- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Cnm be deme yaaa offfff bu ne arkadas ya nasil bi baslsngic yaptik biz bu tedavilere yaaa hiccc sevinemedim yaaCanım çok geçmiş olsun, ne söylesem ne yazsam boş biliyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali. Sadece seni çok iyi anlıyorum kaderdaşım. kaç gündür migrenim tutmuş kafamı yerden kaldıramıyorum ama aklımda dıualarımda seninleydi. Opudan sonra ilk kez yazıyorum. Benimde 3 embriyodan 1 tane kaldı o da orta kalite. Sen yine şanslısın yumurtaların dondurulmuş benim toplanan 35 yumurtanın 30 u da çok kaliteli dendi ama hepsi çöp oldu. Sen en azından bir sonraki tedaviye sondan başlayacaksın, ben ise sil baştan. Bu arada merak ettim Süleyman bey yetişti mi opuna. Demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Daha sınavımız bitmemiş, bize düşen mücadeleye devam etmek.
Valla cnm kendim gibi yandim bu ne 3 taneden 1tNe ve orta kalite offf alah bizlere sabir versin ne dicegimi bilemedim be guzelim onu ransfer olsan olmasan bidert alahim aydinliga cikarsin bizleri..evet ya keske seninde yumilerini hic degilse bi kaci saklansaydi .neyyse cnm keskelerle yasanmiyo ki bundan sonra hayirlisi llsun hakkimizda...