• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ayy kızlar azıcık gülün komik birşey anlatacağım :KK48: 19.00 da su siparişi vermiştim 5 dk önce geldi eşiminde kulağında kulaklık bişeyler izliyor duymadı zili ben azıcık hızlı adımlarla kapıya yönelirken noldu dedi dedim su geldi neeeeee suyun mu geldi dedi:KK70::KK70::KK70: kapıyı açma işini ona bırakıp wc ye zor attim kendimi altıma kaçıracaktım ayy hala gülüyorum gözümden yaş geldi:KK70:

Selam kızlar doğuran varmı anca girebildim bankalarda koştur yemek yap ye topla akşam oldu

Ayy kızlar azıcık gülün komik birşey anlatacağım :KK48: 19.00 da su siparişi vermiştim 5 dk önce geldi eşiminde kulağında kulaklık bişeyler izliyor duymadı zili ben azıcık hızlı adımlarla kapıya yönelirken noldu dedi dedim su geldi neeeeee suyun mu geldi dedi:KK70::KK70::KK70: kapıyı açma işini ona bırakıp wc ye zor attim kendimi altıma kaçıracaktım ayy hala gülüyorum gözümden yaş geldi:KK70:
Supermis ya koptum :KK70:

oyy maşallah size yaa ben 0 numara kullanıyorum o numara bezler 2-5 kg kadar kullanılıyor bence tamdır sizin bez değiştirme elinde kalır bende pirma Premium care alıyorum bu arada sütünü arttırmak için ne yapıyorsun yada b,r g
nde neler yemeye çalışıyorsun sanki benim sütüm azaldı gibi
Bende prima premium 0 alddım çok küçük gibi bebişin kaç kiloydu ufak gelmez dimi

Gerçekten güldürdün beni canım sıtkın moralim bozuktu

Kızlar beni 2 saat önce falan sağlık ocağından aradılar bebeğin TSH ı riski dedi yarın gelin tekrar topuk kanı alacağız dedi ne bu TSH internetten baktım. Zeka geriliği diyor, gelişim bozukluğu diyor çok kötü oldum
İçini karartma canım bence başka bir sorun var çünkü topuk kanı alınınca çapaya yollanıyor diye biliyorum bişey varsa onlar arıyor başka birşeydir o içini karartma herşeyin hayırlısı dua et sütün azalır hiç birşey net olmadan üzme kendini

@fani2606 Nilaycımmm siz nasılsınız oğlan ne durumda konuşamadık hiç kanala indi mi seninki? İzne çıktın di mı?

Bu arada cakil45 cakil45 den haber yok mu hiç merak ettim çkk
CAnimm yazamadım size tlf bozuldu 27 sinde dogdu kizim 11 günlük olduk bile guzel bi dogum gecirdim sonrasinda da cok agri çekmedim bebiste gayet iyi 3150 gr 49 cm dogdu hafif sarilik gecirdik simdi bisey yok gibi sütüm hemen geldi ama gece bizi cok zorladigi icin 1 kere mama veriyoruz özetle bizde haberler iyi. Kimler dogurdu acaba baska herkes iyi miii

CAnimm yazamadım size tlf bozuldu 27 sinde dogdu kizim 11 günlük olduk bile guzel bi dogum gecirdim sonrasinda da cok agri çekmedim bebiste gayet iyi 3150 gr 49 cm dogdu hafif sarilik gecirdik simdi bisey yok gibi sütüm hemen geldi ama gece bizi cok zorladigi icin 1 kere mama veriyoruz özetle bizde haberler iyi. Kimler dogurdu acaba baska herkes iyi miii
Gözünüz aydın bende son günler takip edemedim doğuranları merak ediyorum

Back
X