Canim ozlemini cektigimiz sey icin tabiki de rahat olamayiz, amaann olmazsa olmuyor napiyim diyemiyorsun tabiki.
3Yillik evliyiz, ilk tup bebek denemesiyle 7 haftalik hamileyim.
Tup bebek denememde ohss oldum. 55Yum toplandi. Nefes alamadim, yemek yiyemedim kalbime agrilar girdi, nerdeyse oturur seklinde uyurdum, 8 kilo aldim opu da. Şistikce şiştim. Ve tum bu derdime ragmen hergun 1.5saat ayakta otobus yolculugu cekerdim onca bel agrima ragmen..
hep şöyle dua ettim aglayarak, allah im sen goruyorsun beni ,sen halime acı, bize merhamet et, biliyorum ki hersey senin "OL" demene bagli. Sen istemedikce ben naparsam yapayim olmayacak. Ben elimden geleni fazlasiyla yapiyorum, nolursun bizleri evlat hasretiyle daha fazla sınama bizi nur.undan üfledigin meleklerimize kavustur diye dua ederdim.. cok sukur dualarimizi geri cevirmedi,sukurler olsun..
Allah istemedikce yaprak bile kımıldamaz. Biz catlasak da patlasak da her is olacagina variyor.
Biz elimizden geleni yapalim, gerisi allah a kalmis. O , kaderimize yazmissa olur. O yuzden stres yapmaya gerek yok, bol bol dua edelim sadece.
Darısı tum bekleyenlerin basina insallah...