• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
muhtemelen sendee rahat yapacaksın nilaycım o iğrenç ağrının tadına o kadar baktıktan sonra rahat yaparsın bence de aynı ağrıyı bende çektimm

İki hafta kadar önce pik noktasındaydı. Şimdilerde de var ama o kadar değil çok şükür. Ya azaldı ya da benim bünye alıştı. :)

Neden oyle diyosun, bak burda kac kisi normal olsun die bekliyoruz stres altinda.
Evet bende cok hevesliydim normal yapicam die herkesin dogumu guzrl gecmeyebiliyor meltemcim benimki zor gecti buyuzden pismanim normal yaptigima etkilemek icin yazmadim oyle kac aydir burda dertlesiyoruz dusundugumu paylastim

Yoktu cnm keske kendi sancim olsaydi. Herkesin dogumu guzel gecmeyebilir benim kotu gecti evet ama cok rahat dogum yapanlar var goruyoruz sonrasindada rahat ediyolar benim makatta yirtilma oldugu icin cok zorlaniyorum baska bi skinti yok cnm
Çok gecmis olsun insallah bir an önce gecer acıların:KK43:

Hocanin birden oyle demesi beynimden sular doktu panik oldum cok tuhafti ya bebegin kanalda olup olmadigi illa alttan muayenemi olmali ultrasyonla anlasiliyormu ya ona gore yarin baska dr a gidecegim bi akil verin
Canım burda bi çok arkadaşımız sezeryan oldu şimdi bebeğini kokluyor sende kavuşuyorsun:) bakalım yarın bana ne diyecek Çarşamba sezeryan diyebilir ben artık bi an önce kavuşmak istiyorum ya cok merak ediyorum onu :KK68:

İki hafta kadar önce pik noktasındaydı. Şimdilerde de var ama o kadar değil çok şükür. Ya azaldı ya da benim bünye alıştı. :)
:KK48: Cts kızımın cikolatalarını almaya gittik bir yürüyüşüm var resmen kahpe bizanstaki nurseli idizin dogum yapmis hali gibi bacaklar ayrık ayrik penguen gibi :KK70: artık kanala girmistir insallah zira kafası 2 hafta onde gidiyor :KK57:

Leylacım hemde nasıl heyecanlıyım:rolleyes: ne zaman gelicek sancım, suyum nerde gelicek diye kalabalık bi yerde gelirse şaaar diye rezil olursam diye bir sürü kafamda deli sorular:KK48:
ayy canım ya kalabalık yerde gelmesin evde gelsin temizlen öyle git hastaneye ve şaarr diye gelmiyor yaa hafif hafif sızıyor ama tutmak imkansız geln su aşağıya doğruakıyor korkma canım yaa ne güzel bebeğin kucağında olacak işte hemde zamanında gelecek

Ayy kızlar azıcık gülün komik rşey anlatacağım :KK48: 19.00 da su siparişi vermiştim 5 dk önce geldi eşiminde kulağında kulaklık bişeyler izliyor duymadı zili ben azıcık hızlı adımlarla kapıya yönelirken noldu dedi dedim su geldi neeeeee suyun mu geldi dedi:KK70::KK70::KK70: kapıyı açma işini ona bırakıp wc ye zor attim kendimi altıma kaçıracaktım ayy hala gülüyorum gözümden yaş geldi:KK70:
:KK70:Allah da seni güldürsün emi :KK70::KK70::KK70:
Tabiki sen bence benim sancım hic o kadar yuksek çıkmadı :KK12:
Ya cuma gün bnm 100'e dayandı 2 sefer kaldı öyle, bildiğin takıldı kaldı, doktor eliyle dokunarak yumuşattı karnımı, derin nefes al dedi bana. Oluyo mu böyle hep dedi, evet dedim. 10 dakika daha bekleyelim bakalım dedi, diğerlerinde 50-60'lara çıktı en fazla. Düzensiz dedi, bişey olmaz ama olursa ara dedi yolladı. Bu sertleşmeler ne ifade ediyo, noluyo anlamadım ben. Şiddetini cihaz göstermese de anlıyoruz yani taş gibi oluyo karnım. Düzenli olup olmadığını da saat tutarak anlıyoruz ztn. ee? :KK59: Neyse, ilk defa girdim nst'ye, hevesimi almış oldum.

Yoktu cnm keske kendi sancim olsaydi. Herkesin dogumu guzel gecmeyebilir benim kotu gecti evet ama cok rahat dogum yapanlar var goruyoruz sonrasindada rahat ediyolar benim makatta yirtilma oldugu icin cok zorlaniyorum baska bi skinti yok cnm
Makat yırtılması daha önce varmıydı

Doğru diyorsun :) ben nst yi sadece kalp atışı ve sancıyı ölçen cihaz olarak biliyordum ayrıca bir ozelligide bebegin iyi hali hakkında bilgi veriyormus yani nst iyi diye eve gönderilen bebeklerde bisey olma riski 1000 de 1 mis :KK35:

O anki duruma bakıyor ama oradan çıkınca ne olacağı belli değil. O yüzden bana çok sağlam birşey gibi gelmiyor en başından beri. :)

ayy canım ya kalabalık yerde gelmesin evde gelsin temizlen öyle git hastaneye ve şaarr diye gelmiyor yaa hafif hafif sızıyor ama tutmak imkansız geln su aşağıya doğruakıyor korkma canım yaa ne güzel bebeğin kucağında olacak işte hemde zamanında gelecek
Senin nerde gelmisti cok konusmustuk bu mevzuyu nalburdan büyük musamba alicaktik yatak ıslańmasın diye:KK70:

O anki duruma bakıyor ama oradan çıkınca ne olacağı belli değil. O yüzden bana çok sağlam birşey gibi gelmiyor en başından beri. :)
Evet aslında kimbilir bizim kizlarimizin zamanina kadar neler yaparlar

:KK70:Allah da seni güldürsün emi :KK70::KK70::KK70:

Ya cuma gün bnm 100'e dayandı 2 sefer kaldı öyle, bildiğin takıldı kaldı, doktor eliyle dokunarak yumuşattı karnımı, derin nefes al dedi bana. Oluyo mu böyle hep dedi, evet dedim. 10 dakika daha bekleyelim bakalım dedi, diğerlerinde 50-60'lara çıktı en fazla. Düzensiz dedi, bişey olmaz ama olursa ara dedi yolladı. Bu sertleşmeler ne ifade ediyo, noluyo anlamadım ben. Şiddetini cihaz göstermese de anlıyoruz yani taş gibi oluyo karnım. Düzenli olup olmadığını da saat tutarak anlıyoruz ztn. ee? :KK59: Neyse, ilk defa girdim nst'ye, hevesimi almış oldum.
Ben hiç girmedim yaw :) girmeden doğurcam anlaşılan ;)

Senin nerde gelmisti cok konusmustuk bu mevzuyu nalburdan büyük musamba alicaktik yatak ıslańmasın diye:KK70:
evde geldi sabah 06:15 de önce wc gittim sonra su içtim sonra yatağa birdimve hopp su sızdı sonra birdaha ve tekrar rşime seslendi korkma ama benim suyum geldi diye sonra ben daha çok korktum tabi ve gerçekten muşamba olsaydı iyiydi yaa

Back
X