2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar bişey sorcam. Siz hangi markanın bebe bakım ürünlerini almayı düşünüyorsunuz ? Şampuan, pişik kremi gibi

Kızlar bişey sorcam. Siz hangi markanın bebe bakım ürünlerini almayı düşünüyorsunuz ? Şampuan, pişik kremi gibi
dalin almayında ne alırsanız alın bebek yağını aldım kullanıyordum acayip kaşıntı yaptı çocuk dr da kullanmayın demişti eltimin çocuklarına
bende cansın bybi alıcam şampuan ve bebek yağını bide sebametin pişik kremini düşünüyorum losyonu filan

yok canım ben adıyamandayım izmirde değilim onu düzeltemedim :) ben simdiden 6 takım falan aldım alt üst uzun kollu penye aldım ama % 100 pamuk olanlardan tabi ki o sıcakta giyebilirmi acaba bebekler ilk ay bilemedim ki
Yenidogan bebeklerde sicaklik algisi olmazmis sicak soguk anlamazlarmis yazda olsa uzun kollu giydirmek gerekiyomus

Evet bende dalın düşünmüyorum Nivea da olabilir belki

Hayirli olsun canim bu sene cogu anne erkek dogurucak desene kiz erkek farketmez hepsi saglikli olsun Allah uzun omur versin hepsine insallah

saol sağlıklı Bi şekilde kucağımıza alalımda ben şimdi isim derdindeyim remzi kayınpederimin adı o olacak da yanına değişik anlamlı Bi isim arıyorum

Kizlar bugun serklajdan sonraki ilk kontrolumuze gittik.simdide rahimde 2 cmlik aciklik var dedi ama dikisin oldugundan bu cok elzem bir durum degil dedi ama dikis atilmasaydi şimdiye kadar dogum yapmıştın dedi.oglumun durumu gr iyi ama kiz iko hafta geriden geliyor dedi inssllah hep böyle gitmez dedi.kan akisida geri olduğu icin erkege gore daha yavas dedi.ama sonunda guzel bise söyledi bunlar en kotu olabilecek durumlar bunlari söylemek durumundayim suyun gelmediği sürece problem yok dedi ha eger sancin olursa onu ilacla giderebiliriz sen 30.haftaya gelirsin diye düşünüyorum dedi kizlar nolur bize cook dua edin kurban olam nolur

Ay canim etmez miyim. Hepimiz saglikla kavusalim kuzularimizaa...ilk 4 aydan sonrasi nasi gecti hic anlamadim valla. Goreceksin bundan sonra zaman hizla akacak bi bakmissin bi kac gun kalmiss...

canım bebeği olan arkadaşlarım mustelanın pişik ve pişik önleyici kremini önerdiler ben onu alacağım :)

canım allahım yardımcın olsun :) allahım bebebişlerini zamanında kucağında sevdirsin :)

allah yardımcın olsun arkadaşım her şey yolunda gider inşallah

Gecmis olsun kotu dusunmek yok. Bak ne guzel seyler soylemis dr.um bana ilk hedefim 28 dedi. Dusun sen 30a gelirsin diyor o da kotu ihtimallerle.
bebeklerin aralarinda bastan beri fark var miydi.
benim de var bir haftaya yakin basindan beri vardi bir ara kapanmisti sonra yine biri geriden geliyor diyor ama o ilk bastaki mi yoksa o onu gectimi bilmiyorum. Dr. Da belli olmaz birbirlerini gecebilir demisti zaten. Canim yatarken sol tarafina mi yatiyorsun. Sola yatinca daha rahatliyoruz ya o zaman bebeklere daha fazla kan gidiyormus daha iyi besleniyorlarmis.

Ay canim etmez miyim. Hepimiz saglikla kavusalim kuzularimizaa...ilk 4 aydan sonrasi nasi gecti hic anlamadim valla. Goreceksin bundan sonra zaman hizla akacak bi bakmissin bi kac gun kalmiss...
ins. Canim ins. Inaniyorum Rabbim gosterevek o gunleri de. Ben simdi 25 deyim 3 ayim var demiyorum 12 haftam var diye haftadan geri sayiyorum. Kulaga daha hos daha yakin geliyor

Allah yardımcınız olsun bitanem rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. HAyırlısı ile haftalari atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…