- 19 Aralık 2014
- 536
- 377
- 53
- 31
tşk ederim zümra ismini eşim de düşünüyor ama bana biraz değişik geldi :)Eylem Ezgi
Eylül Beren
Eylül Hazal
Eylül zümra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim zümra ismini eşim de düşünüyor ama bana biraz değişik geldi :)Eylem Ezgi
Eylül Beren
Eylül Hazal
Eylül zümra
Benimde bugun geldi aklima korse takmak,insallah gec kalmamisizdir,bugun ilk defa aynada karnimi gordum hic bakmamistim dogumdan sonra cok fena olmus,sarkmis insallah toparlariz.bubarada 70ten 62ye dusmusumSezeryan olan anneler kanama ne kadar sürdü birde benim göbek kocaman duruyor sanki sizde durumlar ne korse falan giyiyor musunuz
o zaman deneyeyim ben. Alt kemigim o kadar cok agri yapiyor ki, korkuyorumda. simdiye kadar hep uzak kaldim. kucukte olsa madem bir ihtimal dayanczBugün doktorum önerdi. Spermin içinde bulunan bir madde Doğumu başlatıyormuş. Hatta bu rahim Ağzına fitil gibi birşey yerleştiriliyor ya açılma olaun diye onun içinde de o maddeden varmış. Eh bu durumda işe yaraması büyük Olasılık :)
Ay ben ayri yatirsam odamdan kv odasinda yatar 2 dk rahat birakmaz oglumu,boyle olunca istedigi gibi davranamiyor.oglumu yatak odamdan xikarmiyorum,brnde surekli odamda takiliyorum,oglumla olgileniyorumMaşallah canım senin oğluna. İnşallah doğunca benim oğlan da seninkine çeker bu konuda. :)
Ben daha boka bulanmadim ama alt acikken aglama olayi cidden cok fenahehe bütün annelerin ortak sorunu altını açınca b... bulanmak ama ne rezil ediyor adamı birde nasıl ağlama krizine giriyorsa cadılar daha da panik edyorlar insanı yani en azından benim kızım öyle yapıyor
Yolun sonuna geldin halime50 60 70 90 kadar cikti ama arada küçükler de vardi
sanırım kaç çıktığnı yasemin yazmamış bende bilmiyorumKaç cikmis cnm TSH
seniden yazıları okuyacağız pınarcım gerçekten çok sveimli oluyorlar bu arada meme uçların nasıl oldu hala acı varmıBen daha boka bulanmadim ama alt acikken aglama olayi cidden cok fena
aylacım 0 numara bez 2-5 kg kadarmış benim kız 2640 doğdu ama 2270 kadar düştü bence küçük olmaz yani eğer 5 kg bebek doğurmayacaksan tabi :)Bende prima premium 0 alddım çok küçük gibi bebişin kaç kiloydu ufak gelmez dimi
umarım canım ya umarım çokk rahat yaparsın benim çatım çok müsaitmiş normal doğuma ama bebeğin minik olmasıda avntajdı tabi ama bence send erahat doğuracaksın nilayİnşallah bize de seninki gibi doğumlar nasip olur canım. Valla önümde bu kadar çatı ağrısı çeken sen varken sancılarının da o kadar şiddetli hissedilmemesi ilginç geliyor. İnşallah benimde öyle olur.![]()
işte anlamadığım şeylerden biride buydu bence kanlı olmasada dr danış ve bilgi ver meltem benim doktorum neden söylemedin demişti bana ama senin ki artık gelirsde zamanında gelmiş olacak en azından kuzumİnş leyloşum ya . Gerçi bugun baya ciş sıklığı oldu, cati agrisi da yavas yavas basladi, inmiş olabilir badiş.
halimecim senin sancın var galiba evdemisin sen dr arasana bende merak ettim seni sabahtan beri yazılarını takip ediyorumKizlar göğüs altima krap giryo arada sizce neden olabilir
hehe pınat-r ya çok güldürdün beni akşam akşam yolun sonu demek haaYolun sonuna geldin halime![]()
Günaydın herkese.millet doğurdu ne güzel.ben ve dogurmayan tüm annelere Allah kolay doğum nasip etsin.bebek kanala inince kaç günde doğum oluyo acaba.bebegim tersti.gecen hafta döndü.şimdi normal olacak insallah.
