Aşılama 2015 AŞILAMA YAPTIRANLAR VE SONUÇ İÇİN BEKLEYENLER BUYURUN..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kinalikadin

Cahil kimsenin yanında, kitap gibi sessiz ol..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
5.202
11.871
Aşılama yaptırıp sonuç için bekleyen, benim gibi bir umutlu bir umutsuz ruh haliyle gezinen ve konuşmaya içini dökmeye ihtiyaç duyanları bekliyorum. Ayrıca tedavi süreci, kullanılan ilaçlar ve etkileri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak isteyen yeni aşılama tedavisine başlayacak olanlar merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..:KK24:

Ben varım aynı ruh halindeyiz ben çok rahattım ama 2 gündür baya sıkıntı yaptım olucak mı olmuycak mı diye. Ders çalışmam lazım ama aklım hep buralarda, çok zormuş çok.

Merhaba. İyi oldu yeni bir topik. :KK51:
Ben de 7'sinde yaptırdım. Bizde sayı ve hareketlilik az. Ama inanıyorum olacak Allah'ın izniyle, bunda veya diğerlerinde. Elbet bir zamanı var. Adım adım hedefimize yaklaşıyoruz, bir de bu açıdan bakalım. :KK59:
Zaten bu zamanda çok ekstrem bir problem olmadıkça oluyor Allah'ın izniyle bir şekilde. Bu zamanın sınavı bence olana kadarki süreç...

Ben varım aynı ruh halindeyiz ben çok rahattım ama 2 gündür baya sıkıntı yaptım olucak mı olmuycak mı diye. Ders çalışmam lazım ama aklım hep buralarda, çok zormuş çok.
Bnmde iki gun var adetime dayanamdm idrar testi yaptm simdi tek cizgi cikti cok moralim bozuk ya 2.asilamamda tutmadi buyuk ihtimalle:KK43:

Merhaba. İyi oldu yeni bir topik. :KK51:
Ben de 7'sinde yaptırdım. Bizde sayı ve hareketlilik az. Ama inanıyorum olacak Allah'ın izniyle, bunda veya diğerlerinde. Elbet bir zamanı var. Adım adım hedefimize yaklaşıyoruz, bir de bu açıdan bakalım. :KK59:
Zaten bu zamanda çok ekstrem bir problem olmadıkça oluyor Allah'ın izniyle bir şekilde. Bu zamanın sınavı bence olana kadarki süreç...
Cok guzel sozler bunlar..sabir lazim biliyorum ins Allah hayirlisiyla bizlerede nasip eder.bizmde sorun ayni

Moralini bozma. Klomen mi iğne mi kullandın yumoşlar için? Yumoşlar kaç taneydi ve ne kadar büyümüştü senin?
Iki asilamamda da menogon igne ve ovitrelle catlatma ignesi verdi dr.igneli tedavi gordm yani. 2 yumurtm gelsmsti birini hatrlyrm 18mm falan olms dedmsti

Iki asilamamda da menogon igne ve ovitrelle catlatma ignesi verdi dr.igneli tedavi gordm yani. 2 yumurtm gelsmsti birini hatrlyrm 18mm falan olms dedmsti
Evet insan ilk başta üzülüyor olumsuz olunca ama ne hikayeler var. Moralim bozulunca onları okuyorum ben. 4., 5., tüp bebekte olanı var. Bir zamanlar bizim gibi yazmış ama şimdi kucağında 2, 3 çocuğu olan var. Bu topikler sürekli yenileniyor, yeni insanlar geliyor. Neden? Çünkü %90'ı hamilelik topiklerine geçti. Biz de sıramızı savacağız elbet.:KK68: Pes etmek ümitsiz olmak yok. :KK24:

Evet insan ilk başta üzülüyor olumsuz olunca ama ne hikayeler var. Moralim bozulunca onları okuyorum ben. 4., 5., tüp bebekte olanı var. Bir zamanlar bizim gibi yazmış ama şimdi kucağında 2, 3 çocuğu olan var. Bu topikler sürekli yenileniyor, yeni insanlar geliyor. Neden? Çünkü %90'ı hamilelik topiklerine geçti. Biz de sıramızı savacağız elbet.:KK68: Pes etmek ümitsiz olmak yok. :KK24:
Cok memnun oldum bu arada:) cok haklsn imkansz gorunenletin bile hamilelik haberlerini okudum gordum ben.bu arada yas kac bn 28

Bende geliyim bari :) bende ilk aşılamam tek yumurtam vardı 22 mm falandı eşiminde sonuçları çok iyiydi onda sorun yok zaten sorun ne onuda bilmiyorum:KK43:
Tutmazsa 2 ci aşılama martta hemen yani

Bende geliyim bari :) bende ilk aşılamam tek yumurtam vardı 22 mm falandı eşiminde sonuçları çok iyiydi onda sorun yok zaten sorun ne onuda bilmiyorum:KK43:
Hosgeldin cnm :) herhangi bir sorun gorunmuyosa sebepsiz infertilite deniyor sanirm ona.hayirlisi belki ilkte olur senin.esinn durumuda iyiyse.inss cnm:KK36:

Gel tabii. :KK3:
Benim de 2 yumurta oldu. Biri 24 biri de 17 mm idi. Hayırlı sürprizli haberler yazarız inşallah buraya.

Evet cnm inş ekimde ameliyat oldum rahimde perde vardı başka sorun da görünmüyor :KK43:
Bnm en yakin arkadasm bi turlu gebe kalamiyodu.meger rahimde perde varms bi dr buldu ameliyatla halloldu.aradan 3 ay sonra kendiligndn hamile kaldi.suan bebegi 4 aylik

Bnm en yakin arkadasm bi turlu gebe kalamiyodu.meger rahimde perde varms bi dr buldu ameliyatla halloldu.aradan 3 ay sonra kendiligndn hamile kaldi.suan bebegi 4 aylik
Aslnda dogal yollada kalabilirmssn sen hamile.baska sorun gorunmuyosa.dr ndn asilama demski.ya da yumurta uyarma catlatma teknigide yetrli olrms gbi .:KK67:

X