2015 Aralık-Ocak da doğumu olanlar buraya...

ersndrya86

Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
209
80
38
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla bebislerimizi alırız kucagimiza.Ben de inşallah büyük ihtimal aralık ayında doğum yapicam ikizlerimin şu anda bir tanesi 9.5 diğeri 10 haftalık gözüküyor gelisimleri ve kalp atışları normal .Önümde daha çok haftalar var hep birlikte sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlatiriz inşallah bu süreci :anneadayı::anneadayı:En Büyük KK

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla bebislerimizi alırız kucagimiza.Ben de inşallah büyük ihtimal aralık ayında doğum yapicam ikizlerimin şu anda bir tanesi 9.5 diğeri 10 haftalık gözüküyor gelisimleri ve kalp atışları normal .Önümde daha çok haftalar var hep birlikte sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlatiriz inşallah bu süreci :anneadayı::anneadayı:En Büyük KK
Merhaba hayırlı olsun bebişleriniz benimkilerin arasında da beş günlük bir fark var şimdilik öyle gidiyorlar bakalım Dr bir sorun yaratmayacağını söyledi inş. Önümüzde uzun bir süreç var sorunsuz ve rahat bir hamilelik olur hepimiz için umarım

Bizim ense kalınlığı ölçümlerimiz yapıldı hepsi güzel çıktı çok şükür kan tahlilide istedi Dr,um ikizlerde kesin sonuç olmuyormuş ama yinede yaptırdık bakalım bu arada bebişleriniz birini erkek gibi dedi diğeri biraz daha küçük olduğu için şimdilik bilmiyoruz

Bizim ense kalınlığı ölçümlerimiz yapıldı hepsi güzel çıktı çok şükür kan tahlilide istedi Dr,um ikizlerde kesin sonuç olmuyormuş ama yinede yaptırdık bakalım bu arada bebişleriniz birini erkek gibi dedi diğeri biraz daha küçük olduğu için şimdilik bilmiyoruz
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucaginizada almayı nasip etsin inşallah

kıslar bende aralık gıbı dogum yapacagımm :) inşaallah ... bızde 13. haftamızdayız ikizlere gebeyım . doktorumuzz ıkılı test yaptırmadı gerek yok ıkızlerde kesın sonuc vermıor yapıpda kafa karısıklıgına gerek yok dedi yavrularım Allah a emanet ,kucagımıza alcagımız gunlerı goruruz ınsaallah...

Bugün ikili testimizi yaptırdık benim ikizler gayet iyi gozukuyorlar 12.haftamizdayiz bir tanesi biraz daha küçük oda oturur pozisyon da olduğu için ona tam ayrıntılı bakamadi dr onun için cuma günü tekrar gidicez ogün cinsiyetlerininde belli olacağını söyledi Rabbim hepimizin evladina sağlık versin inşallah zaten bu ikili test için dr bi 3.ayda birde 5. Ayda yapılıyor dedi kan testi yaptırmaya gerek yokmus ikizlerde çünkü karışık çıkıyormuş onun için bu ikili testte ense koku kalınlığı bütün koku organların yerleşimi kalp kapakciklari beyin bolumlari ölçüm lerini yapıyor önemli bir test olduğunu söyledi dr.

Bende ikiz bebeklere hamileyim.doğum tarihimiz 4ocak gözüküyor.6 yaşında bir oğlum var ikizlere sürpriz bir şekilde 6.haftada karşımıza çıktılar.pazardan beri kahverengi hafif bir kanamam var.hafta sonu yordum kendimi şimdi raporluyum maalesef evde yatıyorum.

Bende ikiz bebeklere hamileyim.doğum tarihimiz 4ocak gözüküyor.6 yaşında bir oğlum var ikizlere sürpriz bir şekilde 6.haftada karşımıza çıktılar.pazardan beri kahverengi hafif bir kanamam var.hafta sonu yordum kendimi şimdi raporluyum maalesef evde yatıyorum.
Gecmis olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin benimde 5 yasinda bir oğlum var oda heyecanla dogmalarini bekliyor kardeslerinin :)

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla bebislerimizi alırız kucagimiza.Ben de inşallah büyük ihtimal aralık ayında doğum yapicam ikizlerimin şu anda bir tanesi 9.5 diğeri 10 haftalık gözüküyor gelisimleri ve kalp atışları normal .Önümde daha çok haftalar var hep birlikte sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlatiriz inşallah bu süreci :anneadayı::anneadayı:En Büyük KK[/QUOTE. Merhaba hayırlı olsun bebişlerimiz inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz seninle muhtemel dogum tarihimiz aynı bakalım ne kadar sabredecekler içeride

Merhabalar bende ikiz bebeklerimi bekliyorum inşallah. Çok güzel bir duygu benim ilk gebeligim. Çok fazla bulantim var kanamam da oldu ama ilaçlarla kestiler çok şükür. İkili test konusunda da çok kararsizim ne yapsam bilemedim doğrusu

Merhaba bende yeni uye oldum..9 aylik kizim var iki hafta once ikizlerime hamile oldugumu ogrendim cok buyuk bi supriz oldu..mevlam kolayligini verir ins...:)

Merhaba sevgili ikiz anneleri ikili test yaptırmalı miyim çok kararsizim ikizlerde test dönücü genelde olumsuz oluyor deniliyor yaptıran yaptırmayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz

Ben yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür.gerçi pek de inanarak yaptirmamıştım dr yaptıralım dedi bende kan verdim.ama çok şükür ense kalınlıklarinda ve burun kemik ölçümlerinde sorun çıkmadı.kan testinde sadece yaştan dolayı düşük risk yazıyodu dediğim gibi önemsemedim

Cevabınız için teşekkürler ne mutlu size bazı doktorlar yaptırın diyor bazıları yyaptırmayin diyor ama yaptiracagiz sanırım inşallah bizimkide sizinki gibi olumlu sonuclanir

X