2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar beşiğe ne karar verdiniz park beşikmi uzayan beşikmi biz bugün biraz baktık kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz
Ayyy benim problemimde aynı aslında
Günaydın canım bende 70- 13o ahşap beşik bakıyorum maksimum 600 civarında bütçe ayırdık çok pahalı birşey almak istemiyorum.Hem daha şık duruyor,sağlıklı,ortalama 6 yaşına kadar kullanırız
sensizim89 osmaniyede yaşıyor,sen dogumda mı adıyamana gideceksin canım,izmirde değilmiydin.Ben kıyafet olayına bir ay sonra başlıyacagım çünkü yazlık ürünler pek yok hep kalın ve uzun kollu. uzun kollu da alacagım ama ikili takım düşünüyorum.kısakollu zıbın giydirip takımın altını giydirip bacaklar korurum diye düşünüyorum. tabi bol bol askılı zıbın :) üzerinde düşünmesi bileçok keyifliii oyyyy yerim ben onun kollarını

Aslında önce park Beşik 2 seneyede oda takım almak istiyorum bakalım birazdan çıkıp tekrar bakacağız birde biz ev aldık 2 sene sonra geçeceğiz evimize daha iyi olur sanırım

Napiyosunuz annisler

yok canım ben adıyamandayım izmirde değilim onu düzeltemedim :) ben simdiden 6 takım falan aldım alt üst uzun kollu penye aldım ama % 100 pamuk olanlardan tabi ki o sıcakta giyebilirmi acaba bebekler ilk ay bilemedim ki

yok canım ben adıyamandayım izmirde değilim onu düzeltemedim :) ben simdiden 6 takım falan aldım alt üst uzun kollu penye aldım ama % 100 pamuk olanlardan tabi ki o sıcakta giyebilirmi acaba bebekler ilk ay bilemedim ki bu arada Adıyamanda ayrıntılı ultrasonu sordum haftaya randevu verdiler fiyatı 200 TL imiş.. biraz çok geldi ama Allah veremeyceek olanlara yardım etsin

lizz_1702 ist. Dada 200tl cd istersen + 35 tl mis hersey para olmus evet Rabbim herkese yardim etsin bende haftaya cars. Giricem
burda cd veriyorlar mı bilmiyorum ama evet herşey para olmuş.. daha bunun doğumu var, anestezisi var, oda süslemesi var... hepsi ayrı ayrı para aklım almıyor ama hayırlısı artık..

Annesi onun teni çok narin birdenbire soymamak gerek iyi yapmışsın sağlıkla giydir inşaallah
İstanbul'da 350 tl verdim cd,rapor,ult.fotoları tek dosya halinde verdiler evlat için herşeye katlanıyorsun:)

burda cd veriyorlar mı bilmiyorum ama evet herşey para olmuş.. daha bunun doğumu var, anestezisi var, oda süslemesi var... hepsi ayrı ayrı para aklım almıyor ama hayırlısı artık..
Allahııımmm her adıma para mı kesiyorlar anlamıyorum bizi ne sanıyorlar koçun torunu falan mı sanıyorlar. ALLAH kocalarımıza kuvvet versin sırtlarında ki yük çok ağır

Annesi onun teni çok narin birdenbire soymamak gerek iyi yapmışsın sağlıkla giydir inşaallah
İstanbul'da 350 tl verdim cd,rapor,ult.fotoları tek dosya halinde verdiler evlat için herşeye katlanıyorsun:)
burda da öyle detaylı dosya verseler elime değecek ama bi yarım saat gösterip kapatıyolar cd vermiyorlarmış sanırım yine de gittiğimde sorarım artık :) kıyafet konusunda çok kararsız kaldım iste herkes çok almışsın niye aldın falan diyince moralim bozuldu sanki simdiden bebeğime bakamayacakmışım gibi bi algı oldu işte üzüldüm biraz

Allahııımmm her adıma para mı kesiyorlar anlamıyorum bizi ne sanıyorlar koçun torunu falan mı sanıyorlar. ALLAH kocalarımıza kuvvet versin sırtlarında ki yük çok ağır
amin canım amin..

Ayy olur mu şey annelik güdüsü dogdugumuzda veriliyor bize,kucağımızda aldığımızda sistem devreye girecek inşaallah.Sana birşey söylediklerinde ise hevesimi alıyorum dersin,olmadı iki saatte bir kıyafet değiştirecegim dersinKısmet bundan sonra belki bir kızın daha olur ona kalır ne güzel işte Umursama kimseyi çoook özel bir dönemdeyiz tadımızı kasçırmasınlar yoksaaaa

lizz_1702

Son düzenleme:
Haklisin canim

Haklisin canim

bebeğinin üstünde eskir inşallah, canım çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…