• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hemen, badiş uyanmadan doum hıkayemi de yazayım,
Biliyorsunuz 23 aralık çrs için suni sanci ile doumu baslatıcaz die anlaşmsyik dr ile, pzt son kontrole gttm, dr acıklık bile bakmadi, zaten cuma 1cm idi die snrm, pzt aksam 18:00 gibi bakkaldan süt alirken bi sanci girdi ama yalancidir die sallamadm, aksam boyu ara ara dewam etti, cok siddetli olmaynca yine yalancidir die sallamadm, aralıklar için kayıt da tutmadm, aksam 22:00 itibari ile 5 dk bir şiddetli sancilarim basladi, dr aradm, 01:00 de hastaneye gtmemi soledi, 1:30 da gttk, acıklık hala 1cm incelme yok nst deki sanci doum için yeterli değil dediler, 5:30 da tekrar hadtanede olmak üzere ewe yolladilar, bu arada hala 5-6 dk gibi şiddetli sancilar cektim, 5:30 da hastaneye gttim, dr da geldi bu kez, acıklık bakti 3 cm idi, nst de sancilar düzenli idi, ister ewe git ister burada yatıs yap dedi, 9:30 da tekrar hastanede bulusmak üzere ewe geldm, sancilarim5-4 dk atasında ve artık baya siddetli idi, ama kesinlikle cekilmez bi sanci değildi sakın korkmayın, kusa yürüyüsler yaptm hiç oturmadm koltukta, sonra ewden cıktım, 9:45 gibi hast vardık, acılmam 5 cm idi, yatıs yaptik, epidurali direk istedim ve işte mutlu ablatim basladi :KK66:
Mükemmeldim, kuş gibi hafif :) bu arada bi yandan da suni sanci aldim, acılmam baya hızli oldu, 1:15 gibi açilma 9 gbi idi, doumhaneye gectim, ve yemin ederim ıkınci ıkınmada, ebe destegi ile :)) bebek pırt die kaydi altimdan Ikınma ile bebek cıkmasi 10 dk bile surmedi belki :))
Nasil ya bitti mi şimdi dedim :)
Dikişim de 4 tane, sadece biri ağri yapiyo, o konuda da rahatm ama sütüm hala grlmedi, herkes daha erken diyor ama badiş ac kalip ağladikça icim parcalaniyo, dun akdam ilk dega 60 lık mama yaptik, onu veriyoruz arada ama 4 keredir hala bitiremedi o 60 liği,
Süt için tavsiyelerinz varsa beklerim arkadaslarim.
Geride kalanlar sakın korkmasin, sartlar uygunsa suniyi denesinler, pırt die de doğurun insallah :))

Bu Arada 52 cm 3340 gr teyzoslari.
Bol su hoşaf bide sicak su ile masaj yapabilirsin dusta dayanabildigin kadar su sicak olsun manaya gelince bende verdim ilk etapta mama bi kaç defa benim.kiz 20ml falan anca içiyordu kasikla ver buarada

Kizlar 18 gunluk olduk biz geceleri net 3 saat ayakta aglama ve gaz yok. Memede uyuyor 5 dk snra uyaniyor boyle 3 saat cebellesiyorum allahtan emzik aliyor emzikle yarim saat oyalaniyor bu hep boylemi olcak gozler cin gibi uyumuyor ama ; (((( dun 4den 7ye kdr bu gecede 2den 5e kdr uyumadi ; (((

Size Peygamberimizin bizimle alakalı sözlerini yazmak istiyorum...Hamile bir kadının iki rekât namazı hamile olmayan bir kadının yetmiş rekât namazından daha hayırlıdır.Bir kadının kendi çocuğuna emzirdiği her yudum süt için ayrı ayrı ecir vardır.Bir kadın çocuğunun ağlaması sebebiyle gece uyuyamasa o kadına yirmi köle azat etme sevabı verilir..Hamile olan bir kadına gündüzleri oruç tutmuş geceleri de ibadetle geçirmiş gibi sevap verilir.Bir kadın doğum yaparsa Allah Teâlâ ona yetmiş senelik namaz ve oruç sevabı yazar. Çektiği zahmetlere ve her damara gelen sancıya bir hac yapmış sevabı verir.Eğer bir kadın doğumdan sonra kırk gün içinde ölürse ona şahadet (şehitlik) derecesi verilir. Eğer çocuk gece uyanır annesi de beddua etmeden ona süt emzirirse kendisine bir senelik namaz ve oruç sevabı verilir.Çocuk sütten kesildikten gökten bir melek iner ve çocuğu emziren anneye şöyle nida eder. Allah sana cenneti vacip kıldı..

Kizlar 18 gunluk olduk biz geceleri net 3 saat ayakta aglama ve gaz yok. Memede uyuyor 5 dk snra uyaniyor boyle 3 saat cebellesiyorum allahtan emzik aliyor emzikle yarim saat oyalaniyor bu hep boylemi olcak gozler cin gibi uyumuyor ama ; (((( dun 4den 7ye kdr bu gecede 2den 5e kdr uyumadi ; (((
Ben yalanxi meme vermiyorjm saat basi kalkiyor.bazen 3 saat hic uyumuyor ben zaten bitmks.durumdayim zombi gibu dolaniuorum artik. Perisan oldum ama uyuyunca soyle yarim saat kestryom yoksa hic dayanacak durumda dehilim yaa bakalim nolcak boyle nezamana kdar dayanicam ins hasta olmam sarilik muhabbe y i yuzunden yarim saatte bir emziriyorum dr dedi bakalim yarin tekrar knt var insallh gecerde bende rahat ederim biraz daha

Dün babası altını değişirken yandan şebeklik yapıyodum kızıma elimi emmeye başladı bu kız kokumu duydu mu neremi bulsa emiyo :rolleyes:

Bnm kv de sallamış 2 kez benden habersiz. Allahtan bebekler şu an hemen alışmıyo her şeye. Ayakta sallamak nedir ya :/

Hahahha uçan tekmeyi hakediyolar bazen :rolleyes:

Gözün aydınnn sağlıkla büyütün bebişinizi:nazar:

Sen onun baş meleğisin tanımaz olur mu hiç, en çok senin kokunu senin sesini tanıyor merak etme cnm :KK19:

Sağol meltemcim, 1 aylık olduk bugün kontrolümüz vardı iyiyiz çok şükür korktuğum gibi olmadı burun tıkanıklığıyla uğraşıyoruz sadece:KK46:

İyi bakalim sewindm canm, gecmiş olsun duru bebişe.

Mutlu son:nazar:9 aydır uğraştığın gönülden dilediğin normal doğum hikayen bak nasıl harika oldu:KK46:gözünüz aydın çok çok sevndik hepimiz :KK19:

Yaaa öyle darkside kolay değilll cnmcım biz sana dedik hamileliğin son demlerinin keyfini çıkar kendini sıkma diye :KK70:

Ama bu darkside cok tatliymiş deniz teyzesi, allahım isteyen herkese yasatsın.

Canım benim tekrar dan gözün aydın olsun Allah gönlüne göre verdi. Süt için bol su kayıdı ve kuru üzüm kompostosu eczaneden humana Steel tea ve vitamalt kullanırsan gelip hemde artacaktır

Humana steel we kompostoyu yapiyorum, vitamalt hazir bi içecek mi nasil bişi sermncim?

Back
X