar gerçekten çok rahattı ama sunci sancı bence çok can yakan bir şey değil ya tetanız aşısı benim canımı daha çok yakmıştı aman rapor alıp evde yatmıştım ilk doz aşıyı vururlduğum zaman
Hahaha aşı muhabbeti süperdi :KK70::KK70:

guzel annisler dogum yaoanlar hayirli olsun,bekleyenler gunu gecenler icin de Allah yardimciniz olsun. ozellikle normal istiyosunuz ve masallah bu zamana kadar sabirla beklediniz. ben de yurtdisindaym normal destekleniyor zaten,benm de ne olcagm belli dgl sizin gbi:) sizi okudukca ayy acaba bnm de gunum boyle gececek mi nolcak diyorum..cok heycan ve de stres yasatiyorsunuz banaaa kizlarrr :KK45::anneadayı:

Maşallah bebişine canım çok tatlı neden normal doğum zor mu geçti senin?

Mesela ben :) bekliyoruz bakalım bugün 40+3 muayenem var

Canım 41 de hala doğurmazsan suni deniyor bazı doktorlar tabi suni nin işe yaraması için de rahimde belli bi olgunluk yumuşama olması gerekiyormuş yoksa sezeryan ihtimali çoğalıyor
Canım muayene sonucun ne oldu? Merak ettim. ;)

Doktordan çıktım :) Doktor gelenin nişan olduğunu düşünmüyor, renkli mi diye sordu çok ciddiye almadı sonra meltemcivil meltemcivil
Bebeğin rahatı yerinde hala kanala girmemiş ama 40 haftayı geçmez dedi ilk defa. Bu hafta gelir en geç haftaya dedi :KK73::KK73: Oğlum tombik olacak gibi bana kilo söylemiyor ama 4300'ü bulabilir diye ağzından kaçırdı :cool: Yürü ve seviş dedi :) haftaya randevudan önce görüşürüz büyük olasılıkla, bakalım, kısmet. Sağlıkla gelsin de :nazar:

Be güzel baya olumlu konusmus doktorun, kesin normal gibi konusmus Benmki bekliycez deyip deyip duruyo

Cok kotuyum cnm yaa inmemis ve artik inmezmis suyumuzda azalmis tahlil yaptirdik yarin kesinlesecek sezeryan olacagim ya carsamba ya persembe ama ben netlessin diye yarin 10 da baska bir dr ve hastaneye gidecegim eger oda sezeryan derse kendi dr umda sezeryana gircegim yok bekle dersede bekliycem bilmiyorum kafam allak bullak dr bebegi riske atmamiz lazim dedi bobrek sorunununda biran once cozulmesi lazim felan dedi yani korkuyorum panigim endiseliyim bilmyorum ne hissetmeliyim
Ay kiyamam ya :KK61:hayırlısı canım tabi sağlık öncelikli olmalı dediğin gıbı başka bi dr sor bakalım ne diyecek ins güzel haber alırsın sezeryan olursa da sıkma canını dünyanın sonu değil yeter ki sen ve efe kerem iyi olsun

Kizlar Dr.geldim yatirmak istedi beni bugün takip için nst biraz sanci cikti kontrol için yatirmak istedi bende dayanilmicak kadar agri hissetmiyordum o kadar dedim imza attim ciktim ebe muayane etti biraz kanama oldu çok az kaldi kanama bisi olursa Dr.aricam iyi mi yaptim kotu mu biledim kizlar
Bence bi zarari olmaz yaptiginin,bisey olursa ararsin,20dkda hastanede olursun zaten.

Back
X