• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ozaman benmki büyük ihtimal nişandi, çünkü hiiiiiçççç akntm olmuyo benm, birden peçete dolu gelmesi pek hayır değil, bakalim bekliycez :)
Benim de hiç akıntım yok. Ama hamilelikte akıntı oluyormuş. Özellikle son zamanlarda. Birkaç hafta önce doktorum sormuştu hatta, akıntımın olup olmadığını.

Dün şeffaf yumurta akı kıvamında çok az akıntım oldu. Ama bilemiyorum. Başka birşey yok. :(

Emin olamadim ki nurcom, içinde kan falan yoktu, belki de basit bi akıntıydı :KK43: dur kız daha kanala ınmemiş benmkı, doğmasına cok var :))
Hayırlısı olsun canım.

zaten fazla bile beklemişim bu halimle öle dedi. hem su çok fazla hem şeker normalde alırdım ama sana güveniyorum evde düzenli takibini yaptığın için dedi. harbiden 2-3 saatte bi bebeği sallayıp dürtüp uyandırıoz :KK70: bugünde nst de 5 dk da 1 düzenli sancı çıktı ama şiddeti 50-60 arası. 60 ı geçmeli imiş rahimde yumuşa açılma olması için.. olsun bu da bişeydir. en azından kendi sancım var. suni 4-8 saat arası uygulanacakmış. sancım olduğundan da fazla sarsmaz heralde. hayırlısı artık bu saatten sonra. heyecan tavan..

Hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah sağlıkla kendiliğinden gelir bebeğin.

benimki son hafta kanala inmişdi bende hissetmemiştim kanalda olduğunu bence herkesin yaşadığı sancı şiddeti ve doğumu farklı oluyor bende niye olmadı diye üzülme meltemcim o kadar yürüyüş yaptın elbette ki karşılığını alacaksın

İnşallah bize de seninki gibi doğumlar nasip olur canım. Valla önümde bu kadar çatı ağrısı çeken sen varken sancılarının da o kadar şiddetli hissedilmemesi ilginç geliyor. İnşallah benimde öyle olur. :rolleyes:

Cok kotuyum cnm yaa inmemis ve artik inmezmis suyumuzda azalmis tahlil yaptirdik yarin kesinlesecek sezeryan olacagim ya carsamba ya persembe ama ben netlessin diye yarin 10 da baska bir dr ve hastaneye gidecegim eger oda sezeryan derse kendi dr umda sezeryana gircegim yok bekle dersede bekliycem bilmiyorum kafam allak bullak dr bebegi riske atmamiz lazim dedi bobrek sorunununda biran once cozulmesi lazim felan dedi yani korkuyorum panigim endiseliyim bilmyorum ne hissetmeliyim

Canım hayırlısı olsun. Sen ve efe sağlıklı olun da önemli olan o.

Evet canım hamilelikte günler saatler gecmiyor sona doğru. nisanim gelince yasadigim sevinci anlatamam bebis dogunca da zamanin nasıl geçtiğini anlayamıyosun sabahın köründe uyanmama rağmen bakıyorum akşam olmuş bile Babamız gelince daha keyifli oluyor :) sende sağlıkla kavuş inşallah yavruna canım benim.

İnşallah canım. Şimdilik dayanıyorum kemik ağrısı ve tuvalet olayına. İnşallah daha da artmazlar. Sadece bazen sinirden bir bakmışım ağlıyorum. :KK70:

benimki son hafta kanala inmişdi bende hissetmemiştim kanalda olduğunu bence herkesin yaşadığı sancı şiddeti ve doğumu farklı oluyor bende niye olmadı diye üzülme meltemcim o kadar yürüyüş yaptın elbette ki karşılığını alacaksın
İnş leyloşum ya . Gerçi bugun baya ciş sıklığı oldu, cati agrisi da yavas yavas basladi, inmiş olabilir badiş.

Ayy kızlar azıcık gülün komik birşey anlatacağım :KK48: 19.00 da su siparişi vermiştim 5 dk önce geldi eşiminde kulağında kulaklık bişeyler izliyor duymadı zili ben azıcık hızlı adımlarla kapıya yönelirken noldu dedi dedim su geldi neeeeee suyun mu geldi dedi:KK70::KK70::KK70: kapıyı açma işini ona bırakıp wc ye zor attim kendimi altıma kaçıracaktım ayy hala gülüyorum gözümden yaş geldi:KK70:

Çok iyi denk gelmiş canım ya. :KK70::KK70::KK70:

CAnimm yazamadım size tlf bozuldu 27 sinde dogdu kizim 11 günlük olduk bile guzel bi dogum gecirdim sonrasinda da cok agri çekmedim bebiste gayet iyi 3150 gr 49 cm dogdu hafif sarilik gecirdik simdi bisey yok gibi sütüm hemen geldi ama gece bizi cok zorladigi icin 1 kere mama veriyoruz özetle bizde haberler iyi. Kimler dogurdu acaba baska herkes iyi miii

Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

benim nişanım sarı akıntı şeklinde geldi ben akıntı sanmıştım ama meğer nişanmış ve erken doğum yaptım maalesef bende kanlı olur diye düşünüyordum meltemcim sen hazırlıklı ol riske atma kendini meltemcivil meltemcivil
Aaa cidden mi leylosum, bunu soylediğin iyi oldu walla, tetikte olayım ben.

Hanımlar günaydin gecirdigimiz bu 9 ay 10 gun hatta bnm biraz fazla oldu birbirmize cok destek verdik ozellikle bana cok yardimci oldunuz dpguma gidiyorum insallah hepiniz icin dua edicem insallah sizde bana edin ayilirsam vakit bulunca haber veririm size
Ben daha yeni mesajları okuyabiliyorum. Sabah yazmışsın. Doğum oldu mu canım? Sanırım olmuştur. Hergün zaten hamileler için dua ediyorum. Umarım kolay bir doğum olmuştur.

Gunaydin anneler ve mustakbel anneler .. benim takvim bitti ortada bisecikler yok.. bakalim nolacak
Canım bir değişiklik var mı?

Evet cnm hafiften benziyordu, sanrm yalancı Sancı. Acaba kaç gün sora normal Sancı gelir.
Sorunun cevabını bilmiyorum canım.
Benim 1 hafta kadar hemen hergün adet sancısı gibi sancım oldu. Birkaç gündür hiçbir şeyim yok. Bekliyoruz bakalım.

Kızlar lohusa lık nasıl gidiyor bu bugun hastahane ye yuruyerek gittik 10 dk falan annem kızıyo çabuk ayaklandı diye ama iyi hissediyorum kendimi

Back
X