oh paşa geliyor bir tane daha bende erkek annesi olacağım inşallah ayy bide kucağımıza alıcağımız gün gelseydi hayırlısıylaKızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu erkek :)
oh paşa geliyor bir tane daha bende erkek annesi olacağım inşallah ayy bide kucağımıza alıcağımız gün gelseydi hayırlısıyla
Hayırlı olsun canımKızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu erkek :)
amin inşallah arkadaşımBu sene erkek senesi sanirimpasalar cogaldi bi suruuu asker yetisecek insallah hepimizin evlatlari vatana millete hayirli evlatlar olsun :)
Maşallah paşaya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu erkek :)
dalin almayında ne alırsanız alın bebek yağını aldım kullanıyordum acayip kaşıntı yaptı çocuk dr da kullanmayın demişti eltimin çocuklarınaKızlar bişey sorcam. Siz hangi markanın bebe bakım ürünlerini almayı düşünüyorsunuz ? Şampuan, pişik kremi gibi
Yenidogan bebeklerde sicaklik algisi olmazmis sicak soguk anlamazlarmis yazda olsa uzun kollu giydirmek gerekiyomusyok canım ben adıyamandayım izmirde değilim onu düzeltemedim :) ben simdiden 6 takım falan aldım alt üst uzun kollu penye aldım ama % 100 pamuk olanlardan tabi ki o sıcakta giyebilirmi acaba bebekler ilk ay bilemedim ki
Hayirli olsun canim bu sene cogu anne erkek dogurucak deseneKızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu erkek :)
Evet bende dalın düşünmüyorum Nivea da olabilir belkidalin almayında ne alırsanız alın bebek yağını aldım kullanıyordum acayip kaşıntı yaptı çocuk dr da kullanmayın demişti eltimin çocuklarına
bende cansın bybi alıcam şampuan ve bebek yağını bide sebametin pişik kremini düşünüyorum losyonu filan
Hayirli olsun canim bu sene cogu anne erkek dogurucak desenekiz erkek farketmez hepsi saglikli olsun Allah uzun omur versin hepsine insallah
Hayırlı olsun canım
Bu sene erkek senesi sanirimpasalar cogaldi bi suruuu asker yetisecek insallah hepimizin evlatlari vatana millete hayirli evlatlar olsun :)
Ay canim etmez miyim. Hepimiz saglikla kavusalim kuzularimizaa...ilk 4 aydan sonrasi nasi gecti hic anlamadim valla. Goreceksin bundan sonra zaman hizla akacak bi bakmissin bi kac gun kalmiss...Canim dogum sirasinda aklina gelirsek bize de dua et o andaki dualar geri cevrilmezmis. Bir an once saglikla al kucagina ins. Bebekten sonra da bizi haberdar et.
Aslinda zaman gecmek bilmiyormus gibi geliyor ama cabucak gecivermis. Burda ilk zamanlar hep sana soruyordum sana ozeniyordum haftalarin ileri diye biz de o haftalari gorelim diye. Sonsuz sukur Rabbime bu zamanlara geldik hayirlisiyla sonunu da guzel goruruz ins.
Kızlar bişey sorcam. Siz hangi markanın bebe bakım ürünlerini almayı düşünüyorsunuz ? Şampuan, pişik kremi gibi
canım allahım yardımcın olsun :) allahım bebebişlerini zamanında kucağında sevdirsin :)Kizlar bugun serklajdan sonraki ilk kontrolumuze gittik.simdide rahimde 2 cmlik aciklik var dedi ama dikisin oldugundan bu cok elzem bir durum degil dedi ama dikis atilmasaydi şimdiye kadar dogum yapmıştın dedi.oglumun durumu gr iyi ama kiz iko hafta geriden geliyor dedi inssllah hep böyle gitmez dedi.kan akisida geri olduğu icin erkege gore daha yavas dedi.ama sonunda guzel bise söyledi bunlar en kotu olabilecek durumlar bunlari söylemek durumundayim suyun gelmediği sürece problem yok dedi ha eger sancin olursa onu ilacla giderebiliriz sen 30.haftaya gelirsin diye düşünüyorum dedi kizlar nolur bize cook dua edin kurban olam nolur
allah yardımcın olsun arkadaşım her şey yolunda gider inşallahKizlar bugun serklajdan sonraki ilk kontrolumuze gittik.simdide rahimde 2 cmlik aciklik var dedi ama dikisin oldugundan bu cok elzem bir durum degil dedi ama dikis atilmasaydi şimdiye kadar dogum yapmıştın dedi.oglumun durumu gr iyi ama kiz iko hafta geriden geliyor dedi inssllah hep böyle gitmez dedi.kan akisida geri olduğu icin erkege gore daha yavas dedi.ama sonunda guzel bise söyledi bunlar en kotu olabilecek durumlar bunlari söylemek durumundayim suyun gelmediği sürece problem yok dedi ha eger sancin olursa onu ilacla giderebiliriz sen 30.haftaya gelirsin diye düşünüyorum dedi kizlar nolur bize cook dua edin kurban olam nolur
Gecmis olsun kotu dusunmek yok. Bak ne guzel seyler soylemis dr.um bana ilk hedefim 28 dedi. Dusun sen 30a gelirsin diyor o da kotu ihtimallerle.Kizlar bugun serklajdan sonraki ilk kontrolumuze gittik.simdide rahimde 2 cmlik aciklik var dedi ama dikisin oldugundan bu cok elzem bir durum degil dedi ama dikis atilmasaydi şimdiye kadar dogum yapmıştın dedi.oglumun durumu gr iyi ama kiz iko hafta geriden geliyor dedi inssllah hep böyle gitmez dedi.kan akisida geri olduğu icin erkege gore daha yavas dedi.ama sonunda guzel bise söyledi bunlar en kotu olabilecek durumlar bunlari söylemek durumundayim suyun gelmediği sürece problem yok dedi ha eger sancin olursa onu ilacla giderebiliriz sen 30.haftaya gelirsin diye düşünüyorum dedi kizlar nolur bize cook dua edin kurban olam nolur
ins. Canim ins. Inaniyorum Rabbim gosterevek o gunleri de. Ben simdi 25 deyim 3 ayim var demiyorum 12 haftam var diye haftadan geri sayiyorum. Kulaga daha hos daha yakin geliyorAy canim etmez miyim. Hepimiz saglikla kavusalim kuzularimizaa...ilk 4 aydan sonrasi nasi gecti hic anlamadim valla. Goreceksin bundan sonra zaman hizla akacak bi bakmissin bi kac gun kalmiss...
Allah yardımcınız olsun bitanem rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. HAyırlısı ile haftalari atlatırsın inşallahKizlar bugun serklajdan sonraki ilk kontrolumuze gittik.simdide rahimde 2 cmlik aciklik var dedi ama dikisin oldugundan bu cok elzem bir durum degil dedi ama dikis atilmasaydi şimdiye kadar dogum yapmıştın dedi.oglumun durumu gr iyi ama kiz iko hafta geriden geliyor dedi inssllah hep böyle gitmez dedi.kan akisida geri olduğu icin erkege gore daha yavas dedi.ama sonunda guzel bise söyledi bunlar en kotu olabilecek durumlar bunlari söylemek durumundayim suyun gelmediği sürece problem yok dedi ha eger sancin olursa onu ilacla giderebiliriz sen 30.haftaya gelirsin diye düşünüyorum dedi kizlar nolur bize cook dua edin kurban olam nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?