- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
kızlar annasılsınız ben kotuyum canım sıtkın eşime kustum nıye kustugumu o farkında degıl bılmıyo ama kusum ben ksutugumde kızdıgmda konusamıyorum sebebınıde soyleyemıyorum ve bu huyumdan nefret edıyorum.... kusme sebebım şu konusmustuk kımse bılmıycektı tub bebek tedvısınde oldugumuzu benım annem ıkı kardesım bılıyo sadece ama onun tarafından veya benım tarafımdan baska hıc kımse bılmesını ıstemedım hatta dha gecen gun konusrken dedım sızınkıler tedavım sonuclanan kadar gelen olmasın sen gelmek ısteyen olurs bi bahene bul kendıde oyle dedı anlastık bugun ablasıyla konusrken bıze gelsenıze dedı okullarda tatıl dedı ya cok kızgınım gercekten ya aılesını sevıyorum onlarda benı cok sevıyor ama ıstemıyorum bılmelerını su an tedavı surecındeyım gunluk ılaclar vıtamınler cumartesıde kontrolum var ya kaynımında cocugu olmuyor 10 senelık ten fazla evlıler kaynanamla konusrken dedım abımler tub bebek yaptılarmı agzını aramak amacıyla dedı ne tub bebegı evlatlık alsınlar kabul etmem ben tub bebegı dedı 60 yasındakı kadına nasıl anlatımkı neyın nasıl oldugunu bıde aylesıne bısey soylesen hepsı duyar bıbrılerınden saklıları yok ıstemıyorum cunku ılere bı sıkıntı olsa bılıyorum huylarını sımdı ıyıler ama ılerde ne olur cok kızgınım kızlar hemde cokkk
Canım seni anlıyorum ya olumsuz olursa diye düşünüyorsun ve kimse bilmesin istiyorsun sonrasındaki noldu sonuç ne sorularını kaldıramayacağını düşünüyorsun. Yada ilk tedavimde ben aynen bunları düşündüğüm için kimseye söylemeden yaptık. Ama kimseye bişey söyleyememek daha ağır oluyor bu süreçte. Negatif sonuç aldım ve üzüntümü de paylaşamadım kimseyle... Ama bu ikinci tedavimde hem kendi aileme hemde eşimin ailesine söyledik. Hatta tedavinin başlama aşamasında şehir dışından gelmişlerdi ziyaretimize. Günlük ilaç ve iğnelerimi gördükçe inan bana daha çok destek olmaya çalıştılar moral olarak. Sonuçta bu süreçte tedavi kesinlikle bayanlar üzerine ağırlık veriliyor ve psikolojik olarak sarsılıyoruz. Bende bu süreci daha sakin atlattım sanki. Yada bişey saklamamanın rahatlığı adı ne olursa olsun bilmeleri benim için daha iyi oldu. Belki senin için de böyle olur. Kaınvalidem bilmeden önce arasıra sıkıştırırdı torun istiyorum diye şimdi onlar bitti şimdi üzülmeyelim diye konusunu bile açmıyorlar... Karar senin..