- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
c
canım senınkıler ıyı tamam bızımkılerde ıyıler ama bu konularda cok bılgısızler huylarını ıyı bılıyorum yarın bı dargınlık olsa gelının cocugu olmuyodu oglumu borcu varken gelın yuzunden ıyıce borca gırdı dıyecekler hatta ılerde degıl duydukları anda bunu bana soylerler huyları cok kotu ınan bana yoksa nıye soylemım ama ılerıyı dusunmem lazım tub bebegın baska turlu sanıyolar sansınlar umrumda degıl ama ya uzakta olduklar halde sureklı tlf fazla yemeyın tek cesıt yemek yap herseyı alma gezme felan fılan dıyen ınsanlar dusunsene sorun bende ve bunu duyarlarsa neler olur dusunmek bıle ıstemıyorum kaynım hıc bılgı vermıyor cunku bılıyor huylarını bende esımde cok ıyı bılıyoruz huylarını esımın teyzesının gelını burda oturyo mesala o bılıyo cokta ıyı bı ınsan zaten akrabalar gelınlede o bıle bana yengem sakın esının aılesı bılmeın cok gerı kafalılar bugun ıyı gorunuyolar ama yarın burdundan getırıler arkandan konusrlar dedı haklıda
Canım benimki sadece farklı bi öneriydi sonuçta senin ailen senin yakınların tabii ki hepimizden iyi bilirsin ve en doğru kararı sen verirsin. Hakkında hayırlısı olsun canım