37 ve 38.haftamda ara ara regl sancılarım oldu. Yalancı doğum sancılarıydı sanırım. Sonra göbeğimin alt kısmında çok baskı hissettim. 39.haftamdaki kontrolde bebeğimin kanala indiğini öğrendim. Doktorum her an doğum olabilir dedi. Şimdi 39+5 im. 40.haftam dolduğu gün tekrar kontrole çağırdı. Doğum olmazsa konuşuruz dedi.Cnm slm benim de benim testi geçen hafta döndü ama şimdi de kanala girmesi gerekiyormuş, onu bekliyoruz. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum Çarşamba kontrolüm var bakklm hayırlısıyla gelsin meleklerimiz.
Yaa kızlar Eylül isminin yanına bi isim söylemedinizzz(
Canım bilgi için çok teşekkürler.Selam. Doğuran güzel anneler güle güle büyütün bebeklerinizi. Allah bağışlasın hepimize. Ben de son 2 hftadayım. Çamaşor yıkama işlerini bitiriyorum bugun. Hastaneme gidip anestezist ile görüşeceğim. Epşdural sezeryan mı genel anestezi mi o karar aşamasındayım. Her doğum kendine özel farklı, her anne ve her bebek gibi. Asla karşılaştırmamak lazım biliyorum ama burada okuduklarım da çok faydalı oluyor. Önceki tecrübemden söylüyorm; bebejler 1 aylık olunca bir disipline geçin kızlar, her memeyi 20 dakka emsin alın sonra. Yoksa emzik yapıyorlar memenizi, çok sıkıntı olabiliyor. Ben im oğlumun bütün gece mememde ıyuduğunu bilirim. Kafayı yiyodum. Herkese sevgiler. Meltem ve folik sizi özellikle heyecanla takp ediyorum
Yeni olmaya başladı bu krap tam gogus altimhalimecim senin sancın var galiba evdemisin sen dr arasana bende merak ettim seni sabahtan beri yazılarını takip ediyorum
Hiç mi kilo almıyor canım? Ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi derler. Ama madem böyle bir durum var, doktorun neyi uygun görürse öyle olsun. Hakkında hayırlısı olsun canım.Herkese gunaydin arkadaslarr;
Ben cok uzun zamandir hic yazamadim, bazi arkadaslar dogum da yapms Allah anali babali buyutsun insallah darisi bekleyenlerin basina.
Benim de normalde daha gunume var ama bebisim 10 gundur kilo almiyor2800 kiloda kaldik. Doktor da yarin alttan muayne yapicak eger acilma varsa dogumu baslatirim dedi bebek icerde mutlu degil demektir dedi, kilo alimi durdugu icin.tehlikeli olabilirmis, bebek strese girebilirmis.. disarda buyumesi daha dogru dedi.
Buyuk ihtimal de sezryana alir gbi geliyo erken alirsa. Hep.normale hazirdim halbuki. Hayirlisi olsun tabi hepimiz icin.
Boyle bisey basina gelen var mi? Uzuldum kizim zayif kaldi dye.oysa cok guzel beslendim 9 ay.![]()
Hadi yaaa...Kızlar biz odaları ayırdık oğluşumla kendi odasında yatıyoristesekte yanimizdaki beşikte uyumuyor kendi odasında huzurlu sanırım
![]()
vallahi bence sen dr gitsen ne iyi olur halime birşeyin yoksa bile için rahat ederYeni olmaya başladı bu krap tam gogus altim