Dün gaz yapıcı yemeklerim vardı.yemekten 3 saat sonra sol legen kemiğime resmen bıcak batmaları oldu dedim bu da mı gol değil çünkü bir arkadaşım gaz sancısı ile bebek hareketi birbirine benziyor demişti,haftaya doktora gidecegim kısmetse orada görürüm. Ultrasonda çok hareket ediyor maşaallah
evet canım gaz sancısı gibi hakkaten damar atar gibi simdi mutlaka aslında hissettiğin hareketler vardır ama ayırt edemiyor insan çok net olmayana kadar.. mesela ben artık biliyorum ki hissetmiyorum dediğim zamanlarda bile aslında hissetmişim ama ne olduğunu anlayamadığım için gaz diyip geçmişim :)
İyiyiz kraker anne (umarım kızmıyorsundur) Sen nasılsın görüşmeyeli? Bu gece rüyamda kızımı gördümçok güzeldi dudagından öptüm dün cici hediyeler geldi minnak minnak sanırım ondan etkilendim
Maaşallah Maaşallah.... Miraycık zamanı gelince büyüsün kocaman olsun da sığmasın bunların içine emi :) çok güzeller güle güle giydirmeyi nasip et sen Allahım :)
Maaşallah Maaşallah.... Miraycık zamanı gelince büyüsün kocaman olsun da sığmasın bunların içine emi :) çok güzeller güle güle giydirmeyi nasip et sen Allahım :)
mutlu saglikli gunlerde giyin ins.
Bizim ikiz olunca kiyamadim bir tane de bunun babam bir baska diyen versiyonunu aldim. Aslinda bir tane vardi onu alacaktim ama esimi kizdirmayim diye alamadim. baba Sehzade geliyor artik kral tahtindan in gibi biseydi tam hatirlayamadim.
mutlu saglikli gunlerde giyin ins.
Bizim ikiz olunca kiyamadim bir tane de bunun babam bir baska diyen versiyonunu aldim. Aslinda bir tane vardi onu alacaktim ama esimi kizdirmayim diye alamadim. baba Sehzade geliyor artik kral tahtindan in gibi biseydi tam hatirlayamadim.
22 haftaya girdik ve bende hala hissetmiyorum bende bir tuhaflık var yoksa kızım biraz sakin mi çözemedim.Tek kaçış yolum da kilodan göbek yağımdan hissetmiyorum heralde diyorum
Mrb arkdaslr bende 1 kiz annesiyim.simdi oglumuzu bekliyoruz allah nasip ederse benim ikiside tup bebek 16 haftaligiz ama hissetmiyorum hala .ikincude erken hissedilir die duymustum tik yok