2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ay canım çok güzel ifade ermişsin bende seninle aynı duyguları taşıyorum aldırma gibi birşey söz konusu değil ve gönlüm hep birşey yok diyor hu birşey yoku birde doktordan duyup daha huzurlu hamilelik geçirmek istemiştim açıkcası ama kendi doktorumda aldırmayacaksan amniyosrntez yapmam benim tecrübelerine dayanarak da bu bebek gayet sağlıklı dedi ama işte Doğan'a kadar soru işareti bol bol dua edelim birbirimize Allah'ın izni ile sağlıklılar bu da anne baba olma yolundaki sınavlardan bir tanesi, ne olursa olsun o bnm canım bitanecik oğluşum :)

Canim benim dr.larin cok iyi dedigi halde Allah korusun engelli dogan bebekler de cok. Bosver aldirmayacagim diyorsun ki en dogrusunu yapiyorsun. O zaman dr.un teyidine gerek yok gonlunu dinle. Huzurla gonul rahatligiyla sev bebegini bitir hamileligini. Ben cok gordum bu cocuk sakat dedikleri halde sapasaglam dogan. En yakinim ev arkadasim ve ablam ki daha fazla ornekleri de var ayri.
En basit biz cinsiyet icin yasadik. Dr. Israrla kiz dedi birine hatta bak iste surda uc yarik var su kisim su bu kisim bu diye tibbi olarak israr etti. o arada esim birsey soyledi ama nasil kizdi esime sen bizim onca yillik emegimizi bilgimizi cop yaptin filan diye parladi resmen ki esim espri yapmisti. Sonuc ikisi de erkek.
En iyisini Rabbim bilir sen ona emanet et. Gonlunu ferah tutmak icin de elbette istersen harmony panaroma vs. Bunlardan birini yaptirirsin.

Bende Rabbim senin emanetin sana emanet diyorum sığınıyorum inşallah sağlıkla gelecek Allah'tan gelen herşeyde kapımız açık inşallah hakkımızda en hayırlısını nasip etmiştir hepimiz için de, destekleriniz için teşekkür ederim

Kızlar beşiğe ne karar verdiniz park beşikmi uzayan beşikmi biz bugün biraz baktık kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar beşiğe ne karar verdiniz park beşikmi uzayan beşikmi biz bugün biraz baktık kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz
Ben 4 cekmeceli 60×120 beşik almayı düşünüyorum. Park yatak sallandikca ses yapıyormuş. Bebek uyanıyormus diye okudum nette

Geçmiş olsun kuzum korkuttun bizi bugün iyi olmana sevindimm aman sen temizlik hastasısin gözünü Sevim bi iş yapma yat dinlen Eniste bey yapsın işleri boşver
Canim temizlik konusunda sadece evi supurgeye Aliyordum Ve bunu bile yaparken oklava yutmus gibi dimdik durarak hic egilip bukulmeden. Ama bi kac gundur gorumcem vrdi zaten o yapiyordu Ben yiyip icip keyfime bakiyordum. Kanamaya rgmen dr surekli yatmana gerek yok dedi. Esim de simdi daha hassas elletmiyo biseyi. Bugun kahvltimi hazirldi aksam da balik almis evde kendi pisirdi yeDik. Ortaligi topladi filan. O da cok korktu acile gittigimizde bana serum takildiginda bi goz goze geldik hic unutmam sanirim o halini. Allahim bana da yasatmasin bidaha kimseye de....

kizlar esimde bunlari almis bugun. Kanama beni cok germisti. Mutlu etmek istemis beni aklina da bebise kiyafet almaktan baska bise gelmemis ikimizde fenerbahceliyiz sanirim Ayazimin da baska secenegi olmiycak Allahim bunlari uzerinde gormeyi nasip eder insallah.... bu arada babamiz oglusuma mavi ve lacivert almamakta israrci

Ev supurmek mi canim yapma lütfen ben 6 aydir bi iş yapmıyorum bi yemek yapıyorum okadar kendini yorma bebeğimiz daha önemli. . Babasının aldiklari cicileri Güle güle giydirmek nasip olsun inşallah

Arkadaşlar şimdi ağrıya uyandım sol kasıgım ağrıyor ayağım. bile ağrıyor normal mi sizce

Ben 4 cekmeceli 60×120 beşik almayı düşünüyorum. Park yatak sallandikca ses yapıyormuş. Bebek uyanıyormus diye okudum nette
ben de dün bi bebek mağazasına gittim adam ısrarla park yatak tavziye etti işin bittiğinde toplar kaldırırsın yer kaplamaz dedi ama ben istemiyorum sonuçta benim kendi evim yerim de var odalarım müsait ve ilk çocuğum Allah nasip ederse daha sırada kardeşleri de var o yüzden güzel kullanışlı bişey almayı düşünüyorum dediğin gibi tahta beşiklerden bi tane kanz dan beğendim oda takımı birde baby tech hamak alıcam insallah :)

AYY MAŞALLAH GÜLE GÜLE KULLANMAK NASİP OLSUN İNŞALLAH :) BİZDE ŞİMDİDEN FENERİUMDAN EŞYALARINI ALMAYA BAŞLADIK YAVRUMA :)

çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun inşallah... canım bu arada bişey sorucam bizim doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı olacak neredeyse gerçi sen İstanbuldaydın yanlış hatırlamıyorsam kıyafet konusunda nasıl seçimler yapıyosun uzun kolul kısa kollu, tam yaz başlangıcı ben ne alacağımı şaşırdım bide Adıyaman çok sıcak olur uzun penye alt üst takım aldım genelde patiksiz ama bunları ne kadar giydiririz acaba ??

Evet canım park yatak basit kaçıyor en iyisi beşik almak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